istifa edip boşanma davamı açıyorum

Nasıl yani, sizce de tuhaf değil mi boşanmadan çocuk planı yapmak? belli ki vazgeçmişsiniz çocuk istiyosunuz.
böyle bir rahatsızlığım olduğunu bilmiyordum yeni öğrendim doktorda hamile kalmada sorun yaşayabilirsin dedi bende burada paylaştım bilip bilmeden yorum yapmakta bu platformun üstüne yok. sonuçta elbet bir gün çocuğumun olmasını isterim her kadın gibi..

Benim de var. Bekarken de vardı. Ne olduğunu biliyorum. Konu sahibinin bu konusunu bırakıp çocuk ile ilgili konu açmasının sebebi soruldu. Ben belki çok iyi niyetli değilimdir. Sakinim.

Ay bize ne ya vallahi billahi atar gider yapıyosunuz bir de, madem doktor görüşü aldınız, burada da bilip bilmeden yorum yapan çok kişi var, hormon testlerinizi neden atıyorsunuz buraya? işin ehlinden görüş almışsınız zaten. Konunuza destek olurken bizden iyisi yoktu, şimdi bu platform da böyle zaten mi oldu.

esinizle barıstıgınızı dusundu cogu kisi. Baristiniz mi peki?

Dr tam olarak iyi anlamadıysa demekki, birde her konuda engin tecrübesi olan KK üyelerinin görüşünü almak istemiş olabilir
Belki ona göre kararını değiştirecek ve evliliğine devam edecek arkadaş.

Ben okurken yoruldum sizin yaşarken yorulmanız normal. Bu tür insanlar insanın yaşam enerjisini emiyor resmen. Ve değişmezler çünkü başka beslenme stilleri yok. Ama ben sizin boşanacağınızı düşünmüyorum

Boşanmıyormuş zaten, o kocadan çocuk yapmaya çalışıyormuş
Lohusalıkta kocamdan da ailesinden de bıktım diye konu açarsa hiçbirimiz cevap yazmayalım lütfen hanımlar.
Bakın destek olunca iyiyiz, sorgulayınca saydırmaya basliyor hanfendi yorumlarimizi da yorulmamizi da haketmiyor.

Yalaaannnnn

kadrom yok gideceğim yer de buraya göre küçük bir yer beni geçirmezler diye düşünüyorum.
En azından asgari ücret alıyorsanız bile işinizden vazgeçmeyin. Kiraya çıkıp kendi ayaklarınız üzerinde durmaya çalışın. Ailenin yanına gitmek kesin çözüm değil. Hayatın insana ne zaman ne getireceğini bilemeyişin örneğini yaşamışsınız. Tabi ki aile her zaman yanınızdadır ama siz kendi geçiminizi idame ettirebilme durumuna sahip olmalısınız. Kadro olmasa dahi en azından geçici de olsa bir işe sahipmişsiniz ve sorun yaşamadığınız müddetçe kimse iş bileni işten çıkarmaz. Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…