- Konu Sahibi scarlettsebnem
aksam yemegı ıle ogle yemegının yerını degıstırsek sorun olmaz degl mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun cnm kaydirigubbakcemile5
demek ara öğünlere böldün ha kaydirigubbakcemile3
valla ben sadce denilen 3 öğünde ne varsa o işte yapıorum
slm bayanlar.. bende diyete bugün başladım ... lise son sınıfta uygulamıştım ve 13 günde 11 kilo vermiştim şimdi 25 yaşındayım ve tekrardan başlıyorum diyete bugün birinci günüm ... kendimi mutsuz hissediyorum eşim bulgurpilavı taze fasülye yedi mis gibi knorlu öyle canım çektiki ama bozmadım ... 13 gün diyorum geçecek öyle yada böyle... halsiz ve mutsuz hissediyorum ( bu diyetin kasları erittiğini duymuştum onun için spor yapmayıda ihmal etmemek istiyorum ...
bana şans dileyin sabır dileyin :))) bu arada tek olmadığımı görmekte çok güzel...
slm bayanlar.. bende diyete bugün başladım ... lise son sınıfta uygulamıştım ve 13 günde 11 kilo vermiştim şimdi 25 yaşındayım ve tekrardan başlıyorum diyete bugün birinci günüm ... kendimi mutsuz hissediyorum eşim bulgurpilavı taze fasülye yedi mis gibi knorlu öyle canım çektiki ama bozmadım ... 13 gün diyorum geçecek öyle yada böyle... halsiz ve mutsuz hissediyorum ( bu diyetin kasları erittiğini duymuştum onun için spor yapmayıda ihmal etmemek istiyorum ...
bana şans dileyin sabır dileyin :))) bu arada tek olmadığımı görmekte çok güzel...
slm cnm aramıza hoşgeldin a.s.
bak sende tecrübeliymişsin bu diette kaydirigubbakcemile5
o yüzden canını sıkma tekrar başarıcağına inan vereliniortak
o yaşlarda kilo vermek daha kolaydı şimdi 11 veremesende eminim verebilceksin yerimseniben
şu an kaç kilosun CADIARZU
benmde eşim ve 2 çocuğum var hepsine ayrı yemek yapıyorum (çok seçiçiler) ama onlarla aynı sofraya oturmuyorum ve kusura bakmasınlar ama önümde tatlı-pasta -kola yemek içmek yasak klava:
anlıcağın evde sıkı yönetim var belki bencillk ama bize saygı duymalılar öyle uzaktan ahkam kesmekle olmuyor bu işler dimi
benim en büyük şansım bekar olmam galiba, yazık annemde evde yemek yemiyor en azından benim yanımda :)) o zaten yazın karpuz ile beslenir ve kokacak hiçbirşey pişirmiyor eve misaffir bile kabul etmiyor ben keki görürde dayanamam diye...
buzdolabındada diyette yenecekler dışında karpuz ve peynir var başka hiçbirşey yok :))
işin en utanç verici tarafıda zaten dolabın ben rejimdeyken ya artık bisürü yemekle dolu olması ,yada bomboş olması kaydirigubbakcemile3
9 yaşındaki kızım bile bişi yiyeceği zaman anne ben bunu yiyorum sen bakma diyor :roflol: