• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar bende başlamak istiyorum ama netten isveç diyeti diye aratınca sürü farklı menü çıkıyor.diyeti yapıpta kilo vermiş biri uyguladığı listeyi paylaşabilir miiiiii??

tsk ederim kizlar.darisi basiniza.bu arada size cok sagliksiz ama 3gunluk cikolata diyeti diyeyim.kuzenim 3 gun sadece cikolata yedi,cay ve cikolata.baskada bisey yemedi.3 gunde 2 kilo zayifladi.ama bildiginiz sutlu findikli cikolatarin toplamindna yedi yani.her marka.sagliksiz gerci ama kuzenime zarari olmadi, belkide 3gun yaptigi icindir.ben yapamadim, cunku tuzlu bisey yemezsem doyamam.tatli ac karnina midemi bulandiriri.yapabilenler icin dedim yani.kacamak yapanlara sesleniyorum bu arada sevkiniz kirilmasin.devam edin.siz isteyin her seyi yapabilirsiniz

vayy ke$ke bende yapsamda bu kadar versem ama eminim yapabilirim mesela iki günde iki kavanoz nutella yerim ohh sonrada iki kol versem :52::52:

ama bu 2. gün çok zormuş, sabahtan beri bişey yememek ve üstüne öğlen sadece 100 gr yoğurt yiyeceğini bilmek biraz moral bozucu:14:şu minik yoğurt bile 200 gr, onun bile yarısı yani, iki kaşık anca sanırım..bugün de atlatırsam, yarın alışırım inşallah..:66:ama bugün halsizim çoooook,herkeste oldu mu bu halsizlik acaba:26:

evet ikinci gün çok zor ama 7. gün daha beter, ak$am yemegi yok çünkü

bu diyetin 4. günü öğlen bazı yerlerde 250 gr yağsız beyaz peynir diyor, bazı yerlerde 25 gr..250 gr değildir herhalde?bilen var mı arkadaşlar, ya da uygulayanlar nasıl uyguladı?

evet 25 gr malesef

sonunda ben de başlayabildim diyete :1: hayırlı ve uğurlu olsun, hiç kaçamaksız tamamlansın inşallaaaaah!

kahvemi içtim 10 gibi. çok acıktıııım :56: annemin ıspanak getirmesini bekliyorum.

bu arada tartıldım 68.2 çıktım. 1 kilo almışım 3 gündür o kadar çok yiyorum ki şaşırmadım :( bir de regl olacağım bu aralar, onun da etkisi olabilir.

diyetin hayirli olsun canim :))

ben de 1 dilim için şimdi gidip salam filan alamam dedim ve sadece yoğurt yedim..ben de resmen açım,oruç gibi..sürekli başka bahane buluyorum kendime zaten, oruç olduğunu düşünüyorum, işte aç kalan bi sürü insan var onlar nasıl dayanıyor diyorum, kendimi kandırıyorum yani vs:1:
ya bu arada ben de dün sabah tartıldım, bi de bu sabah..900 gr azalmışım?anlamadım hiç:26:

ben salam yemedigim için 125gr yogurt yemi$tiùm salam bana migren yapiyor

şaşıracaksın canım ama ben sevdim valla :1: güzel geldi tadı bana, azıcık limon sıktım üstüne. hoş oldu. severim zaten ot türü şeyleri :)

bende yedim bol pul biber attim içine severekte yedim yani

selam kizlar, benim bugünde kaçamagim var, 1 ka$ik diyet puding, bir dilim portakal ve 1 çatal yagsiz sucuklu yumurta yedim, bu yüzden ak$am biftek yemicem normalde brokoli ile yemem lazim ama evde yok ben bruksel lahanasiyla degi$tircem

bu arada kizlar benimde ilk günüm kaçamaksiz geçiyor genelde, 2. günde iiyi geçiyor hadi 3. günde, yani ilk 3 gün azimli ve aradeliyim ama 4. gün bir bikkinlik geliyor ve bozuyorum $u an 5. günü yapiyorum ama hiç gönüllü degilim nedense, zaten 13 günü tamamlayamicam sanirim yaa:43:

evet dukan ekmegimi yaptim kizlar yarin sabah (ve sonraki sabahlarda) yemek uzere, sogudu dolaba koydum taze kalsin diye.. gerci esim simdiden ustunden tirtikladi ceyregini bitirdi :9: ucundan cok az koparip tadina baktim fena degil ekmek yerine bunu yerim artik isvecten sonra da.
yarin sabah bir dilim kesip kizarticam kahvaltida bakalim ici de kabugu kadar guzel mi :9:
Eki Görüntüle 352159 Eki Görüntüle 352160

