• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Beraber başlayabiliriz istersen bende yarın başlıyorum. birbirimize destek oluruz. bu arada benim kilom 86 boyum 172 bakalım sonuç ne olacak hayırlısı :1:

cok sevındım benım boy 1,67 kılo 64 bakalım hayırlısı evde sıkıcam termosa koyucam 5 6 bardakdan fazla ıce bılecegımı dusunmuyorum gun ıcınde burdan yazısalım ceren adım senın ısmın

mrb kızlar bende uzunca bi araştırdıktan sonra isveç diyetine bugün başladım ve hergün gelişmeleri burdan paylaşcam kahveden nefret etmeme rağmen sabah kahvemi içtim öğlen 1 yumurta ve ıspanağımıda yedim şimdi akşam yemeğini hazırlıcam ama tavuk eti yicem kırmızı et yiyemyorum sizce bi sorun olur mu ? buarada boyum 1 65 kilom 64 hedef 55 :)

mrb kızlar bende uzunca bi araştırdıktan sonra isveç diyetine bugün başladım ve hergün gelişmeleri burdan paylaşcam kahveden nefret etmeme rağmen sabah kahvemi içtim öğlen 1 yumurta ve ıspanağımıda yedim şimdi akşam yemeğini hazırlıcam ama tavuk eti yicem kırmızı et yiyemyorum sizce bi sorun olur mu ? buarada boyum 1 65 kilom 64 hedef 55 :)

yok cnm bısey olmaz bende oyle yaptım

Kızlar lütfen pes etmeyin..3.günüm bitti..gayet motive olmuş durumdayım..ne olursa olsun 13 günü tamamlamak istiyorum..boyum 1.63 kilom 72..3 günde 2kilo verdim:)

slm papatyaa benımde 3 gunum bıttı bende 72 ile bASLDIM tartılmadım daha acaba bu kılo mu su o yuzden dıyette cok kararsIZIM ama yınede pes etmek yok yola devammmmmmmmmm

slm papatyaa benımde 3 gunum bıttı bende 72 ile bASLDIM tartılmadım daha acaba bu kılo mu su o yuzden dıyette cok kararsIZIM ama yınede pes etmek yok yola devammmmmmmmmm

Merak etme protein ağırlıklı beslendiğimiz için elbette yağlarıda yakıyoruz..zaten diyetisyenlerin verdiği listede de bu tarz yiyecekler var..ızgara et,salata:)

günaydın herkese,
özel nednelerden dün gece bozdum diyeti :( bu sabah tartıda 3 gün sonunda net 3 kilo gittiğini gördüm. benim için şimdilik yeterli.geriye 2 kilo kalıyor onuda başka zaman veririm. pes etmeyin ben bu diyetle çok zayıflayan gördüm.ama sağlığınızda en ufak bi olumsuzluk olursa bırakın. hepiniz hedeflerinize ulaşırsınız umarım. sporla destekleyenler daha çok kilo veriyorlar ve kastan kaybetmiyorlar. başarılar

Günaydın kızlar, nasıl gidiyor? Kaçıncı gününüzdesiniz? Kaç kilo gitti?

gunaydın canım ya ben tartılmaktan korkuyrm ben 4 gunumdeym her gun 45 dk yuruyus ve yanında spor hareketlerı yapıyorum dunn gece halsızlestım bı de bas agrısı oldu ama yıne de pes etmek yok yola devam bırbrımze destek olabılır papatyamm123

Canım günaydın bende bir bardak greyfurt suyu bir bardak portakal suyu bir fincan bitki çayı devam ediyorum. Açlık yok bende sen nasılsın? Bu arada adım Elif. Memnun oldum Cerencim

gayet ıyı gıdıyo elıf cım 1 saat arayla ıc ogleye kadar o kesıyo ogleden sonra bakalım :) basarıcaz elıfcım destek olalım yaz bana arada :)

selam kızlaar nasıl gidiyo diyet ? Benim ikinci günüm 64,4 le başlamıştım bu sabah 63,2 oldum :) gayet iyi gidiyo benim her sabah leslie 3 mil yapıyorum ve bunu hep yapcam çok enerji dolu hissediyorum gün boyu hatta akşamlarıda yapıyorum bazen. yalnız bugün öğlen bir dilim salam yenecekti ben olmadığı için bi dilim kepek ekmekle yedim yoğurdmu. Ben sadece kastan ve sudan gittiğine inanmıyorum bu kiloların tabi şu şartla SPOR !

selam kızlaar nasıl gidiyo diyet ? Benim ikinci günüm 64,4 le başlamıştım bu sabah 63,2 oldum :) gayet iyi gidiyo benim her sabah leslie 3 mil yapıyorum ve bunu hep yapcam çok enerji dolu hissediyorum gün boyu hatta akşamlarıda yapıyorum bazen. yalnız bugün öğlen bir dilim salam yenecekti ben olmadığı için bi dilim kepek ekmekle yedim yoğurdmu. Ben sadece kastan ve sudan gittiğine inanmıyorum bu kiloların tabi şu şartla SPOR !

leslie 3 mil ne canım anlamadım :)

Back
X