- 22 Eylül 2014
- 252
- 87
- 29
-
- Konu Sahibi lovemetender_
part time çalışıyorum ama yıllık izni etkiler mi?Istifani verdikten sonra 4 hafta calisman gerek.
yillik izin 1 degil 2 hafta. 1 senen dolduysa yarim maas fazlani da alacaksin cikarken.
part time çalışıyorum ama yıllık izni etkiler mi?
onu şundan sordum beni biri tavsiye etti benden öncekinide biri tavssiye etti zincirleme oldu ondanYerine birini bulmak niye sizin sorumluluğunuz olacakki...yoldan çevirip gel ben işten çıkacağım yerime çalış mi denilecek yani.sizin getirdiginizi patron niye kabul edecek ne bilecek belki tuttum simitciyi getirdim.patron diyecek eee bu adam işlerde bilgili yetkin değil. ..o zaman Üniv. Önlerinde yerimize birini mi arayacağız .
Belli bir süre önceden cikacaginizi söylemeniz gerekiyor diye biliyorum.
Yok şaka yaptım zaten sizi güldürmek için. İnşallah daha güzel işler bulursunuz.onu şundan sordum beni biri tavsiye etti benden öncekinide biri tavssiye etti zincirleme oldu ondan
2 ay felan tatil yapmam geek ruh halimi geri kazanmak içinYok şaka yaptım zaten sizi güldürmek için. İnşallah daha güzel işler bulursunuz.
teşekkürler :) Ay başı çık dedi ay başı işe gelmem gerekiyor mu : D biraz saçma olduHayirlisi olsun canim
Yerine birini bulma zorunlulugun yok
Ayin birinde gidersin vedalasirsin canim varsa baska prosedur onlari halledersiniz hayirlisiylateşekkürler :) Ay başı çık dedi ay başı işe gelmem gerekiyor mu : D biraz saçma oldu
yazıyorum hemenAyin birinde gidersin vedalasirsin canim varsa baska prosedur onlari halledersiniz hayirlisiyla
Aaah ah darisi basima bir de ben defolup gitsem su isyerinden
Kiz ayaginin altina darkmore yaz belkim ise yarar :)
Iki yil bebise bakayim sonra calisirim kismetse diyorum canimyazıyorum hemen
yeni bir iş mi idtiyorsun yoksa hiç çalışmamak mı?
Allah kolaylık versin iki ayda eve alışırsanız dönmek zor olur :)Iki yil bebise bakayim sonra calisirim kismetse diyorum canim
Ayaklarim artik geri geri gidiyor sabahlari uyanamiyorum isyerinde doguracam valla artik
Insallah canim umdugum gibi olur herseyAllah kolaylık versin iki ayda eve alışırsanız dönmek zor olur :)
Allah sağlıklı bir yaşam versin bebişinize
öğrenciyim zaten bir iki ay tatil yapacağım sonra giyim mağazası olur ufaktan ufaktan okul bitene kadar kazanırım birşey sonra staj başlar zaten :/Insallah canim umdugum gibi olur hersey
Sen ne yapacaksin baska bir is planin var mi?