İstihare ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

canım bugün boy abdesti aldım gündüz illa yatmadan önce mi almam gerek? Yoksa artık başka güne yapabilirim. Ne zaman memur olabilecem en büyük sıkıntım bu inşallah iyi bir sonuç alırım :107:

Gusülün hala varsa gerek yok canım normal abdestini al ve uygula inşallah bu geceden atanacağın sonucunu görürsün haberlerini bekliyoruz

Elbette hepimiz kendimize göre araştırmışızdır . Sonuçtan kişi sorumludur buna katılıyorum. Fakat sonucuna iştirak etmeyeceğin birşeyin neticesini bilmeye çalışmak fala bakmak gibi bişeydir . Mantıksızlık geliyorsa elbette sana anlatıldığı gibi değerlendirmelisin canım. Ben nacizane bildiğim birşeyi mantıklı bir şekilde anlatmaya çalıştım. Neyse hepimizin bildiği kendine :))))

Öyle bir zorunluluk yok canım. Dinimizde istişare istihareden önemlidir. Rüyayı gördükten sonrada bilgili büyüklerle istişare yapılması uygun görülür.

gusül abdesti olmayanların alması gerekiyor herhalde olan herkes için bir sorun yok sanırım.bir de bir duası vardı kitaplarda yazan onu okumak yeterli mi

bismillahirrahmanirrahim. la tüdrikühül ebsaru ve hüve yedrikül ebsar ve hüvel latifül habir. enam suresi 103. ayetidir..
Yatağına gir sağ tarafına yat kıbleye dönük bir şekilde sadece bu duayı 21 kere okuyup niyet etmen yeterli canım

Ben kendim yorumlamadım canım din adamları böyle söylüyor. Yine de dediğin gibi herkesin bildiği kendine iyi geceler :)

Ben de birazdan abdestimi alıp bunu uygulayacağım. İnşallah şu zor günlerimde bana yol gösterir.. :)

bende yapıcam canım iki rekat yeterli sanırım.benim bildiğim başka bir duaydı sanki istihare duası diye geçiyordu:S

bende yapıcam canım iki rekat yeterli sanırım.benim bildiğim başka bir duaydı sanki istihare duası diye geçiyordu:S

Evet canım senin dediğin normal istihare. Ben bunu kesin sonuç veren bir şey diye duymuştum onu paylaştım. Namaz ister kıl ister kılma bu duayı 21 kere okuyunca kesin sonuç veriyormuş. Yapanlar böyle söylüyor..

Gusülün hala varsa gerek yok canım normal abdestini al ve uygula inşallah bu geceden atanacağın sonucunu görürsün haberlerini bekliyoruz

ya bu 21 kere yapılan istihare hakkında bir sitedeki yorumları okudum çok korktum keşke okumasaydım ya şuan bile tırsağım

Hangisi doğru :26: kafam çok karıştı :26:

İnşallah ben de sonuç alırım :)

Bu çok etkileyici işte o ses uyanmadan hemen önce mi oluyor ? ya gecenin bir yarısı o sesle uyanırsam ? ödüm kopar ya benim neyse hayırlı ses sonuçta , ben ne kabuslar atlattım şu 1 haftadır

İnşallah canım benim Allah'tan başka geleceği kim bilebilir ondan başka kimimiz var ki.. Sen inanarak güvenerek yap eminim bir yol gösterecektir. Sonucunu bana da bildir canım :)

Mutlaka buraya yazarım. :) Bugünlerde inancım her zamankinden daha kuvvetli. Duaların gücünü yaşayarak gördüm diyebilirim. Çok zor bir durumdan, çok çaresizim dediğim bir durumdan yalnızca duayla kurtuldum. Şükürler olsun Allah'ıma. :)

bir kere yapmak yeterli mi yoksa kaç kere yatcaz bunu mu okumalıyım benim dediğimi mi

ya bu 21 kere yapılan istihare hakkında bir sitedeki yorumları okudum çok korktum keşke okumasaydım ya şuan bile tırsağım

Canım sen kuran da geçen bir sureyi okuyorsun ve Allah ' ın huzurundasın ona sığınıyorsun neden kötü birşey olsun ki. Sen sitelerde okunan herşeye inanma güvenme bence. Ama yine de sen bilirsin :)

:) İnşallah gönlündeki hakkında hayırlı olandır canım haberlerini bekliyorum

Ben kendim yorumlamadım canım din adamları böyle söylüyor. Yine de dediğin gibi herkesin bildiği kendine iyi geceler :)

yardımın için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Ben de birazdan abdestimi alıp bunu uygulayacağım. İnşallah şu zor günlerimde bana yol gösterir.. :)

Sonucu bize de bildir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…