- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #5.981
ilk günüm kahvemi içitim hayırlı olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkideşleeeer peki hani böle kısa sürede 5 6 kilo veriosunuz yaa bunlar tartıda mı gözüküyo sadece yoksa görünüşünüzde de gerçekten 5 kilo 8 kilo vermiş gibi duruyormu?? benim için tartı da ne yazdığı değil nasıl gözüktüğüm dahaa möhiim![]()
merhaba arkadaslar.arastırdığım diyetler arasında en olumlu yorumları olan diyet bu diyet.bende bugün baslamayı düşünüorum bakalım bende etkisi nasıl olacak.birde balık yerine başka birşey yesek olur mu onun yerine tavuk filan?
bozdugun zaman 1gun ara verıp 1 gunden devam edıceksınkızlar önemli bir şey sorucam !!
ben diyeti 4 gün yapıp ara verdim 5. günden devam etsem işe yarar mı, kilo verir miyim?? (daaha önce sormuştum ama...)
canım merhaba bende 1 ay aradan sonra bugun yıne basladım hadı hayırlısıı olur tavuk ye
günaydın kızlarr..bugün 2. günüm şuan kahvemi içerken yazıyorum:) biraz önce tartıldım 800 gram gitmiş 1 günde :) ama listenin yarısı kadar yedim birde spor yapmadım.bugün spora başlamayı düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak.kaldı 12 gün :)
cok heycanlaniyorum bu yazilanlari okuyunca:)) kilo vermede zorlanan ben gecen hafta 3 kilo verince ve tesadufen bu isvec diyetini bulunca cok heycanlandim.ama bi yandan da korkuyorum ya veremezsem diye. ama goruyorum ki takildigim o noktayi asmayi basardim.ve bu isvec diyeti bana iyi gelecek
valla bende yorumlar sayesinde başladım bu diyete :) önceden lafta kalan diyet mevzularını şimdi hayata geçirdim :) bendede hormon bozukluğu var zaten 3 yılda 30 kiloya yakın kilo aldımbenim vermem daha zor diğer kişilere göre ama tartı bugün yüzümü güldürdü:) Allah tamamını erdirsin hepimiz için :)