• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

arkideşleeeer peki hani böle kısa sürede 5 6 kilo veriosunuz yaa bunlar tartıda mı gözüküyo sadece yoksa görünüşünüzde de gerçekten 5 kilo 8 kilo vermiş gibi duruyormu?? benim için tartı da ne yazdığı değil nasıl gözüktüğüm dahaa möhiim:51:

Kızlar çok acil!!!!!!

Ben diyeti defalarca bozup hep kaldığım yerden devam ettim şuan 6. gündeyim ve hiç bozmadan devame dersem kilo verebilir miyim??

merhaba arkadaslar.arastırdığım diyetler arasında en olumlu yorumları olan diyet bu diyet.bende bugün baslamayı düşünüorum bakalım bende etkisi nasıl olacak.birde balık yerine başka birşey yesek olur mu onun yerine tavuk filan?

merhaba arkadaslar.arastırdığım diyetler arasında en olumlu yorumları olan diyet bu diyet.bende bugün baslamayı düşünüorum bakalım bende etkisi nasıl olacak.birde balık yerine başka birşey yesek olur mu onun yerine tavuk filan?

canım merhaba bende 1 ay aradan sonra bugun yıne basladım hadı hayırlısıı olur tavuk ye

Merhaba arkadaslar,ben cuma zayiflama yarismasi 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
umarim mesajimi dkkate alir ve bize yardimci olursunuz,1 oy1 oydur
:13:

Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"

desteginiz icin simdiden tesekkürler:16::16:

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)

canım merhaba bende 1 ay aradan sonra bugun yıne basladım hadı hayırlısıı olur tavuk ye

merhaba canım.evet dediğin gibi yapayım çünkü et ve balıkla pek aram yoktur.1 ay önceki durumun nasıldı.kaç kilo verdin.bu arada ben bugün başladım şimdi kahvemi içiyorum ama şekersiz :) 93.6 ile başladım bakalım 13 gün sonra ne durumda olucam.boyum 1.77 bu arada son 3 senede 30 kiloya yakın kilo aldım :(

bu arada ıspanak haşlamasını nasıl yaptınızzz. ben sadece haşlamayı düşünüyorum yağsız tuzsuz:( çok kötü olacak ama en fazla 2 kaşık yiyebilirim artık :(

Merhabalar kizlar, nasilsiniz, isvec diyetini arastirirken sizi gordum araniza katilmak istiyorum,
karatay diyeti yapiyordum ama bu ara ipin ucunu kacirdim, degisiklik yapip metobolizmayi sasirtmam gerek,
Benide araniza alirsaniz cok sevinirim, hatta benimle beraber baslamak isteyen olursa yarisalim ve birbirimizi motive edelim,
ben 25 nisanda basliyacagim, basladigimda hergun buraya yazip durumumu paylasirim, gorusuruz, kolay gelsin hepimize.....

kizlar, gecen hafta 74 kiloydum.Boyum 170. diyetisyen dahil kimse kiloma inanmiyor.Sportif bi gorunumum var sanirim o yuzden de bingil bingil bi durumum yok . 2 sene once 80 kiloya ciktim hayatimda ilk defa.Annemin yaptigi normal rutin bi diyetle 10 kilosunu verdim. sonra 4 kilosunu aldim:) ama son 1 senedir 1 kilo bile veremedim. Gecen hafta gunde 6-7 km yuruyerek 3 kg gitti:) an itibariyle 71 kiloyum.Tabii yeme duzenim de degisti.sabahari ayni seyleri yemiyorum mesela. bi sabah muslu yiyosam bi sabah bi dilim ekmek salata domates falan yiyorum.sebze ve proteine agirlik verdim. tatli krizlerimi de yer fistigi ezmesiyle gecistiriyorum. bu arada yulaf ve soya un unundan sahane tarifler uyduruyorum:) cupcakeler pogacalar..
ptesi itibariyle de isvec diyetine baslayacagim. Benim kadar zor kilo veren birisi eger 13 gun sonunda 5 kilo falan verirse herkes verir kilolari. ptesinden itibaren gun be gun yazacagim. hem ben motive olurum hem de kilo vermek isteyen arkadaslarimiza belki destek olmus olurum:)

