istifa edip boşanma davamı açıyorum

Benim eşim ilk zamanlar koşa koşa giderdi ailesine. Çok sorun yaşadık. Tek kavgamız buydu. Şuan ne onlar gelmemızı beklıyor ne bız sık gıdıyoruz. Ben kavga etmek ve net olmakla çözdüm
Tek sorun buysa tabiki bi de aileler bazen geri çekebiliyor kendini anlayışlı olanlar ama bazıları maalesef gelinle sid*k yarışına giriyor

Tek sorun buysa tabiki bi de aileler bazen geri çekebiliyor kendini anlayışlı olanlar ama bazıları maalesef gelinle sid*k yarışına giriyor
Allahtan anlayışlılar. Ben kv ye karısılmasından ve cok soru sorulmasından sıkıldığımı söyledım. Kadın sormuyo artık

Haydaaa sırf aileci adam yüzünden boşa biten evlilik

En güzelini yapıyorsun çocuklarını ailesine geri ver.Yazik bak uzaklasmaktan sizinle aile olup ortak kararlar almaktan korkuyor.Cocugun yeri annesinin yanidir

Geçerli bi mesleğin var(psikolog) , gittiğin yerde de iş bulursun zaten, ben seni iyi hatırlıyorum, bi gün gerçek her anlamda doyurucu bi evlilik yaparsan zaten şuanki yaşadığın saçma sapan şeyin ne büyük bi hata olduğunu anlarsın. Geçen her günün için üzülürsün ayrıldığın için değil

Bi arkadaşım var, aynen böyle narsisist eş ailesi + anakuzusu koca kombinasyonundan kurtulduğu için def çalıyor. Kadının saç dökülmesi durdu, ahah o kadar diyeyim.

Bi arkadaşım var, aynen böyle narsisist eş ailesi + anakuzusu koca kombinasyonundan kurtulduğu için def çalıyor. Kadının saç dökülmesi durdu, ahah o kadar diyeyim.

Ya bi de bu manyak koca sıkışınca sen beni aldatıyorsun diyor, demezler mi adama o zaman yanımda ne duruyorsun diye, tutulacak bi tarafı yok ki.

Aklıma boşanınca adliye önünde lokma dağıtan kadın geldi

Ya bi de bu manyak koca sıkışınca sen beni aldatıyorsun diyor, demezler mi adama o zaman yanımda ne duruyorsun diye, tutulacak bi tarafı yok ki.

Aklıma boşanınca adliye önünde lokma dağıtan kadın geldi
Bizimki de tazminat alabilirse mama dağıtacak hayvanlara. Davul da çal dedim, sıcak baktı.

Becayiş kurumlar arası geçiş gibi imkanlar varsa onları bir deneyin derim, bu devirde ekmek aslanın midesinde. Boşanma konusunda sizi destekliyorum, gelişimini tamamlayamamış sosyal haklardan kişi haklarından bir haber kişilerin kahrını bir ömür çekmektense kendi ayaklarınızın üzerinde durun, hayatın kendisiyle mücadele edin daha iyi.

Hakkinizda hayirlisi olsun.
Ailesinden uzak olmamak icin illa sizinle birlikte mi gitmesi gerekiyormuş yanlarina?
Aman bos verin sorunlari insanlari memnun etmek icin sinir hastasi olacaginiza en iyisini yapmissiniz.
Evlenmek icin yeteri kadar olgunlasamamis esiniz de anasi ve ablalariyla her gun mirc mirc mitlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…