• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Evet, deneme tahtasında bir iki denedikten sonra tabloyu oluşturmayı öğrendim sanırım. Şimdi anlarız. :p

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td] İsim [/td]
[td] Başlangıç [/td]
[td] 7. Gün [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Dizzy [/td]
[td] 68,1 [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td] rdlpstck [/td]
[td] 53.2 [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td] didemk8 [/td]
[td] 81.5 [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td] gaye2007 [/td]
[td] 85 [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td] clementineee [/td]
[td] 74 [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[/table]

Soru işareti olan kısma 7. gün geldiğiniz kiloyu yazacağım. :)

teşekkür ederiz canm çok güzel oldu tabloyu görünce daha bi içim açıldı 7 gün sonrayı sabırsızlıkla bekliyorum ben kaçamak yapmadım bugün çok şükür açlıkta hissetmedim anca girebildim internete yarın görüşürüz 1 gün gitti 12 kaldı

kimse soruma cevap vermiyor. Kızlar 5. günde bozdum aradan 2 gün geçti sizce 5ten devam mı edeyim en baştan mı başlayım??? bu sefer cevaplayın lütfen..

sana dizzy arkadaş cevap vermişti okumadın sanırım diğer sayfalara bak canm.bu arada 5 günde kaç kg gitmişti

Selam kızlar
dün açlıktan uyumak biraz zor oldu ama sizlere ve kendime ihanet etmedim :) Sabah tartıldım ve sonuç süpeeer. 80.6 kiloya inmişim 0.9kilo gitmiş. Tabii ilk gün oldugu için böyle oldugunu biliyorum ama yine de umut verici :)
1. gün: 81.5
2. gün: 80.6
.
.
.
7.gün: inşallah 78.5
Bozmak yok kızlar, devaaaam :46:

Kizlar 2. gün biraz zor bir günmüs. Simdi kahvemi iciyorum ama öglen sadece yogurt ve salam var. Ben bir kasik müsli ile yogurdu yemeyi tercih edicem :) Zaten bugün bi arkadasimlar ögle yemegi planlamisiz. Artik o yer ben de izlerim :) kismet, kilo verdigimiz günleri düsünerek sabir diyorum ;) nerdesiniz kizlar? hala uyuyormusunuz? yoksa calismaktan vakit mi bulamadiniz? neyse kaytarmayin sakin haaaa :)

slm kızlar tebrikler didem çok güzel vermişsin devam bırakmak yok... Bende sabah tartıldın 84.400 çok sevindim inşallah yarında bu kadar veebilirim

Merhaba arkadaşlar bugün staj işlemlerimi halletmek için koşturuyorum benim için zor olacak. Ama sabah 67.6 çıktım moralim yerine geldi. Listeye dahil olmak isteyen arkadaşları da eve gidince ekleyeceğim, affınıza sığınıyorum artık. :) şu an sabah kahvesi olarak white chocolate mocha diye bi kahve içiyorum. Tek kaçamağım bu olsun. :)

kimse soruma cevap vermiyor. Kızlar 5. günde bozdum aradan 2 gün geçti sizce 5ten devam mı edeyim en baştan mı başlayım??? bu sefer cevaplayın lütfen..

Arkadaşım sana kaç kere cevap vermek gerekiyor? Aradan ikî gün geçmesini bekleyeceğine baştan başlasaydın. 2 gün boşverip 3. Gün kaldığım yerden devam edeyimle olmaz bu iş.

Daha önce soranlar olmuş şöyle söyleyim. 5 günde 3,5 kilo verdim ama bırakalı 2 gün oldu afedersiniz bu 2 gün içinde hayvan gibi yedim. Yememem gerekirdi biliyorum ama oldu bi kere. Benim size sorum atıyorum 5 gün sonra en baştan bu diyeti uygulasam(bu sefer bozmadan) işe yarar mı eskisi gibi ??

