• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar dogru bi karar mi aldim bilmiyorum ama yarin sabahtan itibaren tartilmayacagim.Cunku 60u gormedigim zaman azcik ama azcik sinirleniyorum:) en son 70i gordum.2-3 gun tartilmiycam.Bakalim persembe sabah tartilirim.insallah 69 olurum. bu 13 gunde 65 falan olmazsam sinirlenicem:D o kadar ac kal sonra 69 olama :D

Kizlar dogru bi karar mi aldim bilmiyorum ama yarin sabahtan itibaren tartilmayacagim.Cunku 60u gormedigim zaman azcik ama azcik sinirleniyorum:) en son 70i gordum.2-3 gun tartilmiycam.Bakalim persembe sabah tartilirim.insallah 69 olurum. bu 13 gunde 65 falan olmazsam sinirlenicem:D o kadar ac kal sonra 69 olama :D

canım bende diyetteyken sürekli tartılıyorum aslında haftada 1 tartılmak en uygunu ama duramıyorum

kızler ben 77le başlamıştım bugün 5. günüm öğlen balık yerine tavuk yedim umarım sorun olmaz bu sabah tartıldığımda 74.2 kiloydum bende 69u görmek istiyorum istikrarlı olabilmek için. 3 gündür reglim aynı zamanda bence bu yüzden biraz yavaş gidiyor ufak tüfek açamaklarımda oluyor :( umarım 13 gün sonunda 69 olabilirim hiç umudum yok ama

tatlım sen nasıl kendini mutlu hissedeceksen öyle yap.ama illaki 69 u göreceksin:) bu arada ben beyaz tvnin sitesine girdim ebru şallıyı orda bulamadım ebru şallının kendi sitesinden buldum video.sende onlardan bahsediyorsundur sanırım.yalnız bugün yaptığım video 20 dakikaydı.sence 20 dakika az değil mi.plates yapan arkadaşlarım 1 saatten bahsediyorlar

kızlar herkese merhaba. ben daha önce defalarca isveç diyetini uyguladım ve her keresinde de başarılı oldum. gerçekten hızlı kilo verebiliyorum isveç diyetiyle. 13 gün sonra nişanım var :) isveç diyeti yapmak istiyorum ama çalıştığım için öğle yemeklerini nasıl yapıcam bilmiyorum. yani yanımda götürmek sağlıklı olurmu sizce. beni gaza getirin lütfeeen :(

Kızlar diyetin 1. gününü yaptım ama 2. gün diyet yapmadım yarın en baştan mı başlayım 2. günden mi yapayım ? lütfen akıl verin :/

kızlar herkese merhaba. ben daha önce defalarca isveç diyetini uyguladım ve her keresinde de başarılı oldum. gerçekten hızlı kilo verebiliyorum isveç diyetiyle. 13 gün sonra nişanım var :) isveç diyeti yapmak istiyorum ama çalıştığım için öğle yemeklerini nasıl yapıcam bilmiyorum. yani yanımda götürmek sağlıklı olurmu sizce. beni gaza getirin lütfeeen :(

bence 13 gün sıık dişini başarırsın çok güzelde sonuçlar alırsın ama iradeni koru ve 13 gün sonrasını düşün ;)

yaninda goturursen bence gayet yerinde olur:)zaten bi avuc sey yiyoruz oglen:\

vallahi bu sabah tartilmadim.ayni kiloda kalirim da 69u goremem diye:))))
dun aksam saat 22:00 olmasina ragmen 1 saat kosu bandinda egimli yuruyusumu yaptim ip atladim bi de 25 mekik cektim. e daha ne yapayim:) yalniz kizlar ben her gun bi tane yulaf unundan yaptigim sekersiz kurabiyelerden bir tane yedim.o da gece yatmadan once midem bulandigi icin. harfiyen uydum.o kurabiyelerde spor yaptim diye... yalniz bi seyi yalnis yapmisim ona uzuldum. havuc cok sevmedigim icin rendelenmis havucu azcik yagsiz tavada kavurdum da yedim. bugun osman muftuoglunun yazisinda okudum pismis havuc pismemis havuca gore daha iyi diilmis.bilemedim simdi.
ama sonra dedim ki kizim 2 senedir 2 kilo veremedin. 13 gunde 5 kilo bile versen mucize diil mi? sonrasinda zaten dikkat edersin sporu birakmazsin gene verirsin 3-5 kilo. o yuzden devam kizlar devam. 1 kilo 1 kilodur

