Rüya Yorumları istihareye yattım kabus görüyorum

emeceli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010
38
0
merhaba arkadaşlar istihareye yattım evliliğimle ilgili 6 gece oldu.1 gün önce ve dün gece kabus gördüm bu istihareyi nasıl yorumlamam gerekiyor? olumsuzluk mudur? ama rüyadaki renkleri hatırlamıyorum tek hatırladığım çok korktuğum ve biri de eşimin beni ısırmaya açlıştığıydı sizce bunlar ne anlama gelir?

sıkıntıyla uyanmak genellikle hayırsız olarak yorumlanır canım :KK50:

merhaba arkadaşlar istihareye yattım evliliğimle ilgili 6 gece oldu.1 gün önce ve dün gece kabus gördüm bu istihareyi nasıl yorumlamam gerekiyor? olumsuzluk mudur? ama rüyadaki renkleri hatırlamıyorum tek hatırladığım çok korktuğum ve biri de eşimin beni ısırmaya açlıştığıydı sizce bunlar ne anlama gelir?

Bence hemen olumsuz düşünme olur istiharede öyle rüyalar ancak bence bir de güvendiğin bir büyüğün yatsın senin kardeşim

Birinci defada sonuç alınamazsa üç kere veya yedi defa tekrarlanabilinir.

Sammi olarak yapıldığı takdirde, kalbe doğuş olabilir, istihare sonucu bir ferahlık ve rahatlık olursa o işin hayırlı olacağına, sıkıntı ve darlık olursa olumsuz olacağına işaret edilir. Gündüz yapılacağı gibi, iyice konsantre olunabilmesi için geceleyin yatmadan hemen önce yapılması tavsiye edilir. İstihare için uykuya yatma ve rüya bekleme şartı olmadığıda unutulmasın. Allah bunu samimi olarak isteyenlere bir işaret veya ipucu verir.

alıntı.

Birinci defada sonuç alınamazsa üç kere veya yedi defa tekrarlanabilinir.

Sammi olarak yapıldığı takdirde, kalbe doğuş olabilir, istihare sonucu bir ferahlık ve rahatlık olursa o işin hayırlı olacağına, sıkıntı ve darlık olursa olumsuz olacağına işaret edilir. Gündüz yapılacağı gibi, iyice konsantre olunabilmesi için geceleyin yatmadan hemen önce yapılması tavsiye edilir. İstihare için uykuya yatma ve rüya bekleme şartı olmadığıda unutulmasın. Allah bunu samimi olarak isteyenlere bir işaret veya ipucu verir.

Bence istihareye güvenme. Senin kafanın karışıklığı yansımıştır rüyana.
Sakın olumsuz düşünme.

Psikolojik durumun da etkili olabilir yerinde olsaydım 1 hafta durur sonraki hafta yine yatardım.Şu an bir ara ver bakalım psikolojinden mi yoksa gerçekten hayır değil mi bu evlilik diye mi..

arkadaşlar çok teşekkür ediyorum bu akşam da yattım bu akşam da yine sıkıntı renklerini hatırlamıyorum ama rahat da değilim bilmiyorum belki de yanlış şeyler yapıyorum huzursuzluğu nasıl yorumlayacağımı da bilmiyorum aklım karmakarışık

X