Daha önce soranlar olmuş şöyle söyleyim. 5 günde 3,5 kilo verdim ama bırakalı 2 gün oldu afedersiniz bu 2 gün içinde hayvan gibi yedim. Yememem gerekirdi biliyorum ama oldu bi kere. Benim size sorum atıyorum 5 gün sonra en baştan bu diyeti uygulasam(bu sefer bozmadan) işe yarar mı eskisi gibi ??

Slm cnm, biraktigin sürede bozmasaydin eger kaldigin yerden devam et derdim ama bu sekilde olunca bastan baslamani tavsiye ediyorum ve bize katilip bozmamani. Eger bir kere daha bozarsan bu diyete hic baslamamani tavsiye ederim cunku her defasinda ver-al yaparak bünyeni daha fazla yorarsin.
Benim planim ki umarim uygulayabilirim :) 13gün bozmadan devam sonra 1 hafta saglikli beslenip verdigim kilolari almamaya calisma ;) sonra yeni bir diyete baslamak cünkü ben toplamda 10-15kilo vermek istiyorum ve sadece bu diyetle olmayacaginin farkindayim.

bennn geldiiiim:3:
benim kaç bin milyonuncu diyet deneyimim ben bile unuttum ama bu sefer kararlıyım yapacağım
ben daha önce de yapmıştım, on sene falan önceydi:37:
9 kilo vermiştim
şimdi 77.6 kiloyum:17:
dün bi dükkana gittim ,bi bluz beğendim,
uyuz satıcı dedi ki, abla bunun sana uygun bedeni yok dedi:41::41:
valla bu sefer olacak
bugün ilk günümdü, sabah 2 yumurta, bir tane de nescafe içtim
öğlenle akşamı yer değiştirdim, dışarda ızgara yemek daha kolay
az ızgara köfte ve bol salata yedim
akşama da sadece salata yiyeceğim:nazar:
1.5 lt su içtim bu saate kadar, akşama ben onu 3'e tamamlarım
yalnız 2 tane de maden suyu içtim, bozmaz demi o, su gibi birşey:1:
hadi bakalım beni de ekleyin listeye
her gün yazacağım inşallah:21:

bennn geldiiiim:3:
benim kaç bin milyonuncu diyet deneyimim ben bile unuttum ama bu sefer kararlıyım yapacağım
ben daha önce de yapmıştım, on sene falan önceydi:37:
9 kilo vermiştim
şimdi 77.6 kiloyum:17:
dün bi dükkana gittim ,bi bluz beğendim,
uyuz satıcı dedi ki, abla bunun sana uygun bedeni yok dedi:41::41:
valla bu sefer olacak
bugün ilk günümdü, sabah 2 yumurta, bir tane de nescafe içtim
öğlenle akşamı yer değiştirdim, dışarda ızgara yemek daha kolay
az ızgara köfte ve bol salata yedim
akşama da sadece salata yiyeceğim:nazar:
1.5 lt su içtim bu saate kadar, akşama ben onu 3'e tamamlarım
yalnız 2 tane de maden suyu içtim, bozmaz demi o, su gibi birşey:1:
hadi bakalım beni de ekleyin listeye
her gün yazacağım inşallah:21:

Harika, ozaman sen de bizimlesin :) buarada Bursa'dan birini daha görmek güzel. Haydi tam gaz ;)

pes etmeyelim
hergün yazıcam
bu arada, başka mesaj yazılıp yazılmadığını anlamak için sürekli f5 mi yapmak lazım
bunun ayarı falan var mı msn gibi yazdıkça sayfa akıyor mu acaba

Harika, ozaman sen de bizimlesin :) buarada Bursa'dan birini daha görmek güzel. Haydi tam gaz ;)
Bu arada 9 kilo harika vermissin. 10 sene önce oldugu icin metabolizman suanda biraz daha yavas calisiyor olabilir ama bu demek ki becerebilirsek 6kilo gibi bisi verebiliriz. Bence 6kilo da harika bir sonuc, neticede 13günde. Ben 81.5'la basladim 13 gün sonunda 75.5 olursam gercekten göbek atarim :P
Bu arada yemek yememek icin sürekli buraya bakiyorum ve diger kizlarin neler yaptiklarini takip ediyorum ki tam gaz devam edeyim, ben de faydasi oluyor :)