selam arkadaşlar
geçen hafta lahana diyeti yaptım ve 4 kg verdim 95 den 91 e düştüm bugun isveçe ön hazırlık yapıyorum ve yarın start alıcam hadi hayırlısı ama bu diyetteki en zor şey tek başına yapma poff

selam arkadaşlar
geçen hafta lahana diyeti yaptım ve 4 kg verdim 95 den 91 e düştüm bugun isveçe ön hazırlık yapıyorum ve yarın start alıcam hadi hayırlısı ama bu diyetteki en zor şey tek başına yapma poff

bosver sekerim ben de tek basima yapiyorum:( evde surekli gozlemeler kurabiyeler kekler... ama irade dedim kilo vericem dedim siz gorursunuz dedim:) sen de basarirsin:)

selam arkadaşlar

slm canım yalnız değilsin biz varız burda:) bizim evdede pastalar börekler eksik olmaz ama sadece bakmakla yetiniyorum:(ama başarıcaz sonunda :)

eheheh 7. ve en zor gunde bitmek uzere. oglen yedigim yesil salata ve tavukla duruyorum:) tamam itiraf ediyorum bi saatlik yuruyusten snra 1 cay kasigi fistik ezmesi yedim.sefam olsun :p

bende bugün başladım 90 kiloyum arada yazmayı düşünüyorum inşallah başarırım çünkü çok ihtiyacım var zayıflamaya

1 haftam bitti. Dun en zor olandi.7.gun sadece oglen yemegiyle duruyosunuz ki sabah kahvaltida bile bi sey yok.Ama gece yatmaya yakin zamana kadar cok anlamadim.ustelik 1 saat de yurudum. yatarken kazindi midem onda da 1 kasik fistik ezmesi yedim. Bu sabah 1 kilo daha vermisim:)))) nihayet 69u gordum ki artik beni kimse tutamaz.Bu durumda 72.5 la basladigim seruvenimin 1.haftasini 69la kapadim:))) 1 haftada 3.5 kilo. 1 haftada 5 kilo verenler ldugu gibi 13 gunde 5 kilo verenlerde varmis. 3.5 kilo su an icin yeterli diye dusunuyorum.Kalan 1 haftada da 3-3.5 kg verirsem daha ne isterim. Haaa bu arada aslinda benim ondan onceki hafta verdigim bi 2,5-3 kilom da var ki degmeyin keyfime:)) onu az yiyerek ve cok yuruyerek vermistim.Yurume dediysem abartmistim.gunde en az 9 en cok 18 km gibi bi skorla verdim o kiloyu. o kadar abartmam artik. 7 km yeter...
bu durumda ben 15 gunde 6.5 kg falan vermis oldum. 75den 69a:)) buda beni motive ediyor. bu diyeti kacla bitirirsem bitireyim sonrasinda kilo vermem devam edecek. hedefim haziran ayina 60 yada en fazla 63le girmek.15 gun once benim icin hayal olan bu dusunce simdi o kadar yakin ki bana:))
lutfen vazgecmeyin. bu 13 gunde 3 kilo bile verseniz kar kardir. hayatinizda ne zaman 13 gunde 3 kilo verdiniz ki? haftada 1 kilo vereyim diye ac kaldigim ama veremedigim yillari saysam ooooooo..
zaten mideniz bu diyetle kuculuyor isteseniz de yemiyosunuz. caniniz da istemiyor.ee bi de sporu ekleyin. cikin mahalleyi turlayin. ben yuruyus yolunda daraliyorum diye 3 kmsini git gel orda yuruyorum sonra dusuyorum yollara. yanima para falanda almiyorum ki taksiye binmiyim:) eve donucem diye yuru allah yuru:)

kilolar gitmeye baslayinca gaza geliyosunuz,kiyafetleriniz uzerinizden dusmeye baslayinca gaza geliyosunuz,cevrenizdekiler yuzun kasik kadar kaldi diyince havalara ucuyosunuz.
devam kizlar devam:)

