- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.079
- 898
- Konu Sahibi psikopatinkarisi
-
Hangisi doğru :26: kafam çok karıştı :26:
İnşallah ben de sonuç alırım :)
Bu çok etkileyici işteo ses uyanmadan hemen önce mi oluyor ? ya gecenin bir yarısı o sesle uyanırsam ? ödüm kopar ya benim neyse hayırlı ses sonuçta , ben ne kabuslar atlattım şu 1 haftadır
arkadaşlar ben kuran istiharesi yapıyorum,gelen ayetten anlam çıkarmaya çalışıyorum.bazen şaşırtıcı derecede anlamlı ayetler geliyor.tavsiye ederim..bu kuran istiharesi peygamber efendimizin soyundan gelen 12 imamın tavsiyesidir
nasıl oluyor o . çok merak ettim benim çok acil ihtiyacım var
üç kere ihlas suresi,3 defa salavat getirilir.
sonra: allahümme inni tefe'eltu bi kitabike ve tevekkeltu aleyke fe-erini min kitabike ma huve mektumun min sırrik'el-meknuni fi gaybik.
bu duayı okuduktan sonra kuranı kerimi açıp sağdaki ilk sayfanın ilk satırı okunarak çıkacak manadan istişare ile sonuç alınır....
şaşırdım açıkçası eve gidince deneyeceğim. çok merak ettim. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
ben çok seviyorum bu yöntemi.allahın kelamıyla istişarede bulunuyorsun.maneviyatı da etkiliyor beni.her zaman da yaparım.inşallah senin için de anlamlı olur,yardımı olur..
şaşırdım açıkçası eve gidince deneyeceğim. çok merak ettim. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Yani bu istenildigi zaman yapilabilir abdestli olmak yeterli dualari okuyup salavat getirip Kuranin herhangi bir sayfasini aciyoruz sagdaki ilk cumleyi meal ediyoruz deniycem bunu tesekkurler
istihareye yatıyorsanız çıkan sonucada uymanız lazım gelir ... Çıkan sonuc ıyı-yada kotu olabılır ...
bu yanınıda dusunup ıstıhareye yatın derım :26:
Çok araştırdım bu konuyu yardım edebilirim sorunuz varsa.
İstihare sünnettir.
Allah'ın haram kıldığı şeyler için yapılırsa maazAllah çarpılırız(erkek arkadaş gibi,sorduğum hoca böyle demişti)
Şimdi illaki beyaz yeşil görmek değil,tertemiz bir rüyada kötü bi ayrıntı görürsünüz,bunun anlamı kötüdür.Bunun içinde iyi rüya tabir eden biri gerekiyor.
Ve sonucunu uygulamak lazım.Kötü olduğu takdirde yaparsanız bile bile lades demiş olursunuz.
Sonrasında ağlayıp isyan edemezsiniz.Nedeeen ben gibii.
Bu 4x4 lük müslümanların daha iyi göreceği gibi bir şey yok.
Ama siz kendiniz yaptığınız zaman sonuç hep doğru çıkmayabilir.
Çünkü,siz o heyecan ve bilinçaltı ile uyuyorsunuz.Siz rüyayı yönlendirebilirsiniz.
Bu yüzden başka güvendiğiniz bir dostunuza sizin için yapmasını rica etmeniz daha doğru olacaktırç
Kaynak yaşadığım yerin dini alimleriben bu konuda hiç araştırma yapmadım özellikle ama islam tarihi çok okudum hiç rastlamadım...kaynak verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?