- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 34
- Konu Sahibi nomunomuchua
Hangi model? Otomatik mi? Ben en son baktığımda otomatikler 65 ten başlıyordu.Suzuki de 50 bine sıfır araba mevcut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi model? Otomatik mi? Ben en son baktığımda otomatikler 65 ten başlıyordu.Suzuki de 50 bine sıfır araba mevcut
Micra kullanmadım volswagen kullandım hep bunlar acayip yakıt yiyo su gibi içiyo maaşallah fazla dışarı çıkmadığım için önemsemiyorum. Ama kardeşimin auris vardı dizel çok iyiydi yakıt olarakta performans olarakta. Fiyatlarına falan bi bak derim.İşte küçük olsun her yere gireyim.
Hiç bilmiyorum çünkü cidden
Evet çok ciddi araştırma gerekiyor yaa.
İnşallah temiz bir şey denk gelir.
Nissan micra nasıldır acaba karşıma ondan çok çıktı ama nasıl bilemedim?
Bende çocuk yok, işim burnumun dibi.
Yürüyerek 6 dk.
Doğru düzgün gezdiğim bile yok.
Ama yaşım 31 ve artık araba kullanabiliyorum demek istiyorum.
Bendeki bir inat oldu bunu başardığımı görmeye ihtiyacım var sanırım.
Bende golfle yaptım büyük bi kaza, Şile otobanında.. arabanın 5 hava yastığı açılmıştı düşünün ama öyle bi zırhı varki motora gram girmedi.Hundai i 30 otomatik geçen kiraladık ve kullandım güzeldi tavsiye ederim i20 de olabilir. Ama bence sen bir direksiyon hocasından manuel ders al her ne kdr otomatik kullanılsa da manuel kullanmalı insanlar. Ki manuel kullandığında zevkini anlayacaksın gerçekten otomatiktrn daha güzel :)
Yeni çıkan manuel arabalar çok rahat vites değişimi oluyor eskiler gibi değil servislere gidip test sürüşü isteyebilirsiniz :)
hecbek astra ya da bakabilirsin onun da kullanımı güzel ama ben polonun üzerine bayan arabası tanımam benim yaptığım kazayi burnum bile kanamadan Allah'a şükür kurtuldum arabanın 10 milyarlık masraf çıktı E5 burnumun dibinde durdum fenaydi Alman arabası her zaman iyidir
Ben sadece hiç durma,hemen al demek istiyorum.Ve güle güle kullan.Kazasız belasız inşallah♡♡♡Yine de kafaya koydum alacağım araba bir kaç aya.
Fakat cidden hiç cesaretim yok, cesaretlendiren de pek yok açıkçası.
Diyorum ki otomatik vites kullanabilirim.
Herkes nasıl kullanıyor, kullanan bayanlara hayranım.
Ehliyet alalı 10 yıl olacak neredeyse ama hiç kullanmadım araba.
Çok zorlanır mıyım kızlar?
Ne önerirsiniz bana?
Bir de arabalardan hiç anlamam.
Bana yakıt cimrisi diyorlar ya hani ekonomik, kullanışlı otomatik vites araba önerileriniz olursa
çok memnun kalırım.
Bir de küçük olursa park kolaylığı falan olur diyorlar doğru mu?
2. el olacak büyük ihtimal ama alırken nelere dikkat etmeli?
30 binlik 2. el yerine 50 binlik sıfır mı dersiniz?
Ama hiç bilmediğim için sıfır araba ile başlamak yanlış da geliyor.
Arabaya yazık etmek de var.
Kafam karışık azıcık el atsanız bana.
Teşekkür ederim şimdiden.
Evet arabanın çok masrafı varKonuyu ben açsam bu kadar olur. Daha dün konuştuk eşimle...
Ben de ya yılbaşına doğru kredi çekip alacağım. Ya da 1 sene kadar kenara aylık 1000 lira atıp, yazın da bireysel emekliliği bozup kredisiz alacağım.
Ben de 25-30 binlik bi araba düşünüyorum. Çok fazla direksiyon tecrübem olmadığı için vurdu kırdısı olacak muhtemelen. O yüzden ayağımı yerden kesecek, ekonomik birşey olsun istiyorum.
Ama arabanın aylık masrafı bana kaça patlar bilmiyorum. Kaskosu, muayenesi, benzini, ıvır zıvırı aylık olarak kaça gelir?
Bende golfle yaptım büyük bi kaza, Şile otobanında.. arabanın 5 hava yastığı açılmıştı düşünün ama öyle bi zırhı varki motora gram girmedi.
Fiat, hundai falan olsa motor içeri girerdi bu kazada dedi tamirci ve arabada ben ve kızım vardık.
Hamdolsun önce Allah korudu tabi sonrada emniyet kemeri ve Alman arabası. Burnumuz kanamayı geç bi tarafımızda bi ezik bi çürük bile yoktu.
Şimdi baktm da evet kalmams 6 7 ay öncesine kadar vardı ama şuan da i10 otomatiklern sıfır fiyatı 47 civarıHangi model? Otomatik mi? Ben en son baktığımda otomatikler 65 ten başlıyordu.
Sanki beni anlatmışsınız. İnanın birebir aynı durumdayız. Artık zamanı geldi. Ben de bir iki aya kendi arabami alıp başlayacağım ama tirsiyorum da. takipteyim:)Yine de kafaya koydum alacağım araba bir kaç aya.
Fakat cidden hiç cesaretim yok, cesaretlendiren de pek yok açıkçası.
Diyorum ki otomatik vites kullanabilirim.
Herkes nasıl kullanıyor, kullanan bayanlara hayranım.
Ehliyet alalı 10 yıl olacak neredeyse ama hiç kullanmadım araba.
Çok zorlanır mıyım kızlar?
Ne önerirsiniz bana?
Bir de arabalardan hiç anlamam.
Bana yakıt cimrisi diyorlar ya hani ekonomik, kullanışlı otomatik vites araba önerileriniz olursa
çok memnun kalırım.
Bir de küçük olursa park kolaylığı falan olur diyorlar doğru mu?
2. el olacak büyük ihtimal ama alırken nelere dikkat etmeli?
30 binlik 2. el yerine 50 binlik sıfır mı dersiniz?
Ama hiç bilmediğim için sıfır araba ile başlamak yanlış da geliyor.
Arabaya yazık etmek de var.
Kafam karışık azıcık el atsanız bana.
Teşekkür ederim şimdiden.