Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 hafta once ruyamda Allah korusun ucaklarin patlatildigini goruyordum. Koprunun yikildigini goruyordum. Iste ulke buna dogru gidiyor lanet olsun ki.
yine güvenlik zirvesi yapacaklarmış , bu zamana kadar yaptılarda ne oldu acaba , ne konuşuyorlar bu zirvede ben bile bazı seyleri akıl ediyorsam onlar hayli hayli etmesi lazım.
Anca toplansınlar.Çeyrek altın günü yapıp kısır yiyorlar ...yine güvenlik zirvesi yapacaklarmış , bu zamana kadar yaptılarda ne oldu acaba , ne konuşuyorlar bu zirvede ben bile bazı seyleri akıl ediyorsam onlar hayli hayli etmesi lazım.
Bu beklenen birseydi hep whatsapp gruplarinda bana kalabalik ortamlara girmeyin mumkunse haftasonu hic disari cikmayin diye mesajlar geliyordu.Kaybettigimiz vatandaslarimizi Allah rahmet eylesin ve artik kurutun su pislikleri
Bilgece. Canim.
Gecen sefer kizilayida ruyanda gordun sen.
Ben senin yerinde olsam su anki ruyami paylasirdim polislerle.
Varsin dedgin cikmasin.
Ama yeterki onlem alinsin.
Baska neler gordun ruyanda??
Mekan? Saat?
Bilgece. Canim.
Gecen sefer kizilayida ruyanda gordun sen.
Ben senin yerinde olsam su anki ruyami paylasirdim polislerle.
Varsin dedgin cikmasin.
Ama yeterki onlem alinsin.
Baska neler gordun ruyanda??
Mekan? Saat?
Ne komik degil canim ne acı...Ne komik dimi sen bile sıradan bir vatandaş olarak beklenen birşeydi diyorsun. .
Öyle galiba şu zaman kadar birşey yaptıklarını görmedim , gidiyorlar kandilde iki yer bombalıyorlar sonra operasyon yaptık bakın oturmuyoruz anca bu kadar.Anca toplansınlar.Çeyrek altın günü yapıp kısır yiyorlar ...
Başkada bir işe yaramıyor toplanmaları.