İSTİHAREYE YATTIM ACİL YORUM BEKLİYORUM...

Öncelikle eşimle çok sık tartışmalarımdan dolayı bi karar vermek istedim,benim için gerçekten hayırlı bi eşmi diye, bunun için istihareye yattım. Rüyamda ise benim ailem ve eşimin ailesini gördüm bi eğlence kutlamaya benzer bişey yapıyorduk atın üstünde bembeyaz bi gelinlik giymiştim kahkaha atıyodum ben zaten evliyim neden giydirdiniz diye. Sonra eşimle birlikte arabaya biniyorduk gezmeye götüryodu beni ele ele tutuşmuştuk çok güzeldi herşey ama bi lokantanın kapısında oturyodum ve o lokantanın sahibi herdefasında beni kovuyordu. Bu arada biz 10 yıldır tanışıyoruz 4 yıldır evliyiz bi oğlumuz var, onu çok seviyorum oda seviyo ama bazen çok incitiyo laflarıyla yada benmi alınganım çok bilmiyorum herkesten yorum bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Beyaz görmüşsün bu iyidir. İletişim problemleri olabilir, sen alınganlık yapıyor yada herseyi kafaya takıyor olabilirsin. Biraz kendini ve eşini gözlemle bakalım. Sorunun kaynağını bulabilecek misin

Benim tesettürlü bir arkadaşım eski nişanlısı için istihare yapmıştı. Ve nişanlısını bir camide yemyeşil halıların üzerinde namaz kılarken görmüştü. Bunu bazı dini bilgisi fazla olan kişilere sorduğunda çok hayırlı bir eş ve evlilik olacak demişlerdi.
Sonuç ; adam nisanliyken arkadaşımı aldattı. Hatta çok kötü bir şekilde nişanı attılar. Aylarca depresyona girdi.
Rüyalarınıza göre hayatınıza bir şekil vermeye çalışmamın nacizane tavsiyem.

İstiharede önemli olan zaten görülen renkler değilmiyidi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum. Beyaz görmüşsün atta güzel bence. Allah hayırlara yorsun.

Buradaki yorumlar ne kadar doğru yönlendirir bilemedim. Mesela ben "Rüyanın tersi çıkar." diye yorumlayabilirim. Bu halde rüyanızın anlamının kötü olduğunu mu düşüneceksiniz.

Anladığım kadarıyla eşinizi seviyorsunuz ve ayrılmamak niyetinizdesiniz. Kimsenin sizi onaylamasına ihtiyacınız yok. Karşılıkli çabayla her sorunun üstesinden gelinebilir.

Beyaz ve yeşil güzel, kırmızı ve siyah daha olumsuzdur istiharede.
Güzel bir rüya görmüşsünüz, hayırlısı olsun inşallah hakkınızda 🙏

İnancınız olmayabilir bu konuda bu namazı efendimiz a.s öğretmişti boştan gereksiz bişey olduğuna inanmıyorum, h.z yusufada allah rüya ilmini vermişti mısır kıralının rüyasını yorumladıktan sonra kıtlığın üstesinden gelmişlerdi cınımmm ayrıca rüyaa alemi bazen insana gelecekten veya geçmiştende haber verir allahında izniyle bilginiz olsun istedim sonuçta bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :KK54:
Bence tek doğru siz gibi yorum yapmışsınız arkadaşa .Allah akıl vermiş İslamiyet gerçekten akledenlerin dini bence.Rüya ile işiniz kolaylaşacak değil önemli olan eldeki verileri kendi aklınızla analiz etmeniz,gerçek-hayat maalesef romantiklere uygun değil sonra sonuçları ters çıkarsa suçlu kim siz mi rüya mı olacak.Bence bu tip inanışlar imanımızi zayiflatabilir ileride.Sadece bu yollarla doğruya ulaşılmaz işin ehli değilseniz, denememek lazım bu yolları tehlikeli uzun vadede

Yoo, gayet de “İnancınız olmayabilir” deyip, devamını getirmişsiniz. Ve ben hakkıma girdiğiniz konusunda ciddiyim.

Hanımefendi, bakın aynı yere geliyoruz. Rüyanız kötü yorumlansa bile bırakacak cesaretiniz yok. Siz de aslında rüyayla amel etmeyenlerdensiniz.

Son olarak, size “Siz” diyen birine ısrarla “Sen” demeniz de ayrı bir iticilik.
Sizin sorununuz ne en son yazdığım msjdada siz dedim bu birincisi ve inancınız olmayabilir derken müslüman değilsiniz gibisinden birşey demedim rüyalara karşı olan inancından bahsettim önce yazılanı iyi oku anla ve ona göre yorum yapın sadece rüyamı yorumlayın dedim b konuyla alakalı fikriniz yoksa zikrinizde olmasın karşınızdaki insanın fikirlerine saygı duymayı öğrenin bence ayrıca kestirip atmak boşamak en basit olanıdır evlenmek hak ise boşanmakta haktır ben seviyorum sevdiğim içinde alttan alıp bazı şeyleri görmezden gelebilirim rüyamda aksi çıksaydı yine bırakamazdımdan kastım buydu mükemmel insanla herkes iyi geçinebilir benim eşim biraz zor sıkıntı vardı içimde bunun için allaha el açtım ve içimi rahatlattı yinede başka fikirleride duymak istedim hepsi buuuuuu :işsiz:

İstiareyi böyle kamuya açar gibi açmamalısınız. Sizin içinize ne doğuyorsa o..

