- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.836
Evet ilk yazdığım mesajdaki ekran görüntüsü için diyorum. Site hatalı haber yapmış sanırım.
düzenledim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ilk yazdığım mesajdaki ekran görüntüsü için diyorum. Site hatalı haber yapmış sanırım.
Eğer öyleyse sırf bir yanlışlık sonucu hedeflerine ulaşamadılar demektir bu. Ve bu saldırıyı önleyemediğimiz gibi işimizin sadece şansa kaldığı sonucuna varabiliriz buradan da. Bu da durumun vehametini, savunmasızlığımızı daha da açığa vuruyor demektir. Çaresiz, öylece açık hedef yaşıyoruz, kelle koltukta...Hedefi orasidir muhtemelen yolda yanlislikla patladigini dusunuyorlar
Teşekkür ederim abla.düzenledim canım
Belki yaninda birlikte yürüdüğü arkadasidir o ölen de. Masum insanlara bir şey olmasın artık yaYa arkadaslar bence de kesinlikle hedefi orasiydi. Cok degil demirorenle en fazla 300 400 metre mesafe var cevik kuvvetin durdugu yer ile. Bi de galataya yakin bershka var orada da cok cevik kuvvet duruyor.
Allaha sukurler olsun ki hedeflerine ulasamadilar. Insallah hicbiri hedefine ulasmadan tek tek kendilerini patlatirlar da geberirler.
Ama maalesef yine bir kisi ölmüş
Balo sokakta patlamiş bomba.
Belki yaninda birlikte yürüdüğü arkadasidir o ölen de. Masum insanlara bir şey olmasın artık ya
Nişantaşı ile ilgili bi haber yapan olmadı hala ama .. İnşallah doğru değildir