Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok artik ya olmasın ne olurNişantaşı'nda ikinci patlama oldu diyorlar suan.
A Haberde bi adam söyledi.ne hangi kanalda bu haber ??
Hedefe giderken oldu diyorlar.bütün haber ajansları canlı bomba diyor, kontrolsüz patladı herhalde Allah korudu
Neeey? Ben de yarin ordaki kursuma gidecektim orda bir sey olmaz diyordum. Allahim ise bak saka gibiNişantaşı'nda ikinci patlama oldu diyorlar suan.
A Haberde bi adam söyledi.
Çok iyi olur hatalı paylaşım kalmasın.ilk mesajdaki haberi düzenleyebilirin canım, istersen ben de yapabiliim
Evden çıkmamak gerek anlaşılan. Benim de karşıda işlerim var gider miyim bilmiyorum şu durumda.Neeey? Ben de yarin ordaki kursuma gidecektim orda bir sey olmaz diyordum. Allahim ise bak saka gibi
Daha nerelerde patlatack Allahin cezalari yeter yaa
Canlı bomba olsa bile uzaktan kumanda ile de patlatilabiliyormuş bu bombalar. Canlı bombaya bir şey olduğunda bile kurtuluş yok yani.bütün haber ajansları canlı bomba diyor, kontrolsüz patladı herhalde Allah korudu
http://m.medyafaresi.com/haber/a-haber-nisantasinda-2-patlama-oldu/773270Açtım ama göremedim bir de nete yazıyım
Bende aynı şeyi düşünüyorum.Bunun tek patlama olacağına inanmıyorum.
Ülkemi bu hale kim getirdiyse, kim sebep olduysa, kim yataklık ettiyse, kim göz yumduysa Allah onu kahretsin!
Çok iyi olur hatalı paylaşım kalmasın.
Evet ilk yazdığım mesajdaki ekran görüntüsü için diyorum. Site hatalı haber yapmış sanırım.ilk mesajı diyorsun değil mi