• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar merhaba ben de yarın isveçe başlayacam 2.5 ay önce 102 kiloydum şu anda 89.5 la 90 arasında geziniyorum ama bugün moralimi bozan bir olay oldu onun için biraz daha hızlı kilo vermek istiyorum beni de alır mısınız aranıza lütfen...

hoş geldin canım.

kızlar ya benimde diyette 2 günüm geçti fakat akşamları diyete pek uyamıyorum ya gündüz hiçbişey yemesem bile dayanırım ama akşam eşim durmadan bişeyler yiyor dayanamıyorum :( nasıl zayıflıcam ben yaaa

kızlar ya benimde diyette 2 günüm geçti fakat akşamları diyete pek uyamıyorum ya gündüz hiçbişey yemesem bile dayanırım ama akşam eşim durmadan bişeyler yiyor dayanamıyorum :( nasıl zayıflıcam ben yaaa

azimli olmalısın kararlı olmalısın diyet lisetesi dışına çıkmaman gerektiğini bilmelisin.Eşin yesin yemeğini sende kendi yemeğini ye ne var yani diyette olduğunu unutma ve 13 gün sonrasını hayal et buraya takıl biraz istersen farkı görürsün bence yada zayıflayanlarn hikayelerini oku resimlerine bak sen neden yapamayasnki bu kadar iradesiz olma!

Merhaba,bu diyet Türkiye de ilk defa Aylin Livaneli nin Milliyet Gazetesindeki köşesinde duyuruldu.İnternete okuduğum kadarıyla asıl adı '13 Days'.Çok düşük kalorili bir diyet olduğu için doktora danışılmadan uygulanmamalı.

Merhaba ve teşekkürler yanıtınız için :) Evet İsveç diyeti değil, başka bir diyet bu. TrulyScrumptious'ın dediği gibi, çeviri hatası olmalı.
Kalorisinin düşük olmasının yanısıra başka sakıncaları da var. Neyse, bir şey popüler olunca herkes peşinden gidiyor. Alan memnun satan memnun deyip ses çıkarmamak lazım belli ki.

Kalıcı sonuç elde eden var mı aranızda? Ve bu diyetle birlikte spor da yapan?

günaydın kızlar. dün akşam menümde et vardı ama ben onun yerine haşlanmış balık yedim ama kaçamak yaptım itiraf ediyorum iki tane çok minik dolma yedim ama sonra 1 saat spor yaptım umarım dengelemişimdir. kendimi kötü hissettim ama o kadar küçüklerdi ki :)

neyse ama sorun yok bence şimdilik. bugun işe geç kaldım kahvemi daha şimdi içiyorum.öğlen yoğurt ve salam var ben sadece yoğurt yiyeceğim. öptüm şimdilik bu kadar :)

günaydın arkadaslar dün yazamadım cünkü sabahtan ananemlere gittim düğün sonrası temizliğe yardım ettim. ne kadar yoruldum anlatamam hala kollarım agrıyor. isveç diyetıyle dün ayakta durduguma şaşırdım ama iyiydi yinede. bugünde kahvemi hazırladım yürüyüşe çıkacak hiç halim yok akşam çıkarım belki. kolay gelsin hepimize

sonunda öğlen olmak üzere çok acıktım ayol bugun yine :) niye ki aç kalıyorum sanki allah allah :37:

açlık fena bozuyor beni arkadaş.ama dönmek yok devam uleyyyynnn :52::52::52::52:

Son düzenleme:
akşam ki meyveyi öğlene kaydırdım yoksa sadece yoğurtla ölebilirim.

bu arada sizde de oluyor mu merak ettim çok üşüyorum ben bazen böyle bir üşüme geliyor.

Selam arkadaşlar:3:

Ben bu diyete tam uymasamda hani diyo ya kahvaltıda kahve iç asla içmedim. kahvaltımı en düzgün şekilde yaptım.

Tabi ekmeksiz yediysemde bi dilim falandı. Ama diğer öğünler hep az yedim mesela öğlen yoğurt veya meyve yedim.

Dediğim gibi birebir uymadım. Bir yerde okumuştum sabah kahvaltı yapmak çok önemli hem günün enerjisini depoluyosun hemde güç alıyosun.. Ve sabah kahvaltısını fazla kaçırmadan yaparsan sana kilo olarak dönmüyo.

Cumartesi başladım. Başladığım kilo 65.7di. dün mesala 63.7diydim bugün sabah kalktığımda 63.6dıydım 100 gram eksik çıktım.

Bence burda önemli olan az yemek onu ye zayıflarsın bunu ye zayıflarsın demek değil.

Az yemek ve spor yapmak:128::114: Ve bu arada spor olarak yarım saat yürüyorum.

Allah kolaylık versin:107:

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar:3:

Ben bu diyete tam uymasamda hani diyo ya kahvaltıda kahve iç asla içmedim. kahvaltımı en düzgün şekilde yaptım.

Tabi ekmeksiz yediysemde bi dilim falandı. Ama diğer öğünler hep az yedim mesela öğlen yoğurt veya meyve yedim.

Dediğim gibi birebir uymadım. Bir yerde okumuştum sabah kahvaltı yapmak çok önemli hem günün enerjisini depoluyosun hemde güç alıyosun.. Ve sabah kahvaltısını fazla kaçırmadan yaparsan sana kilo olarak dönmüyo.

Cumartesi başladım. Başladığım kilo 65.7di. dün mesala 63.7diydim bugün sabah kalktığımda 63.6dıydım 100 gram eksik çıktım.

Bence burda önemli olan az yemek onu ye zayıflarsın bunu ye zayıflarsın demek değil.

Az yemek ve spor yapmak:128::114: Ve bu arada spor olarak yarım saat yürüyorum.

Allah kolaylık versin:107:

tebrik ederim canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın. bende çoğu zaman kendime göre ayarlıyorum herkez kendini biliyor sonuçta düzenini ona göre ayarlıcak.

tebrik ederim canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın. bende çoğu zaman kendime göre ayarlıyorum herkez kendini biliyor sonuçta düzenini ona göre ayarlıcak.

Aynen öyle ablacım.:114:

Hiç bişey yemiycem diyede sağlığımdan olamam ben zaten ilkten 67diydim hatta küsür yine hatta bundan daha çok yiyrek 2 kilo vermiştim ama sporda yapmıştım.

Sonra 65 oldum dikkat etmedikçede tekrar 66.7 çıktım. Bi ara hastalandım iştahım kesildi 1 kilo verdim ve ondan sonra hırslandım tabi:8::9:

Şuan idealim 58 sonraki etapta 55 olcak inşallah.

Bu arada sizin boy ve kilo kaç

bakınca öyle süper kilom yok ama ilerde hamilelik düşünüyorum iyice zayıflamayı düşünüyorum şöyle 60 olsam tam süper olacak.

bakınca öyle süper kilom yok ama ilerde hamilelik düşünüyorum iyice zayıflamayı düşünüyorum şöyle 60 olsam tam süper olacak.

Hmm anladım. Kilolu hamile kalmakta ayrı bi sıkıntı bi tanıdığımın göbeği vardı hamilelik eklenincede karnı 3 aylıkken 6 aylık gibi gözüküyodu

öyle vallaha ben 60a ineyimde 15 kilo alsam o da maksimum tabi ben çok atıyorumda 75 olsam o kadar kötü gözükmüyorum 75 kiloyken bakalım becerebilirsem tabi

Back