selam kizlar, benim bugünde kaçamagim var, 1 ka$ik diyet puding, bir dilim portakal ve 1 çatal yagsiz sucuklu yumurta yedim, bu yüzden ak$am biftek yemicem normalde brokoli ile yemem lazim ama evde yok ben bruksel lahanasiyla degi$tircem

bu arada kizlar benimde ilk günüm kaçamaksiz geçiyor genelde, 2. günde iiyi geçiyor hadi 3. günde, yani ilk 3 gün azimli ve aradeliyim ama 4. gün bir bikkinlik geliyor ve bozuyorum $u an 5. günü yapiyorum ama hiç gönüllü degilim nedense, zaten 13 günü tamamlayamicam sanirim yaa:43:

canim kacamak dedigin cok az olmus toplasan 100 kalori etmez yarim saat yavas yurusen bile yakarsin, moral bozma kaldigin yerden devam et bence

ay canım yok yok sakıııııın bıkma bak hep beraber burda motive oluyoruz, hem yarılamışsın bile bak, çok az kaldı:21:

evet dukan ekmegimi yaptim kizlar yarin sabah (ve sonraki sabahlarda) yemek uzere, sogudu dolaba koydum taze kalsin diye.. gerci esim simdiden ustunden tirtikladi ceyregini bitirdi :9: ucundan cok az koparip tadina baktim fena degil ekmek yerine bunu yerim artik isvecten sonra da.
yarin sabah bir dilim kesip kizarticam kahvaltida bakalim ici de kabugu kadar guzel mi :9:
Eki Görüntüle 352159 Eki Görüntüle 352160

canim kacamak dedigin cok az olmus toplasan 100 kalori etmez yarim saat yavas yurusen bile yakarsin, moral bozma kaldigin yerden devam et bence

canım çok güzel görünüyo ekmeğin eline sağlık ben de şu isveç bitince yapıyım bundan:56:

kızlar, bu arada ben pazartesi 1. günü yaptım, dün sabah tartıldım 900 gr gitmişti, yazmıştım buraya da. Dün 2. günümdü. Bu sabah bi tartıldım +1.3 kg vermişim, yani iki günde toplamda 2,2 kg vermişim?:26:ben nedense hala inanamıyorum ama, herhalde şişlik filan vardı indi diyorum, yani kilodan gitmemiştir herhalde dimi?iki gün için çok fazla çünkü?

arkadaşlar bende başlamak istiyorum ama netten isveç diyeti diye aratınca sürü farklı menü çıkıyor.diyeti yapıpta kilo vermiş biri uyguladığı listeyi paylaşabilir miiiiii??

canım ben de şu liste var, ben bunu uyguluyorum, bugün 3. günüm

Kurallar
1. Ayrıca çay, kahve ve meşrubat içilmemeli.
2. Günde 2 litre su içilmeli.
3. Diyet 13 günden fazla sürdürülmemeli.
4. Diyeti ancak 6. günde kesebilirsiniz.
5. 3 aydan kısa bir sürede diyeti tekrarlamayın.
6. Aynı gün içinde öğle ve akşam yemekleri yer değiştirilebilir.

Tavsiyeler
1. Brokoli bulamazsanız karnıbahar yiyebilirsiniz.
2. Kolesterolü yüksek olanlar yumurtanın akını yiyebilir.
3. Ölçü ve miktar belirtilmeyen yiyecekleri abartmamak koşuluyla istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
4. Diyet ağır gelirse 6. günde kesip 3 ay sonra 6 gün daha uygulamak mümkün.

1. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

2. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

4. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

6. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey

8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata

9. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

10. gün
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

11. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

12. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

13. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

kızlar, bu arada ben pazartesi 1. günü yaptım, dün sabah tartıldım 900 gr gitmişti, yazmıştım buraya da. Dün 2. günümdü. Bu sabah bi tartıldım +1.3 kg vermişim, yani iki günde toplamda 2,2 kg vermişim?:26:ben nedense hala inanamıyorum ama, herhalde şişlik filan vardı indi diyorum, yani kilodan gitmemiştir herhalde dimi?iki gün için çok fazla çünkü?

