• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

su merhaba cnm boyum 1.60 evde otur otur aldım bu kiloyu ya birde kpss ye hazırlandım ben ye iç otur ders çalış aldım yani ama rabbime şükürler olsun atandım 1 aydır çalışıyorum .sonra bir baktımki kendime çeki düzen vermeliyim dedim kendi kendime:)

su merhaba cnm boyum 1.60 evde otur otur aldım bu kiloyu ya birde kpss ye hazırlandım ben ye iç otur ders çalış aldım yani ama rabbime şükürler olsun atandım 1 aydır çalışıyorum .sonra bir baktımki kendime çeki düzen vermeliyim dedim kendi kendime:)

cnm sen isveçle 9 kiloyu ne kadar zamanda vermiştin...

canım tam 13 günde vermiştim ben. ozaman deli gibi yürüyordum evlencem diye:)sabah 7 de çıkıyodum evden 11 de geliyodum :23:

aynı boydayız ve ideal kilomuz 55 ile 57 kilo arasında olması lazım bende şuan 64.2 yim maalesef hiç bu kadar kilolu olmamıştım ama çok şükür 5 kiloya yakın kilom gitti 6 günde:nazar: aynen ya bende evdeyim otur otur insan ister istemez cips kola çikolata çerezdi sürekli bişeyler yemek istiyor..yedik yedik bu hale geldik puffff

senin şimdiki kilon bile ideal bence:nazar: benim boy 160 başlangıç kilom 69 şimdiki 65 .. ben şubata kadar kaç kilo verirsem kardır tüp bebek yapacagım için ilaçlarlada 4-5 kilo alacam zaten.bu diyet bitiminde 60 olsam süper olur geriye 1 ayım kalıyor 1 aydada kaç kilo zayıflarsam artık..emeklerimiz boşa gitmesin aç aç oturuyoz valla eşime güzel yemekler yapıyorum bi agız bile yemiyorum :17:

canım yok ya bende de acaip bir göbek var onun gitmesi lazım.. birde ben artık ideal kiloma dönüp eğer 1-2 kilo alıp 60 ı bulursam geri adım atarak kontrol etmek istiyorum..4-5 kilo alırsan rahatlıkla verirsin ama dediğin gibi şimdi ne kadar verirsen okadar iyi tabi benim için de tabii..İnşallah bende valla yeni evliyim 3 ay olacak.. eşime tatlılar yapıyorum yemiyorum çok sevmeme rağmen :( ama nefse hakim olmayı öğrenmek lazım hayat boyunca...

ben inanıyorum ozaman 67 kiloluk halimle 9 kilo verdiysem şimdi 81 kiloyum inşallah yine öle verrim:) yürüyüş bandımıda aldım:)

canım yok ya bende de acaip bir göbek var onun gitmesi lazım.. birde ben artık ideal kiloma dönüp eğer 1-2 kilo alıp 60 ı bulursam geri adım atarak kontrol etmek istiyorum..4-5 kilo alırsan rahatlıkla verirsin ama dediğin gibi şimdi ne kadar verirsen okadar iyi tabi benim için de tabii..İnşallah bende valla yeni evliyim 3 ay olacak.. eşime tatlılar yapıyorum yemiyorum çok sevmeme rağmen :( ama nefse hakim olmayı öğrenmek lazım hayat boyunca...

sana öyle geliyodur cnm yaa bence zayıfsın...daha yeni evlisin kıs ye arada ben yeni evliyken çeşit çeşit yapıyodumm ve 1 yılın sonunda bu hale geldim maaleseff ne vardı o kadar yiyecek kadar..evlilik yaradı sanırım:52::52:

vayy çok iyiymiş...çok diyet yapınca ınsan bıkıyor ya.....bende yürümek ıstıyorum ama birinin benı dışarı itmesı lazım:50::50:

yürüyüşe çıkamıyorsan aç müzigi oyna 1 saat.. ben çıkamadıgım zamanlar öyle yapıyorum bayagı ter atıyor öylede..ama bi dün çok halsizdim oynayamadım:17:

Son düzenleme:
cornella merhaba cnm ohh ohh çoğalıyoruz:)yürüyüş yapılmalı bu diyette durdukça kendini daha halsiz hissedersin çünkü

cornella merhaba cnm ohh ohh çoğalıyoruz:)yürüyüş yapılmalı bu diyette durdukça kendini daha halsiz hissedersin çünkü

mrb cnm..ya yürüyüş yapmayı istıyorum ama tek basıma çok zor gelıyor Allahtan oturdugumuz yerın ufak bır spor salonu var ..ancak eşim izin vermıyor bensız ınme dıyor..o da akşamları gelıyor eve...yemek ye falan fılan ne zaman ınecegız bılmıyorum:(
ama ben eşime dıyet yapıyorum demicem.söyledıgım zaman cok dıkkat edıyor hanı sen dıyetteydın falan fılan dıyor.....yarın sabah tartılacagım kılo çizelgem 76 da sanırım yıne öyledır..umarım yani.....

Nasıl spor yapıyorsunuz kızlar... bende spor yapmak istiyorum ama daha hiç yapamadım :( çalıştığım için zaman bulamıyorum. bende diyetin ikinci haftasında yapsam kesin daha çok kilo verebilirim..

Ağır bir diyet gerçekten bende bişey olur diyede korkuyorum... ama bence sağlıklı olmak da biraz psikolojik...

Back