- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
Gündemi iyi takip etmiyorsunuz anlasilanO zaman ne yapalim? Bir kere çözelim dediler bakın neler oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gündemi iyi takip etmiyorsunuz anlasilanO zaman ne yapalim? Bir kere çözelim dediler bakın neler oldu.
Hepimiz sesimizin çıkması için sıranın bize yada bir yakınımıza gelmesini bekliyoruz,yemin ederim çıldırmak üzereyim,ne yapmalıyız,ne yapacağız böyle bilemiyorum,ne iktidarı,ne muhalefeti,ne zartı zurtu umurumda bile değil,hergün insanlar ölüyor beni bir tek onlar ilgilendiriyor.Cidden sinirlerim bozuldu.Bir sonraki bomba yanımızda patlayana dek şans eseri yaşamaya kaldığımız yerden devam edeceğiz. #Taksim
sanki istiklal caddesi olması gerekenden daha az kalabalıktı fotolardan gordugum kadarıyla heralde insanların hepsinde aynı korku vardı cıkmadılar..dısarı cıkmazsan ölmezsin cozum bu demekkiGünlerdir her yerde bas bas bağrılıyor 19-20-21 mart tarihlerine dikkat edin bombalı eylemler olacak diye.
'Türkiye'de muhtemel bomba saldırısı yapılsa nereye yapılır?' diye 100 kişiye sorsan 90'ı Taksim der.
Taksim Patlatıldı!
İstihbarat zafiyeti yok,tüm önlemler alındı,halkımız güven içinde ölebilir...
Teröre alet olmaya devam edenler yine burada cirit atıyor. Böyle devam edin. Sondan bahsediyorsunuz ya o son sizin yüzünüzden olacak işte..
Hayyal Allah'tan patlama sabah erken saatte oldu, akşam saatlerinde Galatasaray'ın önünde falan olsa çok daha vahim olurdu sonuç.Günlerdir her yerde bas bas bağrılıyor 19-20-21 mart tarihlerine dikkat edin bombalı eylemler olacak diye.
'Türkiye'de muhtemel bomba saldırısı yapılsa nereye yapılır?' diye 100 kişiye sorsan 90'ı Taksim der.
Taksim Patlatıldı!
Her canli bomba konusuna gelip karistiriyorsun ortalığı. Kim terore alet oluyor buradaTeröre alet olmaya devam edenler yine burada cirit atıyor. Böyle devam edin. Sondan bahsediyorsunuz ya o son sizin yüzünüzden olacak işte..
Böyle tarihlerle yaşammı olur Hayyalciğim ya,en sonunda bu halemi geldik,şu tarihlerde patlama olabilir aman ha dışarıya çıkmayın,üstelik madem bu saldırılar bekleniyor da neden kimse birşey yapmıyor ,şansa kadere yaşıyoruz.Günlerdir her yerde bas bas bağrılıyor 19-20-21 mart tarihlerine dikkat edin bombalı eylemler olacak diye.
Taksim Patlatıldı!
Etmiyorum çünkü ruhum daralıyorGündemi iyi takip etmiyorsunuz anlasilan
Ben mi karıştırıyorum? Aç bak bakalım toplamda kaç mesaj yazmışım bomba konusuna.. Bir de kendininkilere bak. Kişi kendinden bilir işi..Her canli bomba konusuna gelip karistiriyorsun ortalığı. Kim terore alet oluyor burada
Sabah erken saat olması ve canlı bombanın aslen planladığı yerde patlamaması trajedinin boyutunu hafifletti.sanki istiklal caddesi olması gerekenden daha az kalabalıktı fotolardan gordugum kadarıyla heralde insanların hepsinde aynı korku vardı cıkmadılar..dısarı cıkmazsan ölmezsin cozum bu demekki
Sabahtir pusudasın biri iktidara bir şey yazsın diye zaten.Teröre alet olmaya devam edenler yine burada cirit atıyor. Böyle devam edin. Sondan bahsediyorsunuz ya o son sizin yüzünüzden olacak işte..
Bence 2023 uzak hedef bile olmayabilir artık. Devletin hedefiydi o.Demek 2023 te neler olacaksa.. fragmanını yeni görmeye başladık.
Sen ne diyorsun ya,cidden ne diyorsun?Teröre nasıl alet oluyoruz açıkla.Hergün ülkede bombalar patlıyor,biz burada acımızı paylaşıyoruz sen gelmiş sizin yüzünüzden oldu olacak diyorsun,bombaları bizmi patlatıyoruz.Teröre alet olmaya devam edenler yine burada cirit atıyor. Böyle devam edin. Sondan bahsediyorsunuz ya o son sizin yüzünüzden olacak işte..
Buna bile sevinir hale geldik. Allah'tan erken saatte patladı az ölü var diye.Hayyal Allah'tan patlama sabah erken saatte oldu, akşam saatlerinde Galatasaray'ın önünde falan olsa çok daha vahim olurdu sonuç.
Hadi İstanbullular çıkmamış olsa bile turist dolu olur o saatte.
Bir doktora görünün bence, zira kafanızdan olmayan senaryolar uyduruyorsunuz. Zaten 7/24 kkda iktidara saydırılıyor. Bunun için pusuda beklemeye gerek yok.Sabahtir pusudasın biri iktidara bir şey yazsın diye zaten.
Iste bir mesajin yetiyor. Soyle bakalim kim terore alet oluyor burada?. Yuregin yetmiyor mu aciklamaya?Ben mi karıştırıyorum? Aç bak bakalım toplamda kaç mesaj yazmışım bomba konusuna.. Bir de kendininkilere bak. Kişi kendinden bilir işi..