- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #4.821
bugun 8. günüm ve kılo vermem hala harekete gecmed ilk günlerde verdigim 3 kıloda sabıt kaldı umutsuzluga düştüm resmen bırakmayı dusunuyorum
merhaba hanımlar benim bugün 4. günümde kaçamaklarla devam eden 4. gün.. kilo olarak 70 ile başladım 4. gün sabahında lavoboya gidip gelince kilom 67.4 çıktı şimdilerde 68.5 görünüyor hayırlısı artık 1,5 kilo vermiş te olABİLİRİM ŞİŞLİKTE GİTMİŞ OLABİLİRÇ BU ARADA MENSİM 3. GÜNÜM..
oo smyc aynı gün başlamışız ortak noktamız çok bende kaçamklarla götürüyorum wallaberaber devam edelim ne dersin birbirimizi motive ederiz
merhaba bende yarın başlayacam zaten 13 kilo verdim kendi çabalarımla ama kardeşimin sünneti var bayramın 4. günü yani biraz daha vermem gerekiyor sabah kilomu yazıp başlayacam sana uyarsa birbirimize destek oluruzMerhaba bayanlar bende diyete başlamak istiyorum yarın. Yeni başlamak isteyenler varsa birbirimize arkadaş olabiliriz :)
merhaba bugün sabah 88 kilo ile isveçe başladım(tam isveç sayılmasada hafif değiştirerek yepıyorum ) hergün tartılıp sonucu bildiririm
merhaba bugün sabah 88 kilo ile isveçe başladım(tam isveç sayılmasada hafif değiştirerek yepıyorum ) hergün tartılıp sonucu bildiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?