1 haftam bitti. Dun en zor olandi.7.gun sadece oglen yemegiyle duruyosunuz ki sabah kahvaltida bile bi sey yok.Ama gece yatmaya yakin zamana kadar cok anlamadim.ustelik 1 saat de yurudum. yatarken kazindi midem onda da 1 kasik fistik ezmesi yedim. Bu sabah 1 kilo daha vermisim:)))) nihayet 69u gordum ki artik beni kimse tutamaz.Bu durumda 72.5 la basladigim seruvenimin 1.haftasini 69la kapadim:))) 1 haftada 3.5 kilo. 1 haftada 5 kilo verenler ldugu gibi 13 gunde 5 kilo verenlerde varmis. 3.5 kilo su an icin yeterli diye dusunuyorum.Kalan 1 haftada da 3-3.5 kg verirsem daha ne isterim. Haaa bu arada aslinda benim ondan onceki hafta verdigim bi 2,5-3 kilom da var ki degmeyin keyfime:)) onu az yiyerek ve cok yuruyerek vermistim.Yurume dediysem abartmistim.gunde en az 9 en cok 18 km gibi bi skorla verdim o kiloyu. o kadar abartmam artik. 7 km yeter...
bu durumda ben 15 gunde 6.5 kg falan vermis oldum. 75den 69a:)) buda beni motive ediyor. bu diyeti kacla bitirirsem bitireyim sonrasinda kilo vermem devam edecek. hedefim haziran ayina 60 yada en fazla 63le girmek.15 gun once benim icin hayal olan bu dusunce simdi o kadar yakin ki bana:))
lutfen vazgecmeyin. bu 13 gunde 3 kilo bile verseniz kar kardir. hayatinizda ne zaman 13 gunde 3 kilo verdiniz ki? haftada 1 kilo vereyim diye ac kaldigim ama veremedigim yillari saysam ooooooo..
zaten mideniz bu diyetle kuculuyor isteseniz de yemiyosunuz. caniniz da istemiyor.ee bi de sporu ekleyin. cikin mahalleyi turlayin. ben yuruyus yolunda daraliyorum diye 3 kmsini git gel orda yuruyorum sonra dusuyorum yollara. yanima para falanda almiyorum ki taksiye binmiyim:) eve donucem diye yuru allah yuru:)
kilolar gitmeye baslayinca gaza geliyosunuz,kiyafetleriniz uzerinizden dusmeye baslayinca gaza geliyosunuz,cevrenizdekiler yuzun kasik kadar kaldi diyince havalara ucuyosunuz.
devam kizlar devam:)