- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #3.121
kizlarrr diyetimi bozdum!! çikolata yedim, biraz cips yedim ve fazladan meyveler yedim ya oysa bugün 5. günümdü yarin tekrar 5. günümü yapacagim offf umarim çok etkisi olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bende çok gaza geldim günde bir kaç defa burayı okusak acaip gaz olur gün içindede :))))![]()
kizlarrr diyetimi bozdum!! çikolata yedim, biraz cips yedim ve fazladan meyveler yedim ya oysa bugün 5. günümdü yarin tekrar 5. günümü yapacagim offf umarim çok etkisi olmaz
ben güya gaza gelmi$tim ama bugün bozdum yaa dayanamadim çikolataya((((((
öyle deme canım çizelgende gözüküyor ne güzel kilo vermişsin sen dedaha da vereceksin merak etme, incecik olacağız hepimiz
![]()
ben de yeni kıyafetler almayı düşünüyorum. hepsi 36 beden. yaza girebilirim umarım içlerine
sen ilk günü atlattın, ben de yarın başlıyorum inşallah.
cnm bitter yesene,bitter kilo aldırmıyor ve sağlıklı imiş.ama az ye tabiki,taylan kümelimi ne bizim bir arkadaş ona gitmiş,sakın azına sürme tadına bile bakma demiş,zehir demiş vucudun kimyasını bozuyormuş vs anlamadım ne alaka.![]()
evet cok zordu ilk gun ama :18: 3-4 gune aliscam heralde ama en zor gunu atlattim cok sukur. bas agrisi ile gecti tabi ilac almak zorunda kaldim.. olsun sonucu dusunup kendimi motive ediyorum![]()
ben güya gaza gelmi$tim ama bugün bozdum yaa dayanamadim çikolataya((((((
bitter için mi demiş bunu_![]()
tabii kaçamağa başlayınca devamı da geliyor çikolatayla sınırlı kalmamışsın![]()
ama üzülme canım, olan olmuş. yarın 5.günden devam edersin. bir de yapabilirsen fazladan spor yap 1 saat fazla yürü mesela.
cnm bitter yesene,bitter kilo aldırmıyor ve sağlıklı imiş.ama az ye tabiki,taylan kümelimi ne bizim bir arkadaş ona gitmiş,sakın azına sürme tadına bile bakma demiş,zehir demiş vucudun kimyasını bozuyormuş vs anlamadım ne alaka.![]()
ya hem sabah yedim kahvalti niyetine bo$ nutella ekmeksiz ka$ikla yedim oda yetmezmi$ gibide ak$amda 1 tatli ka$igi yedim ama yarin sÔz nozmicam çok pi$mani
birazdan ko$u bandinda ko$acagim telafi etmek için, gün boyuda 2-3 saat ali$veri$ merkezlerinde gezdim
vallahi üstelikte en kalorik çikolatadan yedim nutella yedim ya hiç yenecek $eymi diyette? ben diger çikolatalari fazla aramam ama nutella çokokrem findik ezmesi bayilirim
ya hem sabah yedim kahvalti niyetine bo$ nutella ekmeksiz ka$ikla yedim oda yetmezmi$ gibide ak$amda 1 tatli ka$igi yedim ama yarin sÔz nozmicam çok pi$mani
birazdan ko$u bandinda ko$acagim telafi etmek için, gün boyuda 2-3 saat ali$veri$ merkezlerinde gezdim
vallahi üstelikte en kalorik çikolatadan yedim nutella yedim ya hiç yenecek $eymi diyette? ben diger çikolatalari fazla aramam ama nutella çokokrem findik ezmesi bayilirim
çikolataların tümü için demiş.bakalım kilo verebilcekmi yazarım buraya,ama ne alaka hala anlamış değilim cnm,nette de araştırdım bulamadım böyle birşey,gerçi adam bilgiyi parayla satıyor nette bulamam tabi.
cnm ozaman oturduğun yerde bile sallan ne bilim karın kaslarını sık bırak.ne kadar kalori yakarsan kar.
az yeseydin bari tadımlık.
gerçi nutelleya başlanıncada durmak zor![]()
tamam artık olan olmuş üzme kendini. zaten çok egzersiz yapmışsın, telafi olmuştur o. yarın hiçbir şey olmamış gibi devam et diyetine. hiç korkma bu yolun sonu zafer![]()
utaniyorum demeye ama gerçektende çok yedim minimum 500 kalorilik yemi$imdir ya vallahi saatler geçtikce dahada pi$man oluyorum ya offf
ko$u bandina gideyim en iyisi $öyle bi yapabilsemde 30dk yapsam süper olacak ama hiçte canim istemiyor
ya canim ben zaten çok hareketli biriyim telafi ettigime hiç inanmiyorum 50 mekik çektim yatmadan öncede ko$acagim artik, benim bünyem kötü en ufak kaçamagi bile kilo olarak armagan ediyor bana maalesef![]()
kizlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr benim isvecim bitti.tam tamina 5kilo verdim sporsuz.ve son 2 gununu kacamak yaptim ama sirf kacamak yani , diyetten habersizmis gibi, yas pasta, dolmalar, corekler falan filan.ama tartildim kiloda almadim cok sukur,simdi cok rahatim.5kilo gitti ve bunu herkes farkediyor.artik 87 kiloyum.yarin 1 gun ara veriyorum, muzaffer kushana basliyorum.burda olan her kese basarilar diliyorum.metabolizmamin yavas oldugu halde bu kiloyu verdiysem.sizler kim bilir ne kadar vericeksiniz.,pes etmeyin.
ama bu 2. gün çok zormuş, sabahtan beri bişey yememek ve üstüne öğlen sadece 100 gr yoğurt yiyeceğini bilmek biraz moral bozucuşu minik yoğurt bile 200 gr, onun bile yarısı yani, iki kaşık anca sanırım..bugün de atlatırsam, yarın alışırım inşallah..
ama bugün halsizim çoooook,herkeste oldu mu bu halsizlik acaba:26: