- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #6.081
gayet iyi gidiyor inş bu sefer olucak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canm.görürsün merak etme.benim 8. günüm 4 kilo filan verdim ama artık midem bulanmaya başladı![]()
yafuuu bende etten zaten nefret ederim akşamları bu et işi beni öldürüyo sabahtan berıde muzaffer kuşan dıyetını okuyorum sankı onu daha bıkmadan yaparım gıbı gelıyo en azından secenek daha çok bılmıyorum çoook kararsız kaldım yardımmm:26:
doğru diyosun canm.ama 2. turda kilo verimi nasıl olur onu merak ediyorum 13 günde buna alışıyo çünkü vücut.acaba kilo verimi durur mu
ben de endiseliyim son haftadan. ama spor falan destekliycem.bi de bu aksam evde pilatese basliyorum.gecen sene 21 gunde incecik olmustum.kilo kaybi + pilates sanirim super bi goruntu olur. bu arada devam etmek icin bi sebebim daha oldu:) bugun bi arkadasimla karsilastik aaaa zayiflamissin naaaptin dedi:))) 5 kilo verdim ama 5 daha var dedigimde kizin agzi acik kaldi![]()
insan kilo verdikçe daha da hevesleniyor canım:) bu arada platesi hangi videodan yapıyorsun.bir sürü video var hangisinde etkisini görmüştün link atabilirmisin
Canim ben Ebru salliyla yapiyorum.Gecen sene 2.dvdsinin yarim saatini yapiyodum.El bilegim catladigi icin byuk topla olan egzersizleri yapamiyodum. Ama bu sene Beyaztvnin internet sitesinden 2012 senesine ait olanlarini yaparak basliycam.Bu tvdekiler her gun bi bolgeyi calistiriyo cok guzel dvdden
bende baslamayı düşünüyorumda.beyaz tvdeki de ebru sallının dimi canm
evet tatlim o. 2012den beri her gun yayinliyo.ilklerden basla alistir vucudunu.zorlastirirsin sonra:)kendimizi ayiracak yarim saatimiz yok mu:)yapalim gitsin
çok haklısın tatlım kendimize yarım saatte ayıramıyorsak ölelim yanii :)başlıyorum bugün senin sayende :)
Kızlar bugun 1. günüm gün içerisinde zor geçmiyo ama ben gece çok gec yatıyorum sabaha karşı o yuzden gece çok acıkıyorum dayanamıyorum hatta sizce ne yapmalıyım?![]()
canimsin:) ben de basliyorum bugun:)
kahvemi içtim pilatesimi yaptım 1. günüme başladım :))