valla ayrıca bu çay zayıflatıyorsa ben kullanmıcam bit kadarım zaten offama zayıflatmaz heralde ya google'a sordum hiç zayıflatır falan dememişler yani içinde vitaminler varmış zaten.keşke zayıflatmasa arada kilonuza da bakıverin bayanlar uzun süre kullananlar.
tadı kokusu falan çok miğdemi bulandırdı içine biraz şeker katsam bişey olur mu acaba :44:
arkadaşım bencede sen içme sağlık herşeyden daha önemli... bende gördüm o kemik erimesi zararını ki bi an düşündüm sülalede varmı bizim öyle birşey diye ki sen tedavi görmüşsün...başka yöntemler var gene forumda olmadı onları deneyebilirsinSlm arkadaşlar bende sizler gibi küçük göğüslerimden yakınıyorum ve aranızada yeni katıldım.
Isırgan otunu 3gündür kullanıyorum( taze ısırgan otunu) ve aynı şekilde masajda yapıyorum.
Göğüslerimde sızlamalar başladı ve sevinmeyede başladım :) ama ısırgan otunu kemik erimesi olan hastarın kullanması önerilmez gibi bi yazı okudum
23 yaşımdayım ama bi kaç yıl önce kemik erimesi için ilaç tedavisi gördüm ve bu konu beni iyice düşündürmeye başladı :S
bilginiz var ise paylaşırsanız çok sevinirim. Göğüslerimi büyütürken kemik sağlımı kaybetmek istemiyorum ama küçük göğüslerlerde olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?