İstifa

lovemetender_

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
252
87
29
Arkadaşlar işten ayrılmaya karar verdim ve bir an önce ayrılmak istiyorum. Benim olduğum yerde de sadece ben varım yani çıktığım an yerimi dlduracak birisi yok. Şimdi yerime birisini bulmak benim sorumluluğum mu onun mu yoksa? Bir de bir seneden uzun oldu hiç çalışmadım internettte okuduğuma göre 4 hafta sonra çıkabiliyormuşm hiç izin kullanmadım o son haftayı izinden saysam. :)

Istifani verdikten sonra 4 hafta calisman gerek.
yillik izin 1 degil 2 hafta. 1 senen dolduysa yarim maas fazlani da alacaksin cikarken.

Yerine birini bulmak niye sizin sorumluluğunuz olacakki...yoldan çevirip gel ben işten çıkacağım yerime çalış mi denilecek yani.sizin getirdiginizi patron niye kabul edecek ne bilecek belki tuttum simitciyi getirdim.patron diyecek eee bu adam işlerde bilgili yetkin değil. ..o zaman Üniv. Önlerinde yerimize birini mi arayacağız .
Belli bir süre önceden cikacaginizi söylemeniz gerekiyor diye biliyorum.

ilginiz için teşekkür ederim konuştum adli mahkemeler tatile gireceği için sorun olmaz ay başı çık dedi
AY başı çık derken tummuzun son cuması bitiyor değil mi işim :)

onu şundan sordum beni biri tavsiye etti benden öncekinide biri tavssiye etti zincirleme oldu ondan

teşekkürler :) Ay başı çık dedi ay başı işe gelmem gerekiyor mu : D biraz saçma oldu
Ayin birinde gidersin vedalasirsin canim varsa baska prosedur onlari halledersiniz hayirlisiyla
Aaah ah darisi basima bir de ben defolup gitsem su isyerinden
Kiz ayaginin altina darkmore yaz belkim ise yarar :)

Sen çıkmak istediğini bildir isterse o sana ihbar süresini kullandırır ve öyle gönderir.

Eğer ki çok büyük sıkıntı yaşamadıysan bence o sürede kal ve yeni geleni yetiştir tabi patronda isterse. Bence etik olan budur. Sonuçta siz patron olsanız ve elemanınız öyle gitse ne düşünürdünüz, empati yapın..

Neden çıkıyorsun ?
Patron ne zaman isterse o zaman çıkarsın 15 gün beklemen gerek normalde ama ben daha önce 2 defa istifa ettim hangi gün istediysem o gün çıktım gerçi zaten ben zor durumda kalmasınlar diye 2 hafta önce söylemiştim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…