Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

tesadufe bakarmisin.sende 87 kilosun bende, sende 59 olmak istiyosun bende ustelik sende 6 kilo vermissin bende 6 kiloya yaklasiyorum.artik 9. gunum. 4 kilo gitmis. 13. gunu 6kiloyala bitirrisem deymeyin keyfime sakin birakma diyeti.hadda iddaya girelim.bakalim ilk kim 80 kilo olcak

pegasusuu girelimm canımm iyii olurrr
motive olsun bizee

bende şubat 29 kadar 80 olmak istiyorumm
dün 86.5 le başladım
bugün 85.5 gördüm çok mutluyumm canımm
hatta yapabilirsem 2ncii turu döneceğiimm

ben bu diyeti 7 gün yaptım. ama listede yazanın aynısını uyguladım tuzu hiç kullanmadım yağ hiç kullanmadım . 7 günde 7 kilo verdim. ama şişkinliğim oldğndan 2-3 kilosu ödem diye düşünüyorm. tabi bu diyet benm katilim oldu onu da diyim isveçten bu yana kilo aldım (

kizlar bende bugün ba$ladim ve iyi geçti gibi kaçamagim oldu ama kaçamaklarimi yazayim in$allah fazla etksi olmaz

1 avuç k fleks
badem büyüklügünde patates
yarim spagettinin yarisi (pi$timi diye baktim)

bu arada sabah geç kalktim diye $ekerli kahvemi içmedim, öglede zamanim yok diye domatesimi yemedim ve yarim porsiyon ispanakla 2 yumurta yedim ak$am biftek yerine yagsiz tavuk yedim ve salata yemedim

sizce nasil olmu$mu olmami$mi? kirmizi et yemeyi dü$ünmüyorum çünkü migrenim tutuyor

pegasusuu girelimm canımm iyii olurrr
motive olsun bizee

bende şubat 29 kadar 80 olmak istiyorumm
dün 86.5 le başladım
bugün 85.5 gördüm çok mutluyumm canımm
hatta yapabilirsem 2ncii turu döneceğiimm
2. ci turu yapma zararli olabilir vucuda.13 gunden fazla olmaz yaziyr.2. turu muzaffer kushan diyeti yapalim.oda haftada 4 kilo verdiriyormus.14 gun.hemen hemen isvecin ikizi gibi.makarna simit disinda tabi ama buna ragmen 4 kilo vermisler.ben okudum formu.birlikte baslariz.bir birimizi motive ederiz

menun guzel olmus ama hani tam tamina uuyarsan daha iyi olur gibi.cunku ben hesapladim gune 700 kaloru aliyoruz bu diyetle.meyve bile girince 700 kaloriyi asmis oluyoruz.ama sen devam et tabi hevesin kirilmasin hos geldin aramiza.birlikte zayiflayalim.o guzelim kotlarin icine girelim

ho$buldum canim,bugün yine tavuk yicem ak$ama kirmizi et yedigimde ertesi gün kilo almi$ oluyorum bu yüzden hayatimdan çikarmaya çali$acagim, üstelikte dokunuyor bana

senin günün nasil geçti?

gerçektende 7 günde 7 kilo veren arkada$i tebrik ediyorum ah ben 13 günde 3 kilo versem dünyanin en mutlu insani olurum ya ben 45 gündür bayagi dikkat ediyorum ve sadece 1 kilo verdim

benim 10. cu gunum. 4kilo verdim.ama kabizlik var 4gundur tik yok bende :S belki olursa daha hizli verirdim.yarin misafirlikte olucam o yuzden yarin bozucagimi biliyorum.menu disinda yicem ama dikkat etcem yine.gelince aynen devam etcem.belki yarin farkli seyler yersem tualete de gidebilirim :S

oh ne güzel kaldi 3 günün :81: bende konsere gidecegim yarina , gece oldugu icin menümden vazgecmiyor aynen uyguluyorum fakat gece orada kötü hissedersem diye yanima kraker alacagim ! Orada düsüp bayilmak istemem :) Zaten tüm gece dans edecegim icin telafi etmis olurum bir nevi :26:

Bu arada hiranur arkadasimiza bravo diyorum, 7 günde 7 kilo gerci cok aldim diye de belirtmis sonrasinda, insallah verebilmissinizdir ?

Son düzenleme:
bugun benim diyetimin 3. günü ilk 2 günü kötü geçsede baş ağrısı halsizlik bugun çokk iyiydim açıkmıyorum ama baş ağrısısı halsizlik beni öldürüyor sanırım 13 günü başarıyla tamamlıyacağım pazartesi tartılcam bakalım neler olacak ama şunu şimdiden söyleyebilirim göbeğimdeki şişlikler indi

A
Bendede kabizlik vardi ama bugün kabizliga iyi gelen cay aldim ve ise yaradi
Canim sankicasi yoksa bir kac soru soracagim
10 gün boyu hic kacamagin oldumu?
Baslangiç kilon kacti ve boyun kac (kendimle kiyaslayacagim)

Benim hic halsizlik veya bas agrim olmadi sadece kabizlik oleu onuda cayla giderdim
benim karnimin $i$ligi gitti ama kilo vermedim bugün ikinci günümdü
nedense benim 13 gün yapacagima dahil hic umudum yok genelde 4. gunu pes ediyorum ama bu sefer kilo vermeyi cok istiyorum

hepinize selamlar kızlar
takip ettim, geçmişi de okudum, internetten de araştırdım da bayaa kilo verdiriyormuş isveç diyeti. salı günü ben de başlayacağım kısmetse
bol - li günler dilerim

A

Bendede kabizlik vardi ama bugün kabizliga iyi gelen cay aldim ve ise yaradi
Canim sankicasi yoksa bir kac soru soracagim
10 gün boyu hic kacamagin oldumu?
Baslangiç kilon kacti ve boyun kac (kendimle kiyaslayacagim)

10 gun boyunca tuz kullandim.bi de ikinci gunde dilim ekmek yerine 2 dilim yedim.baska kacamak olmadi.meyve falan dahi kullanmadim acikinca bekledim midem az gurladi sonra gecti.oyle olunca mide kuculuyor zaten.benim boy 165.kilom 91 di bu diyete basladigimda, simdi 87 kiloyum.10 gunde 4 kilo verdim.kabizliga ragmen :s bugun kesin bozcam, cunku millet yerken ben durursam kotu bakarlar.sonra son 2 gunude yapcam diyetimi sali bitiyor diyetim.1gun ara vercem, bu verdigim arada istedigim her seyi ama her seyi yicem.ertesi tekrar 15 gunluk baska diyete gecicem.taaaaki 70 kilo olana kadar durmak yok yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…