• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

kizlarrr diyetimi bozdum!! çikolata yedim, biraz cips yedim ve fazladan meyveler yedim ya oysa bugün 5. günümdü yarin tekrar 5. günümü yapacagim offf umarim çok etkisi olmaz

kizlarrr diyetimi bozdum!! çikolata yedim, biraz cips yedim ve fazladan meyveler yedim ya oysa bugün 5. günümdü yarin tekrar 5. günümü yapacagim offf umarim çok etkisi olmaz

tabii kaçamağa başlayınca devamı da geliyor çikolatayla sınırlı kalmamışsın :50:
ama üzülme canım, olan olmuş. yarın 5.günden devam edersin. bir de yapabilirsen fazladan spor yap 1 saat fazla yürü mesela.

ben güya gaza gelmi$tim ama bugün bozdum yaa dayanamadim çikolataya :(((((((

cnm bitter yesene,bitter kilo aldırmıyor ve sağlıklı imiş.ama az ye tabiki,taylan kümelimi ne bizim bir arkadaş ona gitmiş,sakın azına sürme tadına bile bakma demiş,zehir demiş vucudun kimyasını bozuyormuş vs anlamadım ne alaka.:36:

öyle deme canım çizelgende gözüküyor ne güzel kilo vermişsin sen de :46: daha da vereceksin merak etme, incecik olacağız hepimiz :16:
ben de yeni kıyafetler almayı düşünüyorum. hepsi 36 beden. yaza girebilirim umarım içlerine :1:

sen ilk günü atlattın, ben de yarın başlıyorum inşallah.

evet cok zordu ilk gun ama :18: 3-4 gune aliscam heralde ama en zor gunu atlattim cok sukur. bas agrisi ile gecti tabi ilac almak zorunda kaldim.. olsun sonucu dusunup kendimi motive ediyorum :D

ayy acıktım sankim nescafe içsemmi acep kesiyor iştahı,
baya uzun süre tok tutuyor.yarım saat egzersiz yapıcam o ara içerim sonrada uyurum.
ya sabah ta 6 da kalkıyorum kaç saat ayaktayım nasıl veremiyorum kilo anlamadım,:5:

tabii kaçamağa başlayınca devamı da geliyor çikolatayla sınırlı kalmamışsın :50:
ama üzülme canım, olan olmuş. yarın 5.günden devam edersin. bir de yapabilirsen fazladan spor yap 1 saat fazla yürü mesela.

ya hem sabah yedim kahvalti niyetine bo$ nutella ekmeksiz ka$ikla yedim oda yetmezmi$ gibide ak$amda 1 tatli ka$igi yedim ama yarin sÔz nozmicam çok pi$mani
birazdan ko$u bandinda ko$acagim telafi etmek için, gün boyuda 2-3 saat ali$veri$ merkezlerinde gezdim

cnm bitter yesene,bitter kilo aldırmıyor ve sağlıklı imiş.ama az ye tabiki,taylan kümelimi ne bizim bir arkadaş ona gitmiş,sakın azına sürme tadına bile bakma demiş,zehir demiş vucudun kimyasını bozuyormuş vs anlamadım ne alaka.:36:

vallahi üstelikte en kalorik çikolatadan yedim nutella yedim ya hiç yenecek $eymi diyette? ben diger çikolatalari fazla aramam ama nutella çokokrem findik ezmesi bayilirim

ya hem sabah yedim kahvalti niyetine bo$ nutella ekmeksiz ka$ikla yedim oda yetmezmi$ gibide ak$amda 1 tatli ka$igi yedim ama yarin sÔz nozmicam çok pi$mani
birazdan ko$u bandinda ko$acagim telafi etmek için, gün boyuda 2-3 saat ali$veri$ merkezlerinde gezdim

vallahi üstelikte en kalorik çikolatadan yedim nutella yedim ya hiç yenecek $eymi diyette? ben diger çikolatalari fazla aramam ama nutella çokokrem findik ezmesi bayilirim

cnm ozaman oturduğun yerde bile sallan ne bilim karın kaslarını sık bırak.ne kadar kalori yakarsan kar.
az yeseydin bari tadımlık.
gerçi nutelleya başlanıncada durmak zor:56::56::56:

tamam artık olan olmuş üzme kendini. zaten çok egzersiz yapmışsın, telafi olmuştur o. yarın hiçbir şey olmamış gibi devam et diyetine. hiç korkma bu yolun sonu zafer :34:

çikolataların tümü için demiş.bakalım kilo verebilcekmi yazarım buraya,ama ne alaka hala anlamış değilim cnm,nette de araştırdım bulamadım böyle birşey,gerçi adam bilgiyi parayla satıyor nette bulamam tabi.

abartmış biraz sanki. çikolatanın çok da zararlı bir şey olduğunu sanmıyorum. tabii kararında yemek gerek, abartmadan.
zaten çok zararlı olsa bile vazgeçilecek bir şey değil ki, vazgeçemem ben, çoook seviyorum :9::9:

cnm ozaman oturduğun yerde bile sallan ne bilim karın kaslarını sık bırak.ne kadar kalori yakarsan kar.
az yeseydin bari tadımlık.
gerçi nutelleya başlanıncada durmak zor:56::56::56:

utaniyorum demeye ama gerçektende çok yedim minimum 500 kalorilik yemi$imdir ya vallahi saatler geçtikce dahada pi$man oluyorum ya offf
ko$u bandina gideyim en iyisi $öyle bi yapabilsemde 30dk yapsam süper olacak ama hiçte canim istemiyor

tamam artık olan olmuş üzme kendini. zaten çok egzersiz yapmışsın, telafi olmuştur o. yarın hiçbir şey olmamış gibi devam et diyetine. hiç korkma bu yolun sonu zafer :34:

ya canim ben zaten çok hareketli biriyim telafi ettigime hiç inanmiyorum 50 mekik çektim yatmadan öncede ko$acagim artik, benim bünyem kötü en ufak kaçamagi bile kilo olarak armagan ediyor bana maalesef :47:

utaniyorum demeye ama gerçektende çok yedim minimum 500 kalorilik yemi$imdir ya vallahi saatler geçtikce dahada pi$man oluyorum ya offf
ko$u bandina gideyim en iyisi $öyle bi yapabilsemde 30dk yapsam süper olacak ama hiçte canim istemiyor

ya canim ben zaten çok hareketli biriyim telafi ettigime hiç inanmiyorum 50 mekik çektim yatmadan öncede ko$acagim artik, benim bünyem kötü en ufak kaçamagi bile kilo olarak armagan ediyor bana maalesef :47:

ya ama canım sen çok üzülmüşsün böyle yapma lütfen :( arada metabolizmayı şaşırtmak için öyle küçük kaçamaklar yapmanın zararı yok. lütfen unut bu yaptığını, yarın devam edersin diyete de spora da. olmuş bitmiş bir şey için kendini harap etme. bir daha yapmazsın olur biter, sıkma canını :34:

tsk ederim kizlar.darisi basiniza.bu arada size cok sagliksiz ama 3gunluk cikolata diyeti diyeyim.kuzenim 3 gun sadece cikolata yedi,cay ve cikolata.baskada bisey yemedi.3 gunde 2 kilo zayifladi.ama bildiginiz sutlu findikli cikolatarin toplamindna yedi yani.her marka.sagliksiz gerci ama kuzenime zarari olmadi, belkide 3gun yaptigi icindir.ben yapamadim, cunku tuzlu bisey yemezsem doyamam.tatli ac karnina midemi bulandiriri.yapabilenler icin dedim yani.kacamak yapanlara sesleniyorum bu arada sevkiniz kirilmasin.devam edin.siz isteyin her seyi yapabilirsiniz

kizlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr benim isvecim bitti.tam tamina 5kilo verdim sporsuz.ve son 2 gununu kacamak yaptim ama sirf kacamak yani , diyetten habersizmis gibi, yas pasta, dolmalar, corekler falan filan.ama tartildim kiloda almadim cok sukur,simdi cok rahatim.5kilo gitti ve bunu herkes farkediyor.artik 87 kiloyum.yarin 1 gun ara veriyorum, muzaffer kushana basliyorum.burda olan her kese basarilar diliyorum.metabolizmamin yavas oldugu halde bu kiloyu verdiysem.sizler kim bilir ne kadar vericeksiniz.,pes etmeyin.

çok tebrik ederim, çok sevindim sizin adınıza:46:bundan sonrası da çok güzel olur, eminim:21:darısı başıma, bugün 2. günüm,dün hiç bozmadım

ama bu 2. gün çok zormuş, sabahtan beri bişey yememek ve üstüne öğlen sadece 100 gr yoğurt yiyeceğini bilmek biraz moral bozucu:14:şu minik yoğurt bile 200 gr, onun bile yarısı yani, iki kaşık anca sanırım..bugün de atlatırsam, yarın alışırım inşallah..:66:ama bugün halsizim çoooook,herkeste oldu mu bu halsizlik acaba:26:

bu diyetin 4. günü öğlen bazı yerlerde 250 gr yağsız beyaz peynir diyor, bazı yerlerde 25 gr..250 gr değildir herhalde?bilen var mı arkadaşlar, ya da uygulayanlar nasıl uyguladı?

ama bu 2. gün çok zormuş, sabahtan beri bişey yememek ve üstüne öğlen sadece 100 gr yoğurt yiyeceğini bilmek biraz moral bozucu:14:şu minik yoğurt bile 200 gr, onun bile yarısı yani, iki kaşık anca sanırım..bugün de atlatırsam, yarın alışırım inşallah..:66:ama bugün halsizim çoooook,herkeste oldu mu bu halsizlik acaba:26:

oluyormuş halsizlik. gerçi ben daha yeni başladım çok bir şey fark edemedim :16:

dayan canım dayaaan! güzel günler için mecburuz :9::9:

Back