Bazı üyelerin dediği gibi uygulamadan önce yapılacak şeyler vardır..

İyi misin?

Dur bakayım ateşin var mı?

E ateşin'de yok 😑 neyse.....
Rüyana kötü dersek boşanacak mısın? Ayrıca İstihare duası bi işe başlamadan yapılır. İş işten geçtikten sonra değil!!!!!

Anlamadığım “hayırlı eş olup olmadıgını” neden evlendikten sonra anlamaya koyuldunuz? Neden evlenmeden önce düşünmediniz bunları?
Buda beni ilgilendirir sizi değil rüya için yorum yapmayacaksanız boş fikirlerinizi kendinize saklayınnnn

Sizin sorununuz ne en son yazdığım msjdada siz dedim bu birincisi ve inancınız olmayabilir derken müslüman değilsiniz gibisinden birşey demedim rüyalara karşı olan inancından bahsettim önce yazılanı iyi oku anla ve ona göre yorum yapın sadece rüyamı yorumlayın dedim b konuyla alakalı fikriniz yoksa zikrinizde olmasın karşınızdaki insanın fikirlerine saygı duymayı öğrenin bence ayrıca kestirip atmak boşamak en basit olanıdır evlenmek hak ise boşanmakta haktır ben seviyorum sevdiğim içinde alttan alıp bazı şeyleri görmezden gelebilirim rüyamda aksi çıksaydı yine bırakamazdımdan kastım buydu mükemmel insanla herkes iyi geçinebilir benim eşim biraz zor sıkıntı vardı içimde bunun için allaha el açtım ve içimi rahatlattı yinede başka fikirleride duymak istedim hepsi buuuuuu :işsiz:

Siz hala anlamamışsınız. Size boşanın da demedim.

“İyi oku, anla” cümlenizi size iade ediyorum.Ama “İyi okuyun, anlayın” şeklinde. Zira 2. Tekil şahısla emir kipi kullanmadan konuşmak bunu gerektirir.

Elhamdulillah sorunum yok. Olursa sorunu çözmek için akılcı çözümler arar, bulamazsam destek alırım. Ama rüyalardan medet umarak değil.
:KK54:

İyi misin?

Dur bakayım ateşin var mı?

E ateşin'de yok 😑 neyse.....
Rüyana kötü dersek boşanacak mısın? Ayrıca İstihare duası bi işe başlamadan yapılır. İş işten geçtikten sonra değil!!!!!
Ben iyiyim de sizin ruhsal bi sıkıntınızmı var ayyy yazıkkk :KK64:

Siz hala anlamamışsınız. Size boşanın da demedim.

“İyi oku, anla” cümlenizi size iade ediyorum.Ama “İyi okuyun, anlayın” şeklinde. Zira 2. Tekil şahısla emir kipi kullanmadan konuşmak bunu gerektirir.

Elhamdulillah sorunum yok. Olursa sorunu çözmek için akılcı çözümler arar, bulamazsam destek alırım. Ama rüyalardan medet umarak değil.
:KK54:
:halay:çok sağolun engin bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için yani ne diyeğimi şaşırdım iyiki sizin gibiler var :dua::işsiz::KK54:

Dini bir yorum yapmak istemem ama bana pek mantıklı gelmiyor bu iş.
Bir tanıdığım evlenmeden önce istihareye yatmıştı ona göre karar verecekti. Rüyasında o kişiyi görünce evlendi. Yaşamadığı kötülük kalmadı o kişi tarafından.
Yalnız istihare namazı niyetimizde olan şey hayır mı şer mi diye yapılan bir namazdır. Yinede sadece onun sonucuyla hareket edilmez.
Birini rüyada görmek onun hayırlı olduğunu ifade etmez tek başına.

Yalnız istihare namazı niyetimizde olan şey hayır mı şer mi diye yapılan bir namazdır. Yinede sadece onun sonucuyla hareket edilmez.
Birini rüyada görmek onun hayırlı olduğunu ifade etmez tek başına.
Bu konuda bilgi sahibi değilim.
Yapan kişi evlenmesi gerektiğini görmüş de evlenmiş

Hayra çıksın. Genelde bana rüya anlatırlar, ben de içime geleni söylerim, iyiye yormaya çalışırım.
Ha rüyalar zaten biliçaltı duruma işaret eden bir şey, merakımı hep cezbetmiştir, bilmece gibi gelir. Amel edilmez ama bize bizim hakkımızda ip ucu da verir diye düşünürüm.

Rüyanıza yorumum, eşinizin hayırlı olup olmayacağından çok, sizin evliliğinize devam edeceğiniz yönünde.
Evliyken ikinci kez gelinliği buna yordum, siz ayrılmazsınız kolay kolay, kötü de olsanız.
Bir miktar cimrilik sıkıntınız olmuş gibi, eşinizden yana. Varken de pek vermeyen biri gibi yorumladım.
Tabi içime gelen, öylesine. Esas önemlisi, size ne hissettirdiği, sizin içinize doğan.

Ne diyelim hayırlısı.

X