- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #3.221
biter bitmez tatliya saldirirsam geri alirim diye korkuyorum 1 hafta falan sanirim agir diyet yapmicam ama koruma programi gibi birsey yapabilirim. tatli birseyler de yicem tabi ki :18::18::18: abartmadan..
aynen katiliyorum canim. Bende dikkat edecegim elbette ( umarim ederim ! ) Ne zaman baslarim bilemiyorum da ben bundan sonra kushan diyetini yapmak istiyorum.
ben de kuşhan yapacağım. birlikte başlasak çok güzel olur :)
ben şöyle bir söz verdim kendime. dedim ki kendime, aslı kızım, farzet ki bu diyet senin sevgilin/eşin. en ufak kaçamak ihanet sayılır.
bu bende işe yarıyor valla şu ana kadarbilmiyorum, belki size de yarar.
hehe zaten bende senden ilk duydum , yoksa bihabersizdimbir sunu atlatayim kendime bi geleyim, bakacagim artik. Burda yok galiba Kushan diyetinin basligi, kimse acmamis, yapan yokmudur nedir ? Neden olmasin baslayalim tabii, motife oluruz hem iyi
hehe zaten bende senden ilk duydum , yoksa bihabersizdimbir sunu atlatayim kendime bi geleyim, bakacagim artik. Burda yok galiba Kushan diyetinin basligi, kimse acmamis, yapan yokmudur nedir ? Neden olmasin baslayalim tabii, motife oluruz hem iyi
Anliyorum canim, kilolar kadinlarin en büyük belasiaynen tatliyi bende cok severim. Ben ayrica bogazima da düskün biriyimdir. Birde insan yalniz yasayinca ve calismayinca haliyle daha bir yemege yöneliyorsun, dikkat etsemde iste...su icsem yariyor cinsinden.
ben de 1 senede 10 kilo aldım yaama hak ettim doğrusu. 1 günde yediğim çikolataların keklerin kurabiyelerin haddi hesabı yoktu...
7 ayda 20 kusur kilo aldim canim rekor bana ait... evlenir evlenmez sistim yani
hep esimin sucu
o isin sakasi tabi.. yurtdisina gelin gittim calisma iznim cikmamisti eve tikilip kaldim arkadas yok aile yok is yok ne yapayim yedikce yedim. sabahlara kadar tikiniyorduk esimle ikimiz de kilo aldik. neyse ki zamanla alistim, calismaya da baslayinca diyete basladim hemen. yerlesmeden vereyim diyebir daha asla ayni hataya dusmem.. 2 kilo aldim mi hemen diyete baslicam artik. hep belli sinirlar icinde durcam yoksa ipin ucu kaciyor
günaydın kızlaaaaar, dün eve gittim, 3. gün akşam menümü yedikten sonra müstakbel kayınvalidemin evine gittim, dün yazmıştım, evleniyorum yakında diyesevgili annecimin günü varmış meğerse, evde dolmalar, börekler tatlılar,7-8 çeşit..hepsini masaya hazırlamış güzelce ben de akşam oraya gidiyorum diye..
Ayyy kadıncağız bilmeden beni mahvedecekti az daha, gidip baktım hepsine..baktım baktım..Annecim ben diyetteyim, çok güzel görünüyorlar ama yiyemem, tadına bile bakamam dedim.Veee çay bile içmeden yaklaşık iki saat oturup kalktım kızlaar
çok mutluyum, irademe inanamıyorum
bu sabah da tartıldım;
diyete başlangıç kilom;64,3
1. günden sonra;63,4
2.günden sonra;62,1
3. günden sonra;61,9
bugün 4. gün, Allah hepimize kolaylık ve biran önce şu kiloları atma iradesi versin
vay vay vaaaay bu ne büyük başarııııbu ne sadıklıktır diyetee aman Allah'ım. çok takdir ettim valla canım.
e artık sen de incecik olmayacaksın da kim olacaak.
ben de bu diyette en küçük kaçamağı bile ihanet sayıyorum ve kaçamaksız yoluma devam ediyorum.bugün 3. günüm bakalım.
sorma canım yaaaaa, ben bile inanamıyorum kendime, o sarmaları börekleri tatlıları nasıl reddettim diye
ay sen de süpersin canım, hiç bozmamışsın maşallah
hep böyle gidip herkesi şaşırtalım
ben şu lafı iple çekiyorum, "aa ne çabuk kilo verdin, nasıl böyle incecik oldun"
selam kizlar bugunku listeye baktim aksam yemegi neredeyse yok, ac gezicem demekogle ile aksamin yerini degistirebilirim bugun ama emin degilim henuz dusunme asamasindayim.
3 gunde tam 2.5 kilo vermisim ustelik dun gece regl oldum bu sabah o siskinlikle tartildim. yani cok memnunum sonuctan.. 10 gun sonra sonuc ne olacak cok merak ediyorum kesinlikle bozmayi veya kacamak yapmayi dusunmuyorum. yarin da arkadaslarimin evinde partiye davetliyim ne ickilere dokunmayi dusunuyorum ne de atistirmalik yemekleregerci zaten toplam 4 kiz olacagiz biri daha diyette onu biliyorum, diger biri de oldukca kilolu (diyette mi bilmiyorum) ama olsa da olmasa da farketmez isterse karsimda cikolata selalesi olsun donup bakmayi dusunmuyorum zaten yarin 5. gun hem ogle hem aksam bol yemek var ac kalmak mumkun degil yarini iple cekiyorum bugun de dun oldugu gibi acliktan olcem heralde, 3. ve 4. gunler gercekten zor..
ay evet ya ben de o lafı duymayıiple çekiyorum. ama söylemiycem isveç diyeti yaptığımı, hiiiiç bişey yapmadım kendiliğimden zaayıfladım diycem
var canim o basligi daha once gormustum eminim, yalniz aktif olmayabilir diyet sayfalarini biraz karistir istersen
var canım altta, ben yorum yaptım az önce :) kaçıncı günündesin isveçte?
canım tebrik ediyorum süpersinn
benim de 2,4 kg oldu 3 günde
ama bu 4. gün gerçekten zor ben öğle yemeğini yedim ama hala açım
yarını ben de iple çekiyorum, bi de 13. gün, 3 mart cmrtsi..4 mart pazar günü güzel bi pazar kahvaltısı ödülü vericem kendime, pzrtsi de karataya başlıycam..4 mart pazarı 4 gözle bekliyorumm
ayyy planıma bak, işte bu planlar yüzünden kilo alıyorum galiba zaten
ben de ben de
iştahım kesildi galibaaa diycem
günaydın kızlaaaaar, dün eve gittim, 3. gün akşam menümü yedikten sonra müstakbel kayınvalidemin evine gittim, dün yazmıştım, evleniyorum yakında diyesevgili annecimin günü varmış meğerse, evde dolmalar, börekler tatlılar,7-8 çeşit..hepsini masaya hazırlamış güzelce ben de akşam oraya gidiyorum diye..
Ayyy kadıncağız bilmeden beni mahvedecekti az daha, gidip baktım hepsine..baktım baktım..Annecim ben diyetteyim, çok güzel görünüyorlar ama yiyemem, tadına bile bakamam dedim.Veee çay bile içmeden yaklaşık iki saat oturup kalktım kızlaar
çok mutluyum, irademe inanamıyorum
bu sabah da tartıldım;
diyete başlangıç kilom;64,3
1. günden sonra;63,4
2.günden sonra;62,1
3. günden sonra;61,9
bugün 4. gün, Allah hepimize kolaylık ve biran önce şu kiloları atma iradesi versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?