Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

geçmiş olsun öncelikle inşallah tez zamanda tekrar hamiş hamiş kalırsıın..bizde şubat ayında tüp bebebk denicez ondan kilo vermek istiyorum açıkçası zaten ilaçlarla 5 kilo civarı alınıyor..bu halimle yusyuvarlak olurum bende evlendigimde 57 kiloydum şimdi 70 i bulmuştum ama şimdi 66 kiloya indim..eski kiloma dönebilsem bi ama 55 olmak istiyorumm umarım kilocuklarımız gider..eşimde 78 den 88 e çıktı oda yediklerine dikkat ederek 84 e kadar düştü eşimde isveç diyeti yapıyor arada kaçamakları olmasına ragmen 1 kilo zayıfladı..benim boyumda kısa arkadaşım yaa 1.60 boyum ideal kilom 55-57 arası aslında..senin boy kaç

Son düzenleme:

bnm boy 162 ama bzmailede genetik vücudum çok sıkı herkes 83 olduğum halde 70 falan diyo kötü durmuyo kilolarım ama vermk istiyorum bi de öğlen nasıl yiyosun ıspanağı

bnm boy 162 ama bzmailede genetik vücudum çok sıkı herkes 83 olduğum halde 70 falan diyo kötü durmuyo kilolarım ama vermk istiyorum bi de öğlen nasıl yiyosun ıspanağı

ıspanagı dogruyorum haşlıyorum süzdükten sonra pul biber karabiber ve limonla tatlandırıyorum..haşlanmış yumurtayla falan yemeye çelışıyorum..

canım ben daha tartılamadım ama genelde ben bu diyetle günde yarım kilo falan veriyordum.canım sen çok iyi kilo vermişssin 3 günde tebrik ederim spor falan yapabiliyor musun? yoksa sadece diyetle mi...

canım ben daha tartılamadım ama genelde ben bu diyetle günde yarım kilo falan veriyordum.canım sen çok iyi kilo vermişssin 3 günde tebrik ederim spor falan yapabiliyor musun? yoksa sadece diyetle mi...

saolasın arkadaşım...1 gün 1 saat yürüyüş yapıyorum 1 gün evde müzik çalıp 1 saat oynuyorum deli gibi şu kalan 9 günde 4 kilo verebilsem süper olur..bu diyetten sonrada hangi diyeti yapacagıma karar veremedim hedef 55-58 arası olmak şuan 66 kiloyum...önereceginiz bi diyet varmı peki

Son düzenleme:

Oh ne güzel.. ya bende spor yapabilsem keşke daha etkili olurdu..ama ilk günler alışana kadar insan halsiz oluyor.Bende yavaş yavaş başlarım spora...bende en son 67 falandım 58'e düşmek istiyorum..Başka bir diyet pek bilmiyorum.Yani çok sağlıksız diyetler var.Yine isveç diyeti daha iyi diye düşünüyorum.protein diyetleri falan var dukan diyeti gibi ama o da çok sıkıcı sadece protein yiyorsun.bu bitsin bende devam edicem diyetisyen diyeti tarzında günde 6 öğün az ve sık yiyerek ve spor yaparak hedefime ulaşmayı düşünüyorum.Ama mesela akşam 6 dan sonra hiçbir şey yemeden zayıflayanlar var. oda etkili ama ben çalıştığım için onu yapamıyorum ne yazık ki..

ben dukan diyetini 3 gün yapabildim çok uzun süreli oldugu için sıkıcı geldi bana isveç 13 gün sonra bitecegini biliyorsun ve sıkılmıyorsun bunun gibi kısa süreli diyetlerle verebiliriz aslında...çok seçenek var aslında diyet grubunda ama insan kararda veremiyor daha 9 günüm var isveç diyetimin bitmesine..bittiginde 3-4 gün falan mola verip başka bi diyete başlamayı düşünüyorum..bakalımm inşallahh şu istevçe toplamda 5-8 kilo arasında verebilsek süper olur

inşallah valla süper olur..Bende bu gün tartıldım 64.70 çıktım.. Sanırım 2 kilo kadar vermişim bende 3 günde..Çok sevinçliyim.. İnşallah sonuna kadar dayanabilirim. Yoksa bu ıspanaklı ve yumurtalı menüler açıkçası beni zorlamaya başladı...

günaydınnnnn isveçliler 3 günümde 1100 gr verdim akşamki 2 elma 1 mandalin kaçamağım olmasaydı daha da verebilirdm sağlık olsun bakalm

FARKETTİM Kİ YEŞİL SALATA BNİ ACCCAAYİP ACIKTIRIYO...BU NEDENDEN ÖTÜRÜ İLK SALATAMI YİYORUM SONRA ETİMİ ( TAVUK GÖĞÜSÜ) YİYORUM DAHA İYİ OLUYOR şişkoluk başa bela kardeşim uğraştığımız şeylere bakın amaan bu ne yaaa

bugün 5. günümmm hadi gel artıkk 13. gün..gitsin kilocuklarrrr ohhh zayıflayalım azcık...inşallahh verebilirimde emeklerime yazık olmaz

Evet bende artık yıllardır devamlı bu diyet, kilo muhabbetinden sıkılmış biri olarak fazla kilolarımı verip kurtulmak ideal kiloma ulaşıp diyet muhabbetinden sonsuza kadar kurtulmak istiyorum.. 13 gün nedir ki...he 13 gün he fazla yemişin, yada az ; yediğin veya yemediğin önemli değil.. önemli olan 13 gün sonraki bedenimiz..

verdiğiniz kiloyu fazlasıyla almak için rejim yapmak ne kadar mantıklı. Sağlığınız için spor yapın ,rejim yapmayın. Sonr ane yaparsanız yapın o kilolar gitmez. sibel cn gibi olursunuz sonra.

verdiğiniz kiloyu fazlasıyla almak için rejim yapmak ne kadar mantıklı. Sağlığınız için spor yapın ,rejim yapmayın. Sonr ane yaparsanız yapın o kilolar gitmez. sibel cn gibi olursunuz sonra.

şahsen sporumu yapıyorum ayrıca burda söylemek istemedğim çok sağlıksız bi beslenme şeklim wardı..bu dyet sayesinde midemde yemek kalıyo ömrümn sonuna kadar yapabilrm bu diyeti

5 günde ne kadar kilo verdn canım

arkadaşım ben sabahtan sabaha tartılıyorum yani bu sabah tartıldıgım 4. günün kilosuydu..69 la başladım bu sabah 65.7 geldim..sende sabahları aç karnına tartıl gerçek kilomuz o çünkü...ama yavaşladı gibi kilo verimim..neyse şimdiye kadar 3.300 gram vermişim toplamında 9 gündede 3 kilo veririm gibime geliyor çünkü ilk günler çabuk verebiliyorsun umarımm daha çokk veririm..vermeye ihtiyacım var çünküüü ne kötü şu yaglar yaaa kesip atasım geliyor

istedigimiz kiloya gelip sonra yemeklere hucummm edersek alrız tabi arkadaşımm umarımm kilomuzu korumayı başarabiliriz

tebrikler arkadaşım durmak yok yola devam şunun şurasında kaç günümüz kaldı ıspanaktann midem bulanıyor artık yaa tuzsuz falan yenilmiyor.rejim bitsin bi süre ıspanak yiyemem sanırım

aynen valla 13 gün nedirki 13 gün sonraki 6-8 kilocuk zayıfladıgımızı hayal edelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…