Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama haber kanallarında yok ..
Orası hep kalabalık normalde yürürken bile zorlanirsiniz o derece. Erken saatte olmasi çok fazla kişinin ölümünün önüne geçti bence.4 kisi vefat etmis. Allah rahmet eylesin. Yine kalabalikmis cadde patlama anını izledim. Allah yardimicimi olsun
evet kanallara düşmemiş henüz ama city avm önü falan yazıyor. Demekki olmuş gerçekten
doğru olmasın
Biliyorum canim cok yakin oturuyorum zaten. Hatta yarin esim ayakkabi degisimi icin caddeye gidecekti ben korkumdan disari cikamiyorum zaten. Allahim yardimcimiz olsun.Orası hep kalabalık normalde yürürken bile zorlanirsiniz o derece. Erken saatte olmasi çok fazla kişinin ölümünün önüne geçti bence.
Off dikkat edin o zaman kendinize Çıkmamak en iyisi gibi.Biliyorum canim cok yakin oturuyorum zaten. Hatta yarin esim ayakkabi degisimi icin caddeye gidecekti ben korkumdan disari cikamiyorum zaten. Allahim yardimcimiz olsun.
Ya paylaştığınız şeyi bir okuyun Allah aşkına ya.. Yalan haber diyor, patlamadi diyor. İşte millet böyle böyle galeyana geliyor.evet kanallara düşmemiş henüz ama city avm önü falan yazıyor. Demekki olmuş gerçekten
Devletin kanalında vur patlasın çal oynasın ...
Olayla ilgili alt yazı bile geçmiyor adamlar..
Kusura b akmayin ben kabullenemem.sevdiğimi birini ya da kendi hayatımı kaybetmek gerekmiyor bunun içinKatille barış marış olmaz bunu bi kabullenin artik