Son düzenleme:
bende bugün başladım 90 kiloyum arada yazmayı düşünüyorum inşallah başarırım çünkü çok ihtiyacım var zayıflamaya

hayırlı olsun tatlım bende 93.6 ile başladım dün en son 88.3tüm.yarın son günüm.birde ben spor filanda yapmadım cünkü cok halsiz düştüm.yarın son günüm inşallah bitene kadar bi 6 kilo vermiş olurum

1 haftam bitti. Dun en zor olandi.7.gun sadece oglen yemegiyle duruyosunuz ki sabah kahvaltida bile bi sey yok.Ama gece yatmaya yakin zamana kadar cok anlamadim.ustelik 1 saat de yurudum. yatarken kazindi midem onda da 1 kasik fistik ezmesi yedim. Bu sabah 1 kilo daha vermisim:)))) nihayet 69u gordum ki artik beni kimse tutamaz.Bu durumda 72.5 la basladigim seruvenimin 1.haftasini 69la kapadim:))) 1 haftada 3.5 kilo. 1 haftada 5 kilo verenler ldugu gibi 13 gunde 5 kilo verenlerde varmis. 3.5 kilo su an icin yeterli diye dusunuyorum.Kalan 1 haftada da 3-3.5 kg verirsem daha ne isterim. Haaa bu arada aslinda benim ondan onceki hafta verdigim bi 2,5-3 kilom da var ki degmeyin keyfime:)) onu az yiyerek ve cok yuruyerek vermistim.Yurume dediysem abartmistim.gunde en az 9 en cok 18 km gibi bi skorla verdim o kiloyu. o kadar abartmam artik. 7 km yeter...
bu durumda ben 15 gunde 6.5 kg falan vermis oldum. 75den 69a:)) buda beni motive ediyor. bu diyeti kacla bitirirsem bitireyim sonrasinda kilo vermem devam edecek. hedefim haziran ayina 60 yada en fazla 63le girmek.15 gun once benim icin hayal olan bu dusunce simdi o kadar yakin ki bana:))
lutfen vazgecmeyin. bu 13 gunde 3 kilo bile verseniz kar kardir. hayatinizda ne zaman 13 gunde 3 kilo verdiniz ki? haftada 1 kilo vereyim diye ac kaldigim ama veremedigim yillari saysam ooooooo..
zaten mideniz bu diyetle kuculuyor isteseniz de yemiyosunuz. caniniz da istemiyor.ee bi de sporu ekleyin. cikin mahalleyi turlayin. ben yuruyus yolunda daraliyorum diye 3 kmsini git gel orda yuruyorum sonra dusuyorum yollara. yanima para falanda almiyorum ki taksiye binmiyim:) eve donucem diye yuru allah yuru:)

kilolar gitmeye baslayinca gaza geliyosunuz,kiyafetleriniz uzerinizden dusmeye baslayinca gaza geliyosunuz,cevrenizdekiler yuzun kasik kadar kaldi diyince havalara ucuyosunuz.
devam kizlar devam:)

hadi gözün aydın tatlım 69u gördün:)benim yarın son günüm sonunda kurtuluyorum:) 1 2 gün dinlenip yine diyete girmeye düşünüyorum ama hangisine gireceğime karar veremedim

bugün 8. günüm toplam 4 kg verdim. hiç zorlamıyor artık çok rahat geçiyor günler. cumaya kadar hiç tartılmayacağım

Son düzenleme:
Back
X