Hanımlar canım çok sıkkın şu sıralar. Ben bir buçuk aydır spora gidiyorum hocamla gayet güzel çalışıyoruz aynı zamanda diyet de yapıyorum 53 kilodan güzelce 48 kiloya düştüm. Zaten hedeflediğim kilo da buydu ama spor yaptığım vücudumu beğenmedim. Bi sefer kollarım kaslandı. Cidden kaslandı ama kollarımı sıktığımda pazılarım çıkıyo resmen taş gibi

İkinci olarak kadınlarda hiç beğenmediğim sixpacklerim çıktı. Üçüncü olarak göğüslerim küçüldü. Hadi göğüslerimin küçülmesi neyse o normal diyeceğim ama ben kaslı kol kaslı göbek istemiyorum. Hocama söyledim bunu sen ne anlatıyon acaba der gibi baktı suratıma. Burda o kadar kadın senin bu yakındığın şeyleri yapmak için çabalıyo ama istersen haftada 2 gün gel antrenman sürelerini de kısaltalım dedi ben de kabul ettim zaten işime gelir haftanın 4 günü 3 saat spor yapmaktansa 2 gün 2 saat spor yapmak. Ama ben bu kasların gideceğinden hiç emin değilim ne de olsa varlar artık yani çıktılar ve 2 güncük de olsa antrenman yaptığımda yine güçlenmeye devam edecekler diye düşünüyorum

internetten de araştırdım ama bi çözüm yolu bulamadım sporu da bırakmak istemiyorum açıkçası çünkü bana iyi geliyo sadece kendime ayırdığım bi zaman oluyo. Varsa kasları eritmenin yolunu bilen lütfen beni aydınlatsın
E spor yapma amacın neydi ki ? Kilo vermekse eğer zaten plates diyet ve kardiyolu koşu yapabilirdin.
Tahminimce sen kolların icin ağırlık çektin, göbeğin icin barfix tarzı birsey ile yaptın ki vücudun kas yaptı.
Ama yanlışın var. 1 buçuk ayda bu kadar dikkat çekecek kadar kas yapman zor.
Neden mi ?
Bi kere zaten vücudun kilolu değilmiş. 53 kilo da yağ oranı bence minimum olur. 48 kilo ya da düşünce sen baya zayıf birseysin. Yani senin abarttigin kadar kolların şişmiş sikspek lerin olmamıştır.
Genelde o dediklerinin dikkat çekecek kadar olması icin sana önce kilo verdirmezler kilo aldırır aldığın kiloyu kasa cevirirlerdi Bilinçli bi antrenmanla
Nerden mi biliyorum
Yaklaşık 8-9sene spor geçmişi olan biriyim. Ve bana biraz imkansız geldi bu anlattiklarin.
Ya sen abartıyorsun gördüğün şeyi yada kilo verdiğin icin sana değişik geliyor.
Kas nasil ki 1bucuk ayda goze batacak kadar olusamazsa kısa sürede de Tabiki yok olmaz.
Hamileyim spor yapamıyorum ,yıllardır da spor yapmıyorum adam akıllı ama bacaklarim da hala kas mevcut, kollarım Hamilelikten dolayı aldığım kilolara ragmen hala tas gibi.
Bence kendine uygun bi spor yapmalısın. Eger sadece kafa dağıtmak icin yapıyorsan şuan yaptığın spor dalın i degistirmeni tavsiye ederim.
Bu arada goguslerin kuculecek kadar agir bi antrenman seni hallaç pamuguna çevirir.
Tavsiyem günlük yürüyüş yapman ve bedenini dinlendirmen. Hiç spor yapma degil. Ama bence bu kadar yüklenme. Ilerde vücudun iyice gözüne batmaya başlar.