- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #5.021
yani ben bugun 3. gunumdeyim ama bişey gitmiş gibi hissetmiyorum :S nasıl oluyo sizlerde ben anlamış değilim :)
kimse neden bana cvp vermiyor 2 kere yazdım CEVAP ALAMIYORUM.........
canım mantıklı düşünsen sorduğum sorunun cewbını bulursun.çatlaklarla diyetin ne alakası war çatlarlar ani kilo alımlarında olur kilo verince değil..ve bu diyet sakıncalı değil..verdiğn kiloları almayıp çatlak oluşturmamak senin elinde.
tartılmadın mı canım
teşekkür ederim cvbın için öncelkle canım ama bir sitede ani kilo alıp verme olarak yazıyordu. Başka bir sitede sadece kilo almakla yazıyordu. Arkadaşım ilk bu düşünceyi soktu aklıma. çatlak olur yapma dedi. O yüzden aklım karıştı. Zaten 6-7 kilo fazlam var...deneyim o halde
selam kızlar sabah kahve yazıyorya nescafemi türk kahvesimi anlamadım cevap yazarsanızz iyi olur kafam karıştı:84:
4. günde tartıldim sabah aç karnına vee 1,5 kilo gitmiş :) cok mutlu oldum şimdi 6. gunumdeyim ama cok halsiz hissediyorum kendimi sizde de oluyor mu ?
canım Türk kahvesi ile yapılıyor benim bildiğim, daha çok tok tuttuğu için ama sen istersen nescafe ile de yapabilirsin.
Kızlar benimde 3. günüm bu diyette. Daha önce de 2 kere yapmıştım. ama 6 gün yapmıştım , her seferinde 3-4 kilo vermiştim. ilk günler biraz zor oluyor ama sonra alışılıyor.başka yapanlar varsa beraber yapabiliriz.
tebrikler:79::79: benimde bugün 4. günümm pufff bende çok halsiz hissdiyorum kendimi hele akşamları daha çokkk karnım zil çalıyor resmen ama bırakmak yokk hep diyetleri yarı bırakıyorum bunda tamamlıcam artık çünkü 3 kiloya yakın vermişim 3 günde çok şükürr 10 kilom kaldı bu diyet sonuna kadar 4 kilo daha versem süper olur artık 2-3 gün ara verip başka bi diyete geçerim 6 kilomuda öyle veririm inşallahhh...evlendigimde ne güzel inceciktim.14 ayda 13 kiloya yakın almışım evde ye iç ye iç olacagı oydu kendimi çok kötü hisediyorum nerde eski ben[/ SIZE]
Günaydın....ben sade nescafe içiyorum gayette tok tutuyo türk kahvesinin telvesi ağzımda garip bi his yapıyo içemiyorum şahsen
şekersiz nescafemi içiyorsun 2 si 1 arada olanlardan ben 3 ü 1 arada içiyorum 1 küp şeker yemiyorum kahveyi içince biraz kendime geliyorum kan şekerim yerine geliyor sanırım
bnde 12 kilo aldım evlennceara verdktan snra hangi diyeti yapcan canım
yok yok sade nescafe yaa krema falan olmicak sonuçta krema da yağ içeriyo..bi fincana 2 çay kaşığı koyuyorum bi de kesme şeker sonra içiyorum eğer çok zorlanırsan azcık soğut öyle iç fondip yap yani
ah canımm sen yine 12 almışsın ben 13 aldım 1 kilo 1 kilodur yanievlenince dikkat etmedik sanırım yaptım güzel yemekler kocişte şişti bende.. sen ne kadarlık evlisin peki bebek varmı
bundan sonra bende öyle içim o zaman sade kahve suylamı yapıyorsun..süt tozu kullanılmıyor sanırımzaten 4. günüm canım ilk 2 gün içmedim kahve ve şekerimi yemedim...3.ve 4. günümde nescafe içtim 2 günde bişey olmaz sanırım içmedigim 2 günün şerefine olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?