İstihare ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ben de öleydim . gece kaç kere kalktım. normalde sersem gibi olurum gece kalktığım da. Bir de aklıma asla bir şeyler yemek gelmez. istihareye yattığım gece durmadan kalktım bir de gittim meyve yedim durdum

ben de öleydim . gece kaç kere kalktım. normalde sersem gibi olurum gece kalktığım da. Bir de aklıma asla bir şeyler yemek gelmez. istihareye yattığım gece durmadan kalktım bir de gittim meyve yedim durdum

Konuyla alakası yok kusura bakmayın ama elfce profilindeki foto çok hoşuma gitti.Kadının başındakinin özel bir adı var mı?Ben de istiyorum

Bilgi için çok teşekkür ederim

Yanlış biliyorsun arkadaşım.

10 günden sonrası özre girer ve abdest alınıp ibadet edilebilir.

Annem de özre girer dedi ama insanın içi yine de rahat etmiyor :26:

Sizi birileri gıdıklıyor ve siz gülüyor musunuz ? Ben olsan kan revan içinde bağıra çağıra kendimi yerden yere atardım korkudan

Teşekkür ederim arkadaşım haklısın dediklerini yapsam daha iyi hissederim ama şu an banyoya girmeye bile üşeniyorum öyle içimden gelmiyor hiçbir şey ....

Amin cümlemiz için

Bu arada kızlar şükürler olsun dün uyuyabildim Ama tabi öyle kesintisiz rahat ve huzurlu bir uyku değildi ... Sürekli uyandım gördüğüm rüyaların etkisinde kaldım ( hoş şu an hiçbirini hatırlamıyorum ) Bir ara eşim yanıma gelmiş bağırıp tokat atıp itmişim Bunu hatırlamıyorum ...

Sanırım ruhsal olarak gergin zamanlar geçiriyorsun ya da istediğin bir şey olmadığı için içten içe kırgınlık ve umutsuzluk yaşıyorsun bu yüzden de huzursuzsun. Geceleri yatağa yattığında avucunun içinde 3 ihlas oku üfle ve vücuduna sür bunu 3 kez tekrarla peygamber efendimiz hep yaparmış ( hasta olanlarda yapsın) belki bu şekilde biraz olsun rahat uyursun canım...

Son düzenleme:

BU kısım çok önemli diye biliyorum. O yüzden iyi düşünün.

Evet bunu yapıcam bu geceden itibaren .. İnşallah huzurlu uyuyabilirim ...

Zaten uyurken sürekli sıçrayarak uyanıyorum ... Bir keresinde de eşim uyurken eğilip bakmış yine çığlıklar içinde uyanmıştım :26: zaten hep kabuslar görüyorum ...

Ben normalde eşime vurcam tokAT atcam soluğu hastanede alırım yemin ederim Ama işte o an nasıl bir korkuyla uyandıysam ...

tatlim ben bu bayanlardan birini surekli davet ederdim evime yada o cat kapi gelirdi sonra birisi geldi cok guvendigim birisi dediki o kadinin benden nefret ettigini esimle aramin acilmasini cok istedigini cok sasirmistim hatta cok kayde almamistim yine devam ediyordu samimiyetim takiii esimle elele geziyoruz onunla karsilastik yeminle surati asildi kadinin sanki suc islemisim gibi tip tip yuzume bakti bunu yuz ifadesiyle cok belli etti o oldu merhaba der gecerim diger bayanla devam ediyor samiyetim simdilik bir sorunum yok

tatlim keske kendimi yerlere atabilmeyi basarabilseydim sanki kilit vurulmus gibiydi vucudum kesinlikle hareket ettirtmedim vucudumu ne zaman cocuklar durttu isiklari yakdilar ozaman kendime geldim hareket etmeyi basardim onun icin artik yapmiyorum is yapacam diye 3 harfliler carpacak beni dedim vaz gecdim

bu ayeti okudum ve sadece biri adımı söyledi.. akabinde de ben uyandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…