istifa edip boşanma davamı açıyorum

Ay yüzsüze bak
O kadar çilene rağmen sen değil de o mu istedi?
evet zaten boşanma lafı eden hep o oldu 6 ayda 3 kez boşanma lafı duydum artık alıştım zaten dün yine o çıldırdı benim aileme dil uzatamazsıııın diye kudurdu boşanalım dedi. sabahta söyledim ona bugün istifamı verecegim diye hayır annemler gitsin öyle istifa et kimse bişey duysun istemiyorum burdayken dedi belkide zaman kazanmak istiyor

aynen öyle bir de çocuk istiyordu eşim deli gibi. ucuz atlattım gibi hissediyorum
Kesinlikle. Eşinizi eşime çok benzettim. Ailesi gelince sürekli benim moduma bakardı sanki robotum ya hep gülmem gerekiyormuş. En son sinir patlaması yaşadım. Asla düzelmiyorlar bilginize

Kesinlikle. Eşinizi eşime çok benzettim. Ailesi gelince sürekli benim moduma bakardı sanki robotum ya hep gülmem gerekiyormuş. En son sinir patlaması yaşadım. Asla düzelmiyorlar bilginize
evet bana kendisi söyledi zaten ben sürekli seni izliyorum diye ailesinin yanındayken hep bana bakıyormuş gülüyormuyum diye niye güleyim bana hertürlü negatif hissettiren insanlara.
valla eşim sırf yaşı geçiyor çocuğu olsun diye evlendiğini bile düşünüyorum.

2 görümce var kv kp başka kimse yok tüm sülaleyle küsler bi de olsalar nasıl olur acaba bi abla evlenip boşanmış diğeri hiç evlenmemiş anneleri diktatör karar mercii ailenin kumandasıdır. babası da annenin kuyruğu gibi ne derse o dur adama ne hakaretler ediyorlar şok olmuştum.

Benimki de aynı canım ilk gece bile çocuk olur mu diye sordu düşün ilişkiden sonra.. Şimdi çocuğun durumunu bile sormuyor herkes kendisi kaybeder boşver

Benimki de aynı canım ilk gece bile çocuk olur mu diye sordu düşün ilişkiden sonra.. Şimdi çocuğun durumunu bile sormuyor herkes kendisi kaybeder boşver
sen bensin sanırım cidden aynı muhabbetleri biz de yaptık balayında bile korunmayı kabul etmedi ailesi zaten daha ilk aydan çocuk için ölüyor gibi davrandılar ne bu cocuk askı

Blöfü bi tarafında patlamış. Boşanmaz bu.

hatirladim sizi bi konunuzdan. az once diger konularinizi da okudum. artik ablasi alsin basina calsin kocanizi. kina yaksin ailesi de. ablasiyla birlikte iyice birbirlerinden heveslerinj alsinlar bundan sonra. sizin icin de hayirlisi olsun. insallah kolay bir sekilde kurtulursunuz ve bundan sonrasi sizin icin guzel olur ❤

Bu arada sakın bıkıp takılar için uğraşmamazlık etmeyin. İyi avukat bulup onları öyle bir hale sokun ki bin pişman olsunlar ettiklerine. Zaten bu aile çirkefleşir eşiniz herhalde boşanacağınızı bile düşünmüyor, laf olsun diye dediniz sanıyordur. Arada yalakalık bile yapa bilir, seviyorum diye ağlar gene. Ama bunlar düzelen değiller

asla vazgeçmeyeceğim altınlardan onu ben o altınlarla araba borcundan kurtardım ev sahibi yaptım ve düğünde tek bir akrabası bile takı takmadı hep benim taraftan gelen altınlarla oldu sonuna kadar uğraşırım

Oturup beyefendinin keyfi mi beklenecek?
Şimdi bence eşiniz sıkıya gelince sırf para vermemek için boşanmayalım diyecek aman sakın kanmayın.

Anneci eşler düzelmez, siz avukatınızı tutun, sıkı bir anlaşma ile karşısına girin.
Bu noktada pazarlık yapıp anlaşabilirsiniz veya çekişmeliden devam edebilirsiniz.

Çocuk vs unutun, vakit kaybetmenize gerek yok.

Kesin size istediklerini yaptırabilmek için boşanalım dedi. Aklınca siz boşanmamak için herşeye tamam diyecektiniz. Elinde patlamış iyi olmuş. Göreceksiniz istemeyecek boşanmayı.
bilemiyorum avukatınla görüş bugün bende görüşeceğim dedim ses çıkarmadı sabah

Benim eşim ilk zamanlar koşa koşa giderdi ailesine. Çok sorun yaşadık. Tek kavgamız buydu. Şuan ne onlar gelmemızı beklıyor ne bız sık gıdıyoruz. Ben kavga etmek ve net olmakla çözdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…