günaydın kızlarr..bugün 2. günüm şuan kahvemi içerken yazıyorum:) biraz önce tartıldım 800 gram gitmiş 1 günde :) ama listenin yarısı kadar yedim birde spor yapmadım.bugün spora başlamayı düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak.kaldı 12 gün :)

günaydın kızlarr..bugün 2. günüm şuan kahvemi içerken yazıyorum:) biraz önce tartıldım 800 gram gitmiş 1 günde :) ama listenin yarısı kadar yedim birde spor yapmadım.bugün spora başlamayı düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak.kaldı 12 gün :)

cok heycanlaniyorum bu yazilanlari okuyunca:)) kilo vermede zorlanan ben gecen hafta 3 kilo verince ve tesadufen bu isvec diyetini bulunca cok heycanlandim.ama bi yandan da korkuyorum ya veremezsem diye. ama goruyorum ki takildigim o noktayi asmayi basardim.ve bu isvec diyeti bana iyi gelecek

cok heycanlaniyorum bu yazilanlari okuyunca:)) kilo vermede zorlanan ben gecen hafta 3 kilo verince ve tesadufen bu isvec diyetini bulunca cok heycanlandim.ama bi yandan da korkuyorum ya veremezsem diye. ama goruyorum ki takildigim o noktayi asmayi basardim.ve bu isvec diyeti bana iyi gelecek

valla bende yorumlar sayesinde başladım bu diyete :) önceden lafta kalan diyet mevzularını şimdi hayata geçirdim :) bendede hormon bozukluğu var zaten 3 yılda 30 kiloya yakın kilo aldım :( benim vermem daha zor diğer kişilere göre ama tartı bugün yüzümü güldürdü:) Allah tamamını erdirsin hepimiz için :)

valla bende yorumlar sayesinde başladım bu diyete :) önceden lafta kalan diyet mevzularını şimdi hayata geçirdim :) bendede hormon bozukluğu var zaten 3 yılda 30 kiloya yakın kilo aldım :( benim vermem daha zor diğer kişilere göre ama tartı bugün yüzümü güldürdü:) Allah tamamını erdirsin hepimiz için :)

denemedigim diyet kalmadi:) gitmedigim dr da kalmadi:) 2 senedir verdigim 10 kiloyla kaldim. insan yarim kilo da vermez mi ben veremedim:(( ama gecen hafta yuruyusler ve saglikli beslenmeyle 3 kilo gitti:) ben nasi gaza geldim anlatamam.reglimin son gunu olmasa yarin hemen basliycam ama ptesini bekliyim dedim:)))

bu arada bir odem atici cay ictim3 gun. ayda bir yapilacak bir cay rahat 700-800 grm gidiyo.

1 tana elma kabuklariyla 4 e bolunecek
1 tane limon kabuklariyla 4e bolunecek
2 tane cubuk tarcin
5-6 tane karanfil
1 demet maydanoz
hepsini 2 lt soguk suya koyup kaynamaya birakiyosunuz. fokurdamaya basladiginda 4 dk daha tutuyosunuz ocakta
sonra suzup sogumaya birakiyosunuz. 3 gun boyunca her sabah taze taze yapip gun boyunca 2 ltyi iciyosunuz
sadece 3 gun ve her ay
nasi odemeniz var sasiyosunuz

günaydın arkadaşlar.benim bugün 3. günüm.2 günde 1.6 kg vermişim :):) yalnız bu çizelgeyi nasıl güncellicez her defasında aynı yerden çizelge mi oluşturucazz

merhaba kızlar bugün benimde 2. günüm dünkü tuhaf başağrım bugün yok :)) bi kaç ay önce yapmıştım bu diyeti 5 6 kilo vermiştim 76 600 le başladım 6. güne kadar tartılmayı düşünmüyorum 73 ün altına düşemedim doğumdan beri kızım 19 aylık ben hamileyken 30 kilo aldım 65 le hamile kalmıştım :(( 70 in altı her türlü kabulüm 69 ü bi görimm yeter :)) bu arada bu diyeti yaptıktan sonra giden kilolar geri geliyormu eğer nasılolsa kilo verdimm ohh hominigırtlak yersek tabi geri alırım iş kilo vermekte değil kızlar onu korumakta:27:

Back
X