inşallah bulursunuz ben nuri beyi sevdim diğer randevum haziran başı memnun kalırız inşallah doğum fiyatlarını öğrenirseniz burdan paylaşırmısınızBende nuri beye gitmeyi dusunuyorum oglumu cocuk doktoruna goturduk hastane yeni temiz ilk izlenim iyiydi insallah iyi bir kadin dogumcu bulabilirim
haziran randevunuzda da nuri beyden memnun kaldınız mı?inşallah bulursunuz ben nuri beyi sevdim diğer randevum haziran başı memnun kalırız inşallah doğum fiyatlarını öğrenirseniz burdan paylaşırmısınız
Nuri beyden cok memnunum en son ikili testimiz yapildi cok ilgili ultrasonda cok ayrintili uzun bakiyo her seferinde. dogum fiyatlari normal dogum 4bin sezaryen 5binmis nuri beyde. Ama diger doktorlar degisiyomus daha uyguna da varmis yanihaziran randevunuzda da nuri beyden memnun kaldınız mı?
doğum fiyatları ne kadarmış ögrendiniz mi ?
doğum ıle ılgılı duymadım. pek etrafta sorabılcegım es dost tanıdıkta yok zaten. facebook sayfalarında okumustum bı kaç olumsuzluk genel anlamda. elitium var bi oda nedense tutulmuyor sık doktor degıstıryormuş oyle dıyolarEvet iyiymiş o da. Doğumla ilgili neyden memnun kalmamışlar ki hiç yorum bulamadım. Korkuyorum bende yakın hastane olmayınca çok seçenek de yok
hayırlısı hakkımızda o zaman. Sizin randevunuz nasıl geçti muzaffer bey nasıldoğum ıle ılgılı duymadım. pek etrafta sorabılcegım es dost tanıdıkta yok zaten. facebook sayfalarında okumustum bı kaç olumsuzluk genel anlamda. elitium var bi oda nedense tutulmuyor sık doktor degıstıryormuş oyle dıyolar
memnun kaldım kendisinden ilk izlenimim ve ilgisi iyiydi.yakın tarıhte yıne görüşücem kendisi ile bakalım hersey guzel geçer inşallahhayırlısı hakkımızda o zaman. Sizin randevunuz nasıl geçti muzaffer bey nasıl
memnun kalmanıza sevindim inşallah bi sıkıntımız olmaz hastaneden de doktordan damemnun kaldım kendisinden ilk izlenimim ve ilgisi iyiydi.yakın tarıhte yıne görüşücem kendisi ile bakalım hersey guzel geçer inşallah
7.haftadaydı sanırım çok çabuk geçiyo zaman biz cinsiyetini öğrendik 2 gün önce kızmış :) darısı size inşallahinşallah hastaneyıde doktoruda sevdim :) umarım sonu güzel olur.kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz bebeğinizin? ben daha duyamadım.onu da bı duysam hayırlısıyla
hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı başımıza. zaman çabuk geçiyor gerçekten. mide bulantınız falan var mı?7.haftadaydı sanırım çok çabuk geçiyo zaman biz cinsiyetini öğrendik 2 gün önce kızmış :) darısı size inşallah
65 liraydıistinye liv hospital ikili tarama testi fiyatını bilen var mı bayanlar