Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

boyun uzunmuş 57 çok iyi durur. ay canım sen zaten zayıfmışsın ya fazla bir şeyin yokmuş. hallolur onlar

ya evet ama yaşla da beraber iş hayatı insanın vücudunun şeklini bozuyo resmen
ben burda okuyorum mesela 64 kg yum hiçbiyerim çıkmıyo, 38 beden giyiyorum diyen bi sürü insan var, yeni zayıflamışlar çok güzel geliyo tabi insana. ama ben mesela 40 beden oldum, o bile bazı markalarda yetmiyo artık, bi de belim çok genişledi, simitlerim oldu artık

leyyacim sen en iyisi kafana iyice koydugun zaman baslamalisin diete ! Gercekten istedigin zaman...yoksa ise yaramaz elbette ve moralinde bozulur böyle.

ya kafama koymu$tum ama bu diyeti yapali çok olmadigi içinmi ne hiç veremedim bende biraktim ama bu diyetten esinlenipte diyet yapacagim

canım benim üzülme ya bir de muzaffer kuşhan diyetini denesen? onun da çok etkili olduğunu duydum...

$u an elma diyetini dü$ünüyorum ak$am yemegi yerine ye$il elma yersem kilo veririm diye dü$ïnüyorum

şöyle ki, pzrtsi sabah tartıldığımda 64,3 kg idim.
bu sabah 62,1..
hedefim 57 olmak.
daha zayıfının yakışmayacağını düşünüyorum çünkü, boyum da 1,68..

çok güzel vermi$sin ya canim :) in$allah devam eder

Benim önceleri diyet ile hic alakam yoktu ! taaa ki bu siteyi bulana kadar ! Ilk ben elma diyeti ile baslamistim hatta yesil elmayi zaten cok severim... o diyet ile ilk 8 günde 5 kg. filan verdim fakat sonra durdu... ve ben o diyeti egzersiz ile beraber tam 1 ay filan yaptim gayet de iyiydim...sonra 2 yil kadar hicbir sey yapmadim, simdide iste bunu yapiyorum.

ben diyetime geçen çarşamba başlamıştım pazartesi tartıldığımda şok geçirmiştim 87,5 çıktım tartıda 2 gün bu diyeti bulana kadar dikkat ettim şişliğimde vardı diyete başladığımda 86,1 idim malesef 6 gün yapabildim araya annemin günü girdi pasta börek olayı bugun biraz bişeyler yedim yarında yiyecem ama 86,1 den 82,5 indim toplamda 8 günde 5 kg vermiş oldum karnım midem baya indi isveç diyetiyle 3,600 kg vermiş oldum cuma günü tekrar başlıcam busefer 13 günü tamamlamak istiyorum diyet beni ilk 2 gün sarsmıştı ama şimdi sarsıcağını hiç sanmıyorum o yüzden yeniden başlıcam

Yarida birakmana ragmen süper vermissin ! Cok iyi ya :81: Bizde veririz insallah o kadar... :116:

Hmm canim kac kilodan kaca indin? Ben nasil yapacagimi bilmiyorum yanlis anlamadiysam sadece sabah kahvalti yapiliyor geriside elma degilmi? Ya benim acilen yani 4 ayda 10 kilo vermem lazim ayda 5 kiloyla baslasam super olacak

Hmm canim kac kilodan kaca indin? Ben nasil yapacagimi bilmiyorum yanlis anlamadiysam sadece sabah kahvalti yapiliyor geriside elma degilmi? Ya benim acilen yani 4 ayda 10 kilo vermem lazim ayda 5 kiloyla baslasam super olacak

hiim gecmis gün simdi kac kilodan kaca indim tam bilemiyorum fakat ben o diyetle 6 kilo vermistim ... Evet tek kahvalti var onda...Oda yagiz peynir ile 2 dilim ekmek ve yaninda mevsimine göre artik domates salatalik havuc...ben kis oldugundan havuc yemistim...sonra tüm gün yesil cay ve yesil elma ...tabi su da iciyorsun.

Hmm ben bugun agir kahvalti yaptim davetliydim gun boyu birsey yemedim aksam ise 1 yesil elma yarim greyfurt ve 2 köfte büyüklügünde haslanmis et yedim bilmem artik diyet yapmis oldummu olmadimmi
bilgiler icin cok tesekkur ederim son bir soru daha acaba diyeti yaparken benim kadar kilon varmiydi? Ben 68 kiloyum

Diyet yapmis olmuyorsun bence fakat cokda asiri yemis sayilmazsin Yok ben 72 kg. filandim o zamanlar zaten 70 rakamini gördükten sonra kafayi yedim ! Dedigim gibi bu yasima kadar diyet yapmamistim hayatimda ben ...

Diyet yapmis olmuyorsun bence fakat cokda asiri yemis sayilmazsin Yok ben 72 kg. filandim o zamanlar zaten 70 rakamini gördükten sonra kafayi yedim ! Dedigim gibi bu yasima kadar diyet yapmamistim hayatimda ben ...

Canim ben tum kilolarimi gecen yil aldim yani aralik 2010 da 56 kiloydum aralik 2011 de 68 kiloydum hic alisamadim sisiko olmaya cok bunaldim hatta inceyken yavas yavas tontonlastim hicte veremiyorum tatliya bagimliyim

Canim ben tum kilolarimi gecen yil aldim yani aralik 2010 da 56 kiloydum aralik 2011 de 68 kiloydum hic alisamadim sisiko olmaya cok bunaldim hatta inceyken yavas yavas tontonlastim hicte veremiyorum tatliya bagimliyim

Anliyorum canim, kilolar kadinlarin en büyük belasi aynen tatliyi bende cok severim. Ben ayrica bogazima da düskün biriyimdir. Birde insan yalniz yasayinca ve calismayinca haliyle daha bir yemege yöneliyorsun, dikkat etsemde iste...su icsem yariyor cinsinden.

selam kizlar,
regl olmak uzereyim bugun veya yarin bekliyorum onun da siskinligi var cok merak ediyorum bitince kac kilo farkedecek.. simdiden 2 kiloyu gecti 2 gunde. tabi yavaslayacak gitgide ama olsun memnunum gidisattan :)
yalniz bugun cidden cok zorlandim. esim eve koca bir cikolata ve cikolatali milkshake ile geldi. biri de degil yani ikisi birden. valla zaten regl oncesi tatli krizindeyim ustelik isvec 3. gun : berbat bir menu, gorur gormez sinirden gozlerim doldu aglamaya basladim. konusmadim bir sure (bu diyet beni bir canavara ceviriyor) sonra geldi ozur diledi dusuncesizlik ettim dedi yazik tam regl oncesi hormonlarin costugu bir donemde diyet yapinca tabi 2 kat daha hassas oldum faturayi da esime kestim yemeyiversin 2 haftacik. disarida yiyip gelsin. yeter ki gozum gormesin

oooo kızlar bu ne hız valla nazar değmesin bize seni de çok tebrik ediyorum canım
tesekkur ederim hepimiz iyi gidiyoruz 13 gun boyunca bozmadan devam ederiz umarim zor ama imkansiz degil, sonucu dusunup kendimizi motive etmemiz lazim yoksa karin acken motivasyon cok kolay dusuyor - bugun bunu cok iyi hissettim.

Bende bugün yarin olacagim :26: diyetimin bitmesine az kala olmasi iyi olmadi, siskinlik yapiyor ve dedigin gibi tatliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...artik pazar hep yicem tatli böyle düsününcede, ya Allah im bana sabir ver akil ver diyorum ya ofoff kilo kilo kilo

ben de 1 senede 10 kilo aldım ya ama hak ettim doğrusu. 1 günde yediğim çikolataların keklerin kurabiyelerin haddi hesabı yoktu...

biter bitmez tatliya saldirirsam geri alirim diye korkuyorum 1 hafta falan sanirim agir diyet yapmicam ama koruma programi gibi birsey yapabilirim. tatli birseyler de yicem tabi ki :18::18::18: abartmadan..

canım ya bu çektiklerine değecek inan bana

ben de 1 senede 10 kilo aldım ya ama hak ettim doğrusu. 1 günde yediğim çikolataların keklerin kurabiyelerin haddi hesabı yoktu...

7 ayda 20 kusur kilo aldim canim rekor bana ait... evlenir evlenmez sistim yani
hep esimin sucu
o isin sakasi tabi.. yurtdisina gelin gittim calisma iznim cikmamisti eve tikilip kaldim arkadas yok aile yok is yok ne yapayim yedikce yedim. sabahlara kadar tikiniyorduk esimle ikimiz de kilo aldik. neyse ki zamanla alistim, calismaya da baslayinca diyete basladim hemen. yerlesmeden vereyim diye bir daha asla ayni hataya dusmem.. 2 kilo aldim mi hemen diyete baslicam artik. hep belli sinirlar icinde durcam yoksa ipin ucu kaciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…