- Konu Sahibi psikopatinkarisi
-
21 kere okunan ayet hakkında hepimiz aynı sitenin yorumlarına denk geldik galiba. :) Bir arkadaş o okuduğum sitede "3 harfliler rahatsız etti uykumda." diyenlere çok güzel bir cevap vermiş. Şimdi kapattığım için aynen yazamayacağım ama hatırladığım kadarıyla aktarayım. Ayeti yanlış yorumladıklarını söylemiş. Ayette "Gözler O'nu görüp idrak edemez, O ise bütün gözleri idrak eder.O lütuf sahibidir ve her şeyden haberdardır." diyor internetten araştırdığım kadarıyla. Yani Allah'ın her şeyden haberdar olduğunu söylüyor. Bundan bize nasıl bir zarar gelebilir? Biz de Rabbim her şeyden haberdar olduğu için O'ndan yardım istemiyor muyuz zaten? İçiniz rahat olsun. :) Ben şu duayı mesaj olarak kaydedeyim de gidip abdest alıp yatayım. :) İyi geceler hanımlar, yarın bir haber alırsam buraya yazarım zaten.
Aaa hala neden uyumuyorsun hadi bakiyim koş koş koş yatağa :) hiçbir şeyi dert etme canım benim derdi veren Allah dermanını da verir. Bir kapı kapanırse daha iyisi açılır hiç üzülme hiç düşünme. Temizlendikten sonra yap istihareni Allah sana yol gösterecektir inanıyorum ben. Ama önce yatağa gidip uyuyup kendine iyi bakıyorsun hadi marş marş
Merak ettim bakicam neymis o site
Uyuyamıyorumşaka gibi ... Uykusuzlukla lanetlenmiş gibiyim sonum insomnia olmasa bari
Bari burda gözlerim yorulsun da inşallah biraz olsun uykum gelir ... uyumak için de dua var mı acaba :)
bi ara bende tam 2 gün 3 gece uyumamıştım nette saf saf takılmıştım ama bir uyudum varya of arkadaşım beni öldü sanmış o derece hahakız git yat vücudunun dengesini bozma hadiii
Canım ben uyuyamayınca aklıma gelen duaları okuyorum salavat getiriyorum falan. Sonra cübbeli Ahmet Hoca'nın bir videosuna rastlamıştım ( pek sevmem kendisini ama )
Uyuyamayanlar dua okusunlar şeytan bakıyorki adamnın sevapları artıyor, dua okuyanı hemen uyutuyor demiştiOlabilir valla
duanın tamamını arama ksımına yazın ilk linkteki site.. ama okumayın boşverin gece gece :)
Çok komik o adam yamantıklı ama olabilir
Evet ya çok ilginç bi hocaHadi canım yapma kendine bu eziyeti uyumaya çalış..
Ben de çıkıyorum kızlar yarın yapanların sonucuna bakarız artık iyi geceler
Canım gir banyoya bir güzel boy abdestini al. Sonra ister namaz kıl ister kılma hiç farketmez. Yatağına yat kıbleye dönük bir şekilde ve sağ tarafına yat. şu duayı 21 kere oku ve niyetini et. Sonra hiç bir dua okumadan uyu.
bismillahirrahmanirrahim. la tüdrikühül ebsaru ve hüve yedrikül ebsar ve hüvel latifül habir. enam suresi 103. ayetidir..
Kimse bana cevap vermemis.
Bahsettiginiz uygulamayi goremedim gecmis sayfalara bakmakta sknti cektigim icin ama korkutulmak istemiyorsaniz felak nas okuyun hanimlar.
Kimse bana cevap vermemis.
Bahsettiginiz uygulamayi goremedim gecmis sayfalara bakmakta sknti cektigim icin ama korkutulmak istemiyorsaniz felak nas okuyun hanimlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?