- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #3.061
çok teşekkürler canımm
pegasus canımm bugünn 2 ncii gündeyimm şükürler olsunkii kaçamaksızz bir günn atlattım benn
Daha çncede benn 2 defa yaptımm ve 6 kilo verdimm bu diyetlee
daha sonra kaç kez başladıysamm hepp bozdumm amaa bu sefer kesin kararlıyımmm
şuann kahvem elimde burayıı okuyorummm
2. ci turu yapma zararli olabilir vucuda.13 gunden fazla olmaz yaziyr.2. turu muzaffer kushan diyeti yapalim.oda haftada 4 kilo verdiriyormus.14 gun.hemen hemen isvecin ikizi gibi.makarna simit disinda tabipegasusuu girelimm canımm iyii olurrr
motive olsun bizee
bende şubat 29 kadar 80 olmak istiyorumm
dün 86.5 le başladım
bugün 85.5 gördüm çok mutluyumm canımm
hatta yapabilirsem 2ncii turu döneceğiimm
menun guzel olmus ama hani tam tamina uuyarsan daha iyi olur gibi.cunku ben hesapladim gune 700 kaloru aliyoruz bu diyetle.meyve bile girince 700 kaloriyi asmis oluyoruz.ama sen devam et tabi hevesin kirilmasinkizlar bende bugün ba$ladim ve iyi geçti gibi kaçamagim oldu ama kaçamaklarimi yazayim in$allah fazla etksi olmaz
1 avuç k fleks
badem büyüklügünde patates
yarim spagettinin yarisi (pi$timi diye baktim)
bu arada sabah geç kalktim diye $ekerli kahvemi içmedim, öglede zamanim yok diye domatesimi yemedim ve yarim porsiyon ispanakla 2 yumurta yedim ak$am biftek yerine yagsiz tavuk yedim ve salata yemedim
sizce nasil olmu$mu olmami$mi? kirmizi et yemeyi dü$ünmüyorum çünkü migrenim tutuyor
ben bu diyeti 7 gün yaptım. ama listede yazanın aynısını uyguladım tuzu hiç kullanmadım yağ hiç kullanmadım . 7 günde 7 kilo verdim. ama şişkinliğim oldğndan 2-3 kilosu ödem diye düşünüyorm. tabi bu diyet benm katilim oldu onu da diyim isveçten bu yana kilo aldım(
7. gunde 7 kilo.bu bir mucizedarisi basimiza.sen gene basla.kizlarin cogu zayiflamis geri almamis.diyet bittikten sonra dikkat etmek lazim tabi.diyet bitince cektigin acligi goz onunde bulundur o zaman gozun korkar yemekten
menun guzel olmus ama hani tam tamina uuyarsan daha iyi olur gibi.cunku ben hesapladim gune 700 kaloru aliyoruz bu diyetle.meyve bile girince 700 kaloriyi asmis oluyoruz.ama sen devam et tabi hevesin kirilmasinhos geldin aramiza.birlikte zayiflayalim.o guzelim kotlarin icine girelim
benim 10. cu gunum. 4kilo verdim.ama kabizlik var 4gundur tik yok bende :S belki olursa daha hizli verirdim.yarin misafirlikte olucam o yuzden yarin bozucagimi biliyorum.menu disinda yicem ama dikkat etcem yine.gelince aynen devam etcem.belki yarin farkli seyler yersem tualete de gidebilirim :S
benim 10. cu gunum. 4kilo verdim.ama kabizlik var 4gundur tik yok bende :S belki olursa daha hizli verirdim.yarin misafirlikte olucam o yuzden yarin bozucagimi biliyorum.menu disinda yicem ama dikkat etcem yine.gelince aynen devam etcem.belki yarin farkli seyler yersem tualete de gidebilirim :S
bugun benim diyetimin 3. günü ilk 2 günü kötü geçsede baş ağrısı halsizlik bugun çokk iyiydim açıkmıyorum ama baş ağrısısı halsizlik beni öldürüyor sanırım 13 günü başarıyla tamamlıyacağım pazartesi tartılcam bakalım neler olacak ama şunu şimdiden söyleyebilirim göbeğimdeki şişlikler indi
A
Bendede kabizlik vardi ama bugün kabizliga iyi gelen cay aldim ve ise yaradi
Canim sankicasi yoksa bir kac soru soracagim
10 gün boyu hic kacamagin oldumu?
Baslangiç kilon kacti ve boyun kac (kendimle kiyaslayacagim)
hepinize selamlar kızlar
takip ettim, geçmişi de okudum, internetten de araştırdım da bayaa kilo verdiriyormuş isveç diyeti. salı günü ben de başlayacağım kısmetse
bol - li günler dilerim
en az 4 kilo en fazla 8 kiloya kadar veriyosun.hadi hayirlisi, ins sende verirsin bolca kilo
hepinize selamlar kızlar
takip ettim, geçmişi de okudum, internetten de araştırdım da bayaa kilo verdiriyormuş isveç diyeti. salı günü ben de başlayacağım kısmetse
bol - li günler dilerim
selam hosgeldin sana da simdiden kolayliklar dilyiorum, arzuladigin kilona erisirsin insallah :13:
canım çok teşekkür ederimsen kaçıncı günündesin ve kaç kilo verdin?
6. günümdeyim bugün. Ben hergün tartilmiyorum.4. günü sabahi tartildim en son, 1,700 vermistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?