• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

öyle vallaha ben 60a ineyimde 15 kilo alsam o da maksimum tabi ben çok atıyorumda 75 olsam o kadar kötü gözükmüyorum 75 kiloyken bakalım becerebilirsem tabi

Kilo alcam diyede bünyenizden olmayın çünkü benim yengemde 55di 83 kiloyla doğuma gitti. İnşallah çoçuğunuz emer çünkü yarım saat emzirmek bile 500 kalori yaktırıyo:53: bunu duyunca şok olmuştum. Şuan kilosuda 64 ama boyu olduğu için kilolu durmuyo sadece biraz göbeği var

az önce ikinci öğünümü yedim+1 nektarin...birazdan kahve içerim....herkese afiyet olsun:21:

sndz94 hoş geldin..güzel kilo vermişsin,tebrikler..

akşam üstü da 1 saat yürürüm inşallah...diyet spor ile desteklendiği zaman gerçekten güzel sonuçlar elde edilir...:12::12:

:16::12:
benim boyum 1,72 ve 70 kiloya inmek istiyorum.(şu anda 80 kilo civarındayım)bir çocuğum var,ikinciyi düşünmüyorum...herkes istediği kiloya iner ve korur inşallah....korumak,vermekten zordur:32:

Son düzenleme:
gerçekten diyet spor ile desteklendiği zaman çok güzel sonuçlar elde edilir:16::12:
benim boyum 1,72 ve 70 kiloya inmek istiyorum.bir çocuğum var,ikinciyi düşünmüyorum...herkes istediği kiloya iner ve korur inşallah....korumak,vermekten zordur:32:

Kesinlikle haklısınız koruyabilseydik bu durumda olmazdık zaten:27:

:16::12:
benim boyum 1,72 ve 70 kiloya inmek istiyorum.bir çocuğum var,ikinciyi düşünmüyorum...herkes istediği kiloya iner ve korur inşallah....korumak,vermekten zordur:32:

allah çocuğuna sağlıklı bir ömür verdin. bence bu diyetle kilo vermeyen olamaz . sonuçta açız kısmen e sporda yapıyoruz ucundan.

hep diyorum püf noktası sabır. 1 haftada almadık kiloları bir haftada verelim dimi ama :) bizim elimizden kaçmaz anacım :)

allah çocuğuna sağlıklı bir ömür verdin. bence bu diyetle kilo vermeyen olamaz . sonuçta açız kısmen e sporda yapıyoruz ucundan.

hep diyorum püf noktası sabır. 1 haftada almadık kiloları bir haftada verelim dimi ama :) bizim elimizden kaçmaz anacım :)

Çok teşekkür ederim,Allah size de nasip etsin!söylediklerinize katılıyorum:13:

peki sonrasında almıyor musnuz bu kiloları yada ne bliyim öğlen sdece salam yoggurt ya da 2 yumurta veyahutta sabh sdce khve yeterli mydi szce :S

tabiki de sonrasın da eski abur cuburlu günlerimize geri dönmeyeceğiz , dönersek yine kilo alırız. benim planım diyetten sonra karatay usulu beslenmek. bana en sağlıklısı o geliyor.

merhaba kızlar bugün anca girebildim :) sabah türk kahvemi içtim öğlen 1 tane şeftali dayanamadım 4 tanede zeytin yedim zeytini çok seviyorum.Şu anda açım salatamı yicem 6 7 gibide yumurtam var 2 tane onları yerim öyle işte şu anda çok çok çokkkkkk açımm

cansucuğum hoşgeldin bende nerede bu kız diyordum. acıktıkça su için miden dolsun. birde başka şeylerle ilgilenmeye çalış aklından uzaklaşsın yiyecekler :)

diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz bölümde var ama 6000 küsur sayfa falan olmuş. canan karaty diye bir profesörün türk halkına uygun diyeti. aslında diyet değil de yaşam tarzı. ara öğün yok ekmek yok.

cansucuğum hoşgeldin bende nerede bu kız diyordum. acıktıkça su için miden dolsun. birde başka şeylerle ilgilenmeye çalış aklından uzaklaşsın yiyecekler :)

işte geldim burdayımmmm :) suyu zaten bol bol içiyorum şimdi yumurtamı yedim sonra dedim yerim salatamı baya acıkmıştm saolsun yumurtalar tok tuttu.bu arada ben dayanamayıp hep tartılıorum 1 kilo vermişim 3 günde normal sizce

ben 6. gün tartıldıgım için bilemiyorum normal mi. ama kilo kabetmek 500 gr bile olsa önemli bence :D

ben 6. gün tartıldıgım için bilemiyorum normal mi. ama kilo kabetmek 500 gr bile olsa önemli bence :D

üçüncu öğünümü bitirdim az önce.birazdan da yürüyüşe çıkacağım...yediklerimi yakmak için :32:
3 günde 1kilo zayıflamak bence de çok iyi.sonuçta herkesin bünyesi farklıdır...

Back