• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

hayırlı olsun canm.görürsün merak etme.benim 8. günüm 4 kilo filan verdim ama artık midem bulanmaya başladı:(

yafuuu bende etten zaten nefret ederim akşamları bu et işi beni öldürüyo sabahtan berıde muzaffer kuşan dıyetını okuyorum sankı onu daha bıkmadan yaparım gıbı gelıyo en azından secenek daha çok bılmıyorum çoook kararsız kaldım yardımmm:26:

yafuuu bende etten zaten nefret ederim akşamları bu et işi beni öldürüyo sabahtan berıde muzaffer kuşan dıyetını okuyorum sankı onu daha bıkmadan yaparım gıbı gelıyo en azından secenek daha çok bılmıyorum çoook kararsız kaldım yardımmm:26:

canım ben et yerine tavuk yiyorum bu diyette et hiç yemedim.kuşhan diyeti nasıl merak ettim bende bi inceleyim.4 gün sonra rejimim bitiyo başka bir diyetle devam etmek istiyorum

doğru diyosun canm.ama 2. turda kilo verimi nasıl olur onu merak ediyorum 13 günde buna alışıyo çünkü vücut.acaba kilo verimi durur mu

ben de endiseliyim son haftadan. ama spor falan destekliycem.bi de bu aksam evde pilatese basliyorum.gecen sene 21 gunde incecik olmustum.kilo kaybi + pilates sanirim super bi goruntu olur. bu arada devam etmek icin bi sebebim daha oldu:) bugun bi arkadasimla karsilastik aaaa zayiflamissin naaaptin dedi:))) 5 kilo verdim ama 5 daha var dedigimde kizin agzi acik kaldi:D

ben de endiseliyim son haftadan. ama spor falan destekliycem.bi de bu aksam evde pilatese basliyorum.gecen sene 21 gunde incecik olmustum.kilo kaybi + pilates sanirim super bi goruntu olur. bu arada devam etmek icin bi sebebim daha oldu:) bugun bi arkadasimla karsilastik aaaa zayiflamissin naaaptin dedi:))) 5 kilo verdim ama 5 daha var dedigimde kizin agzi acik kaldi:D

insan kilo verdikçe daha da hevesleniyor canım:) bu arada platesi hangi videodan yapıyorsun.bir sürü video var hangisinde etkisini görmüştün link atabilirmisin

insan kilo verdikçe daha da hevesleniyor canım:) bu arada platesi hangi videodan yapıyorsun.bir sürü video var hangisinde etkisini görmüştün link atabilirmisin

Canim ben Ebru salliyla yapiyorum.Gecen sene 2.dvdsinin yarim saatini yapiyodum.El bilegim catladigi icin byuk topla olan egzersizleri yapamiyodum. Ama bu sene Beyaztvnin internet sitesinden 2012 senesine ait olanlarini yaparak basliycam.Bu tvdekiler her gun bi bolgeyi calistiriyo cok guzel dvdden

kizlar burda yazdigim seyler hep tecrubelerim sonucu yasadigim deneyimler. Pilatesle ilgili yazdiklarim da oyle. Ben 21 gun yaptim.Ebru Sallinin dedigi gibi 10 seansta farki hissediyosunuz 21.gunde inanamiyosunuz.Nasil bir fitlik nasil bir incelme.
Acin Ebruyu yapin yarim saat.Sabredin 10 gun:) zaten21 gun sonra giremediginiz ne varsa icindesiniz:) su 13 gunu bi tamamlayalim saclarla ve ciltle ilgili deneyimlerimi de sizinle paylasmak istiyorum

Canim ben Ebru salliyla yapiyorum.Gecen sene 2.dvdsinin yarim saatini yapiyodum.El bilegim catladigi icin byuk topla olan egzersizleri yapamiyodum. Ama bu sene Beyaztvnin internet sitesinden 2012 senesine ait olanlarini yaparak basliycam.Bu tvdekiler her gun bi bolgeyi calistiriyo cok guzel dvdden

bende baslamayı düşünüyorumda.beyaz tvdeki de ebru sallının dimi canm

Kızlar bugun 1. günüm gün içerisinde zor geçmiyo ama ben gece çok gec yatıyorum sabaha karşı o yuzden gece çok acıkıyorum dayanamıyorum hatta sizce ne yapmalıyım? :(

Kızlar bugun 1. günüm gün içerisinde zor geçmiyo ama ben gece çok gec yatıyorum sabaha karşı o yuzden gece çok acıkıyorum dayanamıyorum hatta sizce ne yapmalıyım? :(

gunaydin canim. Gece gec yatmanin ozel bi sebebi var mi bilmiyorum ama eger onu erkene cekme sansin varsa duzenli uyku zaten kilo vermede en etkili yontem. erken yatamam uykum gelmiyo diyosan spor yap:) aksam ustu kendini yorarsan uykun erken gelir. yok ben gec yatarim ille diyosan bi bitki cayi falan ic.

Yok arkadaslar moralimi bozmiycam.bu sabah dunle ayni kilodayim:( 5 gunde 2.5 kilo normalde hafta 1 kilo vermek gerekirken bu sonuc mukemmel.ama iste insan bu kadar ac kalirken 5 gunde bi 69u gormek istiyo:)
2 gundur yurumuyorum.onun da etkisi var diye dusunuyorum. cunku tuvalet sorunu yuzunden sisim. bu sorunu cozmus olsam eminim bu sabah 69.5 dim. yuruyus iste bu yuzden gerekli.hareket ettikce bagirsaklar calisiyo.neyse bugun basliyorum artik ara vermek yok.
psikolojik olarak senelerdir ne yaparsam yapayim 69 olamadigim icin biraz geriliyorum. 75e cikip 70e rahat iniyorum ama 69 olamiyorum:(( bugune kadar olamadim.bundada olamazsam zaten hakkaten 13 gun sonunda yiyip yiyip obez olucam karar verdim:(

Back
X