- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #5.921
kızlar merhaba uzun zaman oldu sıze anlatamadım başlıyorumm anlatmayya denemıs bırı olarakk isverc dıyetıne 8 marta 68 kg basladımm 13 gun yaptımm kacamaklar oldu tabıkı ama 13 gun sonunda yanı 20 marta tartıldımm 4,5 kılo verdımm 63,5 kılo ıle 25 marta yenıden başladımm cunku vucudum alısmıstıı dıyete az yemeye dıyelımm 6 nısanda tekrar tartıya cıktımm suanda enson dun tartıldım 60 kg olmusumm hedefımm bu ay sonuna kadar 57 kg olmakk yanı 2 kg daha versem benım ıcın super olucak aslında bu ay sonuna kadar halen ısvec deyımm oyle katı kuralarınız olmasın mıdenızı bos bırakmayın sabah kagve ıcıtımm 1 yada 2 saat sonra 1 elma yedımm 1 gıbı oglen yemegı yedımm ıspanak oldu semızotu oldu pırasa olduu yogun oldugum zamanlar yogur oldu aksam ustu yanı saat 3 -4 yada 5 gıbı arada deyısıyo ya 1 elmadaha yedım yada 1 paket etı form yedım aksam gelıncee evde sebze yemegı varsa bazen taze fasulye gıbı yada 6 kasık bezelye ola bılır hıc olmadı bır kase mısır gecreyı 1 cay bardagı sut le yaptım yedımm sonuc ortada ısın aslı mıdeyı bos bırakmamada sakın aclıkla zayıflanmıyo ılada ben ac kalıcam dersenız kı ben oyle yaptım mutlka ara ogunde 1 elma yıyın metbolızma calısmı yemezsenız ac kalmanın bı faydası olmuyo bunun dısında 1 saat yurudum haftada 5 gun yaznı sız 30 dak yuruye bılrsınız ama 30 dak hergun en azından 5 gun sart sıze bol sans ış aslında ıradede bıtıyo kafaya koyarsanız kesın versınız