- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senle ahirette gorusecegiz tikkabilla. Simdi içimden gecenleri sana yazmayacagim. Ama senin obur dunyada bu dunyada iki elim yakanda. ALLAH benden helallik almadan olmeni nasip etmesin. Haydi simdi az otede oyna.
Balo Sokak dediğin yer Çiçek Pasajı'nın dibi, sokakta Jolly Joker var. Akşam saatlerinde yapsalar çok daha kötü olurmuş sonuçları, saatten ötürü bu kadar az ölü ve yaralı var.
Eee haksız yere mi yazıyor ,madem söylediklerimizde haksızız ,gidin İstiklale hiçbir şey olmamış gibi dolaşın rahat rahat??
Üzerimde ne hakkın var ki helallik isteyeceğim, sen de kendini iyice nimetten saydın. Az ötede oynaymış. Lafa bak.Senle ahirette gorusecegiz tikkabilla. Simdi içimden gecenleri sana yazmayacagim. Ama senin obur dunyada bu dunyada iki elim yakanda. ALLAH benden helallik almadan olmeni nasip etmesin. Haydi simdi az otede oyna.
Hedefinin başka yer olduğu söyleniyor, bu saatte Balo Sokak-Demirören tarafını patlatmak çok mantıklı değil. Galatasaray Lisesi'nin yan sokağında hep çevik ekibi ve toma falan olur, belki oraya gidiyordu? Ya da tam Galatasaray'ın önünde patlatacaktı, sembolik anlamı olurdu lisenin. Ama bu saat saçma, ben anlamadım, mantıklı gelmiyor.O zaman hedef cok insanin ölmesi degilmis, hedef korku sacmak. Neticede bunu yapanlarda kesin bilir ne zaman en kalabalik oldugu zamani.
Ve korkarim ki bu demek oluyor böyle "kücük" patlamalar cogalacaktir. Ve bu korkudan nemalanacik kisinin kim oldugunu söylememe gerek yok artik.
Sahsen ben artik ailelere sabir dilemek istemiyorum. Neyin sabiri olabilirki? Evladin yada annen baban, yigenin ölmüs. Cünkü onlarda sevdikleri ile beraber ölüyorlar aslinda Cok üzülüyorum. Keske elinden bisey gelse
Ne kadar ironik aslinda. Onca avm, köprü felan yapiliyor diye millet övünüyordu. Simdi birak avm'de gitmeyi, millet bi adim disariya atmaya korkar hale geldi. Türkiyenin gelecegi icin cok korkuyorum.
aynen benim de hep aklımda bu ülkeden gitmek var.
sevmiyorum artık bu ülkeyi. böyle bir ülkede yaşamak istemiyorum ve mecbur olmak beni üzüyor.
vatan sevdası falan artık çok ütopik falan geliyor
Iyi yoksa rahat ol ama varsa olemeyeceksin zaten. Ben ilahi adalete inanirim. Basina kotu bir sey gelirse beni hatirlaÜzerimde ne hakkın var ki helallik isteyeceğim, sen de kendini iyice nimetten saydın. Az ötede oynaymış. Lafa bak.
Yav he he.Iyi yoksa rahat ol ama varsa olemeyeceksin zaten. Ben ilahi adalete inanirim. Basina kotu bir sey gelirse beni hatirla
Tesadüfen hayatta kalanların ülkesidir Türkiye. Tam olarak bu maalesef
Artık güven diye bir şey kalmadı malesef. Allaha emanet yaşıyoruz.Dün ailemle bu konuyu konuşunca ya her yerde üst düzey güvenlik önlemi var asıl bugün dışarıya çıkılmalı diğer günler daha tehlikeli demiştim de yanıldım