İSTİHAREYE YATTIM ACİL YORUM BEKLİYORUM...

Ben iyiyim de sizin ruhsal bi sıkıntınızmı var ayyy yazıkkk :KK64:
Ruhsal sıkıntım var mı bilemem?

Kime göre, neye göre?

Benim için de bi bi istihare yapsanaaa. Ruhsal sıkıntım var mı yok mu 🙂

Sadece banlanmamak için susuyor ve dişini sıkıyordu...

Ruhsal sıkıntım var mı bilemem?

Kime göre, neye göre?

Benim için de bi bi istihare yapsanaaa. Ruhsal sıkıntım var mı yok mu 🙂

Sadece banlanmamak için susuyor ve dişini sıkıyordu...
Canım başkası adına istihare yapılmıyo malesef ama istersen kimlik bilgilerini ver bakırköy ruh ve sinir hastalıklarına randevu alayım size geçmiş olsun :cry:

Hayra çıksın. Genelde bana rüya anlatırlar, ben de içime geleni söylerim, iyiye yormaya çalışırım.
Ha rüyalar zaten biliçaltı duruma işaret eden bir şey, merakımı hep cezbetmiştir, bilmece gibi gelir. Amel edilmez ama bize bizim hakkımızda ip ucu da verir diye düşünürüm.

Rüyanıza yorumum, eşinizin hayırlı olup olmayacağından çok, sizin evliliğinize devam edeceğiniz yönünde.
Evliyken ikinci kez gelinliği buna yordum, siz ayrılmazsınız kolay kolay, kötü de olsanız.
Bir miktar cimrilik sıkıntınız olmuş gibi, eşinizden yana. Varken de pek vermeyen biri gibi yorumladım.
Tabi içime gelen, öylesine. Esas önemlisi, size ne hissettirdiği, sizin içinize doğan.

Ne diyelim hayırlısı.
Çok sağolum teşekkür ederim bütün gün ağzım kulaklarımdaydı manen kendimi çok iyi hissettimbu arada eşim hiç cimri değil aslında hiçbirşeyi kendinden de bendende eksik etmez asla

Buda beni ilgilendirir sizi değil rüya için yorum yapmayacaksanız boş fikirlerinizi kendinize saklayınnnn
Hanımefendi kime sorarsanız sorun gerek içinizi rahatlatma olsun, gerek rüyanızın yorumu olsun, gerek hayırlı eş mi değil mi? diye sorsanız yine yollar bu dediğime çıkacak istihare olayı önceden edilmesi gereken bir dua’dır.

Eğer içinizi rahatlatmak istiyorsanız gördüğünüz rüya kötü değil o yüzden ferahlayıp kimseye anlatmadan evliliğinizi yürütmek.
Hayırlı eş mi değil mi diye oturup düşünüyorsanız, bu kötü olmayan rüyayı böyle bir platformda konu açacak kadar içiniz rahat değilse, ama yok ısrarla “rahat birde yorumları almak istedim” diyorsanız çift terapisi sizi bekler.

Vakit kaybetmeden. Hoşça kalın.

eee diyelim ki rüyanız iyi çıkmış. ama tartışmalar devam ederse ne olacak. ama rüyam iyi çıktı eşim hayırlıymış mı diyeceksiniz. gerçekten enteresan.

Ben buraya din tartışmak için açmadım bu konuyu rüya yorumu için açtım inancın yoksa yorum yapma hurafeymiş bilmem ne inanıp inanmaman umrumda değil konuyu saptırmayın
İnancım var, senin gibi batıl inancım yok ama çok şükür. Güya bir dine mensupsunuz ama o dinle ilgili gerçek hiçbir bilginiz yok sağdan soldan duyduğunuz saçmalıklara inanıyorsunuz onu da din sanıyorsunuz Allah akıl fikir versin.

İnancım var, senin gibi batıl inancım yok ama çok şükür. Güya bir dine mensupsunuz ama o dinle ilgili gerçek hiçbir bilginiz yok sağdan soldan duyduğunuz saçmalıklara inanıyorsunuz onu da din sanıyorsunuz Allah akıl fikir versin.
Kimsenin inancını sorgulayamazsın dolu görünen boş bardaktan ibaretsiniz haddinizi bil in kendinizi ne sanıyorsunuz siz, alttarafı bi rüyadı konu nerelere geldi madem çok dindarsınız hanım efendi islam dini hoşgörü dinidir aynı zamanda laf çakacağınıza daha insancıl daha yumuşak bir dille konuşsaydınız daha iyi olmazmıydı ama yok siz ve sizin gibilerin tarzı bu bu kadar güzel bi rüyayı neden burda anlattım sorun bende sizin gibi cins insanların olduğunu unutmuşum lütfen daha fazlada uzatmayın gittikçe çirkinleşiyorsunuz ...:işsiz::stop:

Güya diyerek
Güya diyerek aşağıladığınız konuya bi dikkat edin. Başkalarının konuyla ilgisini ve bilgisini sorgularken önce kendi bilgilerimizden emin olmalıyız bence. Söz konusu istihare namazı ve istihare duası ve sonrasında yapılan uyku ve rüya ritüelini peygamber efendimiz Hz. Muhammed (SAV) 'in ashabına Kur'an-ı Kerim'in suresi gibi öğrettiği gerçeğini es geçmemek lazım. Eğer bunu bilmiyorsanız batıl inanç diyerek yorum yapmaya hakkınız yok.
"Cahilden korkma bilmemek ayıp değil, bildiğini sanıp konuşan kara cahillerden kork. " sözünü okumuştum bir kitapta. Nedense aklıma geldi birden

Kimsenin inancını sorgulayamazsın dolu görünen boş bardaktan ibaretsiniz haddinizi bil in kendinizi ne sanıyorsunuz siz, alttarafı bi rüyadı konu nerelere geldi madem çok dindarsınız hanım efendi islam dini hoşgörü dinidir aynı zamanda laf çakacağınıza daha insancıl daha yumuşak bir dille konuşsaydınız daha iyi olmazmıydı ama yok siz ve sizin gibilerin tarzı bu bu kadar güzel bi rüyayı neden burda anlattım sorun bende sizin gibi cins insanların olduğunu unutmuşum lütfen daha fazlada uzatmayın gittikçe çirkinleşiyorsunuz ...:işsiz::stop:
Canım rüyan çok hayırlı merak etme. Evliliğin önce Allaha emanet elbette. Ama at ve beyaz istiharede çok hayırlıdır. İstihare rüyası yorumlanmaz zaten hikayeye takılma sadece Allah insana niyetinin hayırlı olduğunu göstermek için işaretler gösterirmiş. Sen gelinlik at ve beyaz görmüşsün. İşaretlerin hepsi çok güzel.
Kadınlar çok ince yaratıklar doğamız böyle yapacak bişey yok. Seviyosak kıramıyoruz üzemiyoruz iincitemiyoruz ve böyle şeylerle karşılaşınca da sevgi kıyaslamasına gidiyoruz hemen. Ama erkekler öyle değil maalesef. Kırıcı olabiliyolar ne yazıkki onlarında doğası bu. En güzeli ne biliyomusun beklentilerini en aşağıya çekmek. Beklediğin sürece mutsuz oluyosun. Beklemediğin zaman kendiliğinden herşey oluyo zaten. Yükseldiği zaman kapat kendini hata yaptığını anlat ve konuşmak ister zaten. O zaman anlaşmak dahq kolay. Yüksekken iki taraf için de yıpratıcı herşey.

X