- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #4.621
öyle vallaha ben 60a ineyimde 15 kilo alsam o da maksimum tabi ben çok atıyorumda 75 olsam o kadar kötü gözükmüyorum 75 kiloyken bakalım becerebilirsem tabi
az önce ikinci öğünümü yedim+1 nektarin...birazdan kahve içerim....herkese afiyet olsun
sndz94 hoş geldin..güzel kilo vermişsin,tebrikler..
gerçekten diyet spor ile desteklendiği zaman çok güzel sonuçlar elde edilir
benim boyum 1,72 ve 70 kiloya inmek istiyorum.bir çocuğum var,ikinciyi düşünmüyorum...herkes istediği kiloya iner ve korur inşallah....korumak,vermekten zordur
benim boyum 1,72 ve 70 kiloya inmek istiyorum.bir çocuğum var,ikinciyi düşünmüyorum...herkes istediği kiloya iner ve korur inşallah....korumak,vermekten zordur
allah çocuğuna sağlıklı bir ömür verdin. bence bu diyetle kilo vermeyen olamaz . sonuçta açız kısmen e sporda yapıyoruz ucundan.
hep diyorum püf noktası sabır. 1 haftada almadık kiloları bir haftada verelim dimi ama :) bizim elimizden kaçmaz anacım :)
cansucuğum hoşgeldin bende nerede bu kız diyordum. acıktıkça su için miden dolsun. birde başka şeylerle ilgilenmeye çalış aklından uzaklaşsın yiyecekler :)
ben 6. gün tartıldıgım için bilemiyorum normal mi. ama kilo kabetmek 500 gr bile olsa önemli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?