How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

İSTEYEREK VEYA ZORUNLU ÇOCUĞU OLMAYANLAR FİKİR

8 senedir evliyim, çocuk (şu anki kararımla) düşünmüyorum. Yaşlanınca ne olacağını şimdiden düşünmek abes çünkü önümde eğer yaşlanacak kadar yaşarsam nerden baksan bi 40 yıl var. 40 yılda neler değişir kim bilir. Belki ölümsüzlüğü, yaşlanmamayı bulacaklar kız shsjdjjfj.

8 senedir evliyim, çocuk (şu anki kararımla) düşünmüyorum. Yaşlanınca ne olacağını şimdiden düşünmek abes çünkü önümde eğer yaşlanacak kadar yaşarsam nerden baksan bi 40 yıl var. 40 yılda neler değişir kim bilir. Belki ölümsüzlüğü, yaşlