• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu istikbal viyana yemek odası aldım koltuk seçiminde kararsızım yardımm lütfen...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

zeugma_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2007
33
0
86
Balıkesir
arkadaşlar istikbal viyana yemek odası aldım ve koltuk seçiminde karasız kaldım açık renk mi olmalı yoksa koyu mu? fikir verirseniz sevinirim
$viyana-yemek-2.webp
bu koltuk takımlarını beğendim sizce hangisini tercih etmeliyim??
$diana-kol-tk-luisa-a-kahve.webp
$diana-kol-tk-9lu-burgaz-antrasit.webp

Ben de 1 haftadan beri Viyana koltuk takımına bakıyorum internetten bayıldım doğrusu.Neden bu yemek odasının koltuk takımını tercih etmiyorsun ki,gerçi ben internetten gördüğüm kadarıyla harika bir takım,sen acaba yerinde gördünmü bu koltuk takımını,nette görüldüğü gibiyse alıcam mutlaka.

viyana koltuk takımı gerçekten çok ağır duruyor ama ben evin içini iyice boğsun istemedim. ve bu gün istikbal den melita koltuk takımını aldım en son onda karar kıldım inş. pişman olmayız viyananın yemek odasını aldım mağazada ikisi çok hoş duruordu bakalım halı ve perdelerle de daha hoş durur diye düşünüyorum. ama viyana için hemen karar verme netten pek anlaşılmıyor eğer mağazada görürsen daha iyi karar veriyor insan hayırlısı olsun...

evet haklısın bence de mağazada görmeden fotoya bakıpta karar vermeyin senin için de hayırlı olsun güle güle kullan canım.

Arkadaşım takımın çok güzelmiş,güle güle kullan.Ben de bu tarz düşünüyorum,fakat kenarları kahve olsun istiyorum.Bu arada kaça aldın takımı sehpasıyla birlikte.

sehpa almadım sadece koltuk takımı 3.400 tl. istikbalde 5.000 tl üzeri alışveriş yapana bir lcd tv. hediye bende oturma odama istiyordum zaten. yemek odasınıda alınca hepsi denk geldi.

ALDIĞIN KOLTUK TAKIMI YEMEK ODANA TAM UYUMLU OLUR. ÇÜNKĞ DİĞER GÖSTERDİĞİN KAHVELİ OLAN ÇOK KOYU İYİKİ ONU ALMAMIŞSIN EN AZINDAN MOBİLYAN KOYU İKEN KOLTUK TAKIMIN AÇIK RENKLİ BU NEDENLE GÖZ YORMAZ BUNALTMAZ SENİ GÜLE GÜLE KULLAN CANIM BEN BEĞENDİM.UYUMU HOŞ BİR TAKIM OLMUŞ:nazar:

bende istikbale gittim beyazını alıcam ayrıca yastık kumaşlarından sipariş verip fon diktircem ünite ve masam kahve beyaz. koltuk takımının orjinalliğini bozmak istemiyorum sadece oturma yerini kahve yapıcam çok güzel amaaa.kahve temizliği açısından iyi ama beyazı çok seviyorum ferahlatıyor beni akşama kadar bez elimde gezerim napıyım :1: :5:

Back
X