Sürekli yenilemekten başka çözüm yok malesef. :) Birazdan listeyi yenilicem kilosunu yazan arkadaşlar için. İsterseniz gün gün düştüğünüz kiloyu yazayım? Bu arada yoğurt yerine bir bardak ayran içiyorum, hava çok sıcak ve çok yoruldum. İnşallah bugün de bozmadan bitirebilirim. :)

Slm cnm, biraktigin sürede bozmasaydin eger kaldigin yerden devam et derdim ama bu sekilde olunca bastan baslamani tavsiye ediyorum ve bize katilip bozmamani. Eger bir kere daha bozarsan bu diyete hic baslamamani tavsiye ederim cunku her defasinda ver-al yaparak bünyeni daha fazla yorarsin.
Benim planim ki umarim uygulayabilirim :) 13gün bozmadan devam sonra 1 hafta saglikli beslenip verdigim kilolari almamaya calisma ;) sonra yeni bir diyete baslamak cünkü ben toplamda 10-15kilo vermek istiyorum ve sadece bu diyetle olmayacaginin farkindayim.

Cevapladığın için sağol canım. Yani en baştan başlasam işe yarar?
Ben tam gaz başlıyorum o zaman.

Benim planım bu diyeti 13 gün yapıp sonra ayda 5 kg verdiren sağlıklı diyetlere geçmek. Yaz boyu 10 kilo vermiş olsam yeter zaten benim için :)

Sürekli yenilemekten başka çözüm yok malesef. :) Birazdan listeyi yenilicem kilosunu yazan arkadaşlar için. İsterseniz gün gün düştüğünüz kiloyu yazayım? Bu arada yoğurt yerine bir bardak ayran içiyorum, hava çok sıcak ve çok yoruldum. İnşallah bugün de bozmadan bitirebilirim. :)

Her gün yazmak sana zor olmayacaksa yazalim hem herkese de gaz olmus olur :) Ayran da iyi fikir olmus, bence etformun 2-3 tane sunta bisküvilerinden bile yiyebilirsin ;)
Itiraf etmeliyim ki bugün düne göre daha zor bir gün :(

Her gün yazmak sana zor olmayacaksa yazalim hem herkese de gaz olmus olur :) Ayran da iyi fikir olmus, bence etformun 2-3 tane sunta bisküvilerinden bile yiyebilirsin ;)
Itiraf etmeliyim ki bugün düne göre daha zor bir gün :(

Bu sıralar evdeyim sorun olmaz yenilerim her gün. :) Dışarda olduğum için zor oldu biraz ama ayran tok tuttu :D

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]İsim[/td]
[td]1. Gün[/td]
[td]2. Gün[/td]
[td]3. Gün[/td]
[td]4. Gün[/td]
[td]5. Gün[/td]
[td]6. Gün[/td]
[td]7. Gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Dizzy[/td]
[td]68,1[/td]
[td]67,6[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rdlpstck[/td]
[td]53,2[/td]
[td]52,7[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]didemk8[/td]
[td]81,5[/td]
[td]80,6[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gaye2007[/td]
[td]85[/td]
[td]84,4[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]clementineee[/td]
[td]74[/td]
[td]?[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulaybursa[/td]
[td]77,6[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ket[/td]
[td]80[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[/table]

Arkadaşlar bana kilosunu bildirenleri ekledim listeye. Adoring isimli arkadaş dün akşam ben de varım dedi ama kilosunu yazmadığı için henüz eklemedim, gelince onu da eklerim. Şimdilik böyleyiz.. :)

Son düzenleme:
Back
X