kızlar ısırgan otunun böyle bi etkisini burda okuyunca hemen bende yaptım. Ama ben aktardan almadım. Bizim bahçede ısırgan otu kaynıyor. Her akşam bir dal kopartıp gece kaynatıp içiyorum. Tam dört gün oldu. Dolgunluk ve hafif bir sızı var. Regl olmama daha çok var. Içmeye devam edicem. Birde annem yıllardır kaynatıp içerdi çok faydalı diye, banada içirmeye çalışırdı ama kokusunu beğenmediğim için içmezdim. şimdi hiç kokuya falan bakmıyorum vala bi dikişte içiyorumSırf göğüsler için yoksa ağzıma sürmem
slm kızlarben regl dönemi nedeniyle bir hafta kadar ara verdim ısırgan çayını içmeye ama bu akşam tekrar başlıyorum. ( ara vermemim hiç bir nedeni yok. sadece her gece yapmak zor geldi bende ara verdim:)) içmeye devam. srma35 canım benim saçlarım çok gür olduğu için bi azalma veya çoğalma olmadı.
Arkadaşlar bir seneden fazladır forumu takip ediyorum.Burdan öğrendiklerimle bir çok şey denedim.Evim aktara döndü.Ama size asıl mucizenin ıstırgan otunda olduğunu söyleyebilirim.Ölçümü önce 75den seksene çıkardı şimdi ise 83 gösteriyor mezura.85 ve 87 ye doğru gitmeyi düşünüyorum.Dolgunluk hafif acı hissediliyor.Bu his insanda masaj yapma isteği oluşturuyor rahatlatmak için.Çörek otu yağı ile masajla takviye yapınca çok daha mütiş oluyor.İnanın ve deneyin bence.delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
tatlım hayıt bende aşırı saç dökülmesi yaptı.hemen attım paketi çöpe.bence kullanma onu.sen bilirsin yine ama bendeki vaziyeti öyle.bir kaç arkadaş daha söylemişti saç döktüğünü ama ben dökmez ümidi ile içmiştim.keşke içmeseydim....ısırgan başlıcam bende.yerimseniben
Şu konuyu bi hortlatayım dedim.
Kızlar ısırgan otu benim kafamı en çok karıştıran bitki...
Herhangi bir nedenden dolayı (saç, hormon, göğüs vs.) içen varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?