ben de 2 kilo vermisim gorunuyor :52: bence super gidiyoruz. basta isvec cok verdiriyor 5-6. gunlerde yalniz kilo verme durakliyor - hatta insanlarin cogu ac kaliyoruz ama veremiyoruz diye sinir olup birakir isveci bu donemde - sonraki hafta tekrar kilo vermeye baslaniyor son 4-5 gun yine deli gibi hizli vermistim ben yaptigimda.
senin ilk diyetinse siskinligin de inmistir daha da hizlanmistir kilo vermen.
bu isvec super bisey ya asigim bu diyete :1: hayat kurtarici
yalniz dun gece neredeyse bayiliyordum gozlerim karardi
tabi sabah 3 e kadar oturdugum icin oldu, 9 saat birsey yemeden durunca acliktan fena oldum. ama sabah normal kalktim :52:
ekmegimi yedim kahvemi iciyorum su an ve de gayet mutluyum :15::16:
yalniz bugun haslanmis ispanak gunu :18::120: ispanagi yememeyi dusunuyorum acikcasi, yerine marul yerim belki biraz.

ben de 2 kilo vermisim gorunuyor :52: bence super gidiyoruz. basta isvec cok verdiriyor 5-6. gunlerde yalniz kilo verme durakliyor - hatta insanlarin cogu ac kaliyoruz ama veremiyoruz diye sinir olup birakir isveci bu donemde - sonraki hafta tekrar kilo vermeye baslaniyor son 4-5 gun yine deli gibi hizli vermistim ben yaptigimda.
senin ilk diyetinse siskinligin de inmistir daha da hizlanmistir kilo vermen.
bu isvec super bisey ya asigim bu diyete :1: hayat kurtarici
yalniz dun gece neredeyse bayiliyordum gozlerim karardi
tabi sabah 3 e kadar oturdugum icin oldu, 9 saat birsey yemeden durunca acliktan fena oldum. ama sabah normal kalktim :52:
ekmegimi yedim kahvemi iciyorum su an ve de gayet mutluyum :15::16:
yalniz bugun haslanmis ispanak gunu :18::120: ispanagi yememeyi dusunuyorum acikcasi, yerine marul yerim belki biraz.

süpermiş canım tebrik ederim :46: ben yaptığımda da hatırlıyorum, bi ara durmuştu gerçekten ama ben 2 gün kala filan bırakmıştım. bu sefer sonunu görücem, çok hırslıyım, savaş açtım artık bu yağlara:27:
benim ilk diyetim sayılabilir, yani aylardır güya dikkat ediyorum ama iki gün dikkat edip 3. gün pizza filan yiyodum ,öyle bi saçmalıktı yani:1:bu arada dün benim de feci geçti, eve giderken artık gerçekten bayılmak üzereydim, bi de markete girip etimek domates filan aldım o aç halimle, markette nerdeyse sapıtıcaktım, gözümün önünde o tatlılar çikolatalar vs. sonra şöyle düşündüm, bu bi kırılma noktası, bunu atlatırsam tamamdır dedim ve atlattım, yoksa çok pişman olacaktım,çok mutluyum iyi ki yapmamışm:16:
bi de bugün daha iyiyim ben de, etimek saat 8,30 gibi yedim, 10,30 gibi de kahvemi içtim..öğlen için ıspanak, domates ve elma getirdim,ıspanağın iğrençliğini limon sıkarak gidermeye çalıştım ama bakalım,inşallah yiyebilirim:18:

süpermiş canım tebrik ederim :46: ben yaptığımda da hatırlıyorum, bi ara durmuştu gerçekten ama ben 2 gün kala filan bırakmıştım. bu sefer sonunu görücem, çok hırslıyım, savaş açtım artık bu yağlara:27:
benim ilk diyetim sayılabilir, yani aylardır güya dikkat ediyorum ama iki gün dikkat edip 3. gün pizza filan yiyodum ,öyle bi saçmalıktı yani:1:bu arada dün benim de feci geçti, eve giderken artık gerçekten bayılmak üzereydim, bi de markete girip etimek domates filan aldım o aç halimle, markette nerdeyse sapıtıcaktım, gözümün önünde o tatlılar çikolatalar vs. sonra şöyle düşündüm, bu bi kırılma noktası, bunu atlatırsam tamamdır dedim ve atlattım, yoksa çok pişman olacaktım,çok mutluyum iyi ki yapmamışm:16:
bi de bugün daha iyiyim ben de, etimek saat 8,30 gibi yedim, 10,30 gibi de kahvemi içtim..öğlen için ıspanak, domates ve elma getirdim,ıspanağın iğrençliğini limon sıkarak gidermeye çalıştım ama bakalım,inşallah yiyebilirim:18:

bana da dun gece oldu, kendimi "bi meyve yesem ne olur" diye dusunurken buldum. sonra hemen kizdim kendime :22: gittim koca bir bardak su alip geldim. butun gece tuvalet icin kalktim o ayri :1: ama en azindan kazasiz atlattim o kirilma noktasini iste.
bu arada esimin karsimda yediklerini gorsen :18: ona guzel yemekler pisiyor bide kayinvalidem yemek yapmsti dun cagirdi oof of.. gormen lazimdi menuyu. ben de kendi yemegimi yanimda goturdum salatami orada yaptim onu yedim. ustune tatlilar vs. yetmezmis gibi esimin elinde bir cilekli milkshake, eve gelince onu da karsimda lupletti. sonra gece acikti (ben de acken) gitti koca bir kase special k kirmizi meyveler..... bayilirim :18: o benimdi ama kendi kahvaltilik gevregi bitmis ben nasil olsa yemiyorum diye benimkine dadandi tabi. bir ara cidden cok kotu oldum, o kadar acikmistim ki anlatamam. neyse dunu atlattim ya kendimle gurur duyuyorum.. asla bozmicam sonunu gorcem bu diyetin kararliyim.:15:

teşekkür ederim canım, inşallah biran önce gider şu kilolar, 1 nisanda evleniyorum, o zamana kadar vermem lazım:3:bi kaç aydır amaaan nasılsa çok var daha diye iki gün dikkat ettim üç gün bozdum..ama artık vakit bitti:17:65 kg a kazık çakmış durumdayım

Günler cabuk geciyor aman haaa cokda bir zaman kalmamis dügüne, verirsin verirsin :13: o heyecan bile adama kilo verdirir tahminen ya :9: Simdiden mutluluklar sizeeeeee :16:

kizlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr benim isvecim bitti.tam tamina 5kilo verdim sporsuz.ve son 2 gununu kacamak yaptim ama sirf kacamak yani , diyetten habersizmis gibi, yas pasta, dolmalar, corekler falan filan.ama tartildim kiloda almadim cok sukur,simdi cok rahatim.5kilo gitti ve bunu herkes farkediyor.artik 87 kiloyum.yarin 1 gun ara veriyorum, muzaffer kushana basliyorum.burda olan her kese basarilar diliyorum.metabolizmamin yavas oldugu halde bu kiloyu verdiysem.sizler kim bilir ne kadar vericeksiniz.,pes etmeyin.

Bravooo pegasuscum, cok iyi ya :13: benimde cumartesi bitiyor , bakalim artik neticeye nedir ne degildir :27: Benimde metabolizmam yavas malesef :47:

Günler cabuk geciyor aman haaa cokda bir zaman kalmamis dügüne, verirsin verirsin :13: o heyecan bile adama kilo verdirir tahminen ya :9: Simdiden mutluluklar sizeeeeee :16:

çok teşekkür ederim:16: ama o koşuşturmacada ben kilo filan veremiyorum çünkü mesela bişeyler almaya bakmaya filan çıkıyoruz, sonra kendimizi bulduğumuz ilk fast food a atıyoruz, böyle gidersek vermek değil ikimiz de kilolu gelin damat olucaz:1:bi de nişanlımın spora başlaması iyice gaza getirdi beni tabii:18:

canim ben her gün tartilmiyorum fakat 8 günde assagi yukari 3 kilo verdim...boy 1,65 ehh kilo 70 kg. idi :27: Aslinda sen kilolu filan hic degilsin ki ? Gayet iyisin
iyi vermişsin canım, tebrik ederim, 3 kg az mı:42:

ya ben eski kiloma göre çok kiloluyum..son 3-4 yılda 7-8 kg almışım, e nişanlımda beni o halimle tanımıştı, o şikayete başlmadan ben zayıflıyım dedim:1:

çok teşekkür ederim:16: ama o koşuşturmacada ben kilo filan veremiyorum çünkü mesela bişeyler almaya bakmaya filan çıkıyoruz, sonra kendimizi bulduğumuz ilk fast food a atıyoruz, böyle gidersek vermek değil ikimiz de kilolu gelin damat olucaz:1:bi de nişanlımın spora başlaması iyice gaza getirdi beni tabii:18:

hehehe orasida öyle haklisin canim. Herkesin bünyesi farkli farkli calisiyor iste ... e nisanlin basladiysa spora sende basla, gidin iste beraber, daha zevkli olmaz mi?

Back