- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #4.561
bende spor yapıyorum hergün 20 gündür jillian michael yapıyorum on ilaveten 4 gündür insanity'ye başladım öyle devam ediyorum yani :) spor önemli bir ayrıntı. kilo verince sarkmamak için gerekli.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende spor yapıyorum hergün 20 gündür jillian michael yapıyorum on ilaveten 4 gündür insanity'ye başladım öyle devam ediyorum yani :) spor önemli bir ayrıntı. kilo verince sarkmamak için gerekli.
kızlar yaa günaydın bende bu sabah yürüyüş yapmak için 7 de kalktım erkenden.Ama yürüyüş yapamadımki hiç 15 dak hızlı tempoda yürüyebildim ancak ne kadar hammışım öyle bir kadın var 1 saat sabah 1 saat akşam yürüyor ben hiç yürüyemedim çok moralim bozuldu ama akşamda incem yürüyüşe acaba karnım aç olduğu içinmi yürüyemedim anlamadım kahvemide içtim az önce.
ben 30 day shred yapıyorum yanı 27 dk lık olan programı 10 gün halinde yapılıyor 1-2-3 level olarak. faydasınıda gördüm zaten fotoda eklemiştim. egzersizler bölüme 30 day shred başlığı altında. bakabilirsiniz
ben 2 gündür omega 3 kulanıyorum,belki bu yüzden bitkin değilim...MİSSDANCE dün hiç kaçamak yapmadığın için seni tebrik ederimRABBİM kimseyi açlıkla imtiham etmesin,çok zor...
teşekkür ederim ama zor geçti akşam birazda bitkindim belki spor yapmasaydım daha rahat geçirirdim ama yine de geçirdim işte. ama şimdi kurt gibi açım :) dakikaları sayıyorum öğlen için. yuurtalar gözümde uçuşuyor resmen :)
hemde nasıl şimdiden gözüm döndü 3 tanemi yesem diye düşünüyorum ama 2 yerim yetsin yani . bugun ıspanak var öğlen ama ben yine yemeyeceğimdir :) zaten ıspanak mevsimi değil . geçen haftada yememiştim.
en son pazar günü tartıldım bir daha diyet bitince yani önümüzdeki pazar tartılıcam.
3 kilo verdim ben. öncesinde de 2-3 kilo vermiştim 5-6 kilo civarı vermiş oldum. 75- 76 arasında geziniyordum. bana da az geldi ama daha 1 hafta var bakalım bi 3 - 4 kilo daha verirsem süper olur
bu arada yemeğimi yedim , ne acıkmışım yahu nasıl saldırdım bir görseniz :) oh tokum şu anda :)