- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #4.601
kızlar merhaba ben de yarın isveçe başlayacam 2.5 ay önce 102 kiloydum şu anda 89.5 la 90 arasında geziniyorum ama bugün moralimi bozan bir olay oldu onun için biraz daha hızlı kilo vermek istiyorum beni de alır mısınız aranıza lütfen...
kızlar ya benimde diyette 2 günüm geçti fakat akşamları diyete pek uyamıyorum ya gündüz hiçbişey yemesem bile dayanırım ama akşam eşim durmadan bişeyler yiyor dayanamıyorumnasıl zayıflıcam ben yaaa
Merhaba,bu diyet Türkiye de ilk defa Aylin Livaneli nin Milliyet Gazetesindeki köşesinde duyuruldu.İnternete okuduğum kadarıyla asıl adı '13 Days'.Çok düşük kalorili bir diyet olduğu için doktora danışılmadan uygulanmamalı.
sizlere de günaydın
bende kahvemi içtim,sizleri okuyorum:126:
Selam arkadaşlar
Ben bu diyete tam uymasamda hani diyo ya kahvaltıda kahve iç asla içmedim. kahvaltımı en düzgün şekilde yaptım.
Tabi ekmeksiz yediysemde bi dilim falandı. Ama diğer öğünler hep az yedim mesela öğlen yoğurt veya meyve yedim.
Dediğim gibi birebir uymadım. Bir yerde okumuştum sabah kahvaltı yapmak çok önemli hem günün enerjisini depoluyosun hemde güç alıyosun.. Ve sabah kahvaltısını fazla kaçırmadan yaparsan sana kilo olarak dönmüyo.
Cumartesi başladım. Başladığım kilo 65.7di. dün mesala 63.7diydim bugün sabah kalktığımda 63.6dıydım 100 gram eksik çıktım.
Bence burda önemli olan az yemek onu ye zayıflarsın bunu ye zayıflarsın demek değil.
Az yemek ve spor yapmak:128::114: Ve bu arada spor olarak yarım saat yürüyorum.
Allah kolaylık versin:107:
tebrik ederim canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın. bende çoğu zaman kendime göre ayarlıyorum herkez kendini biliyor sonuçta düzenini ona göre ayarlıcak.
bakınca öyle süper kilom yok ama ilerde hamilelik düşünüyorum iyice zayıflamayı düşünüyorum şöyle 60 olsam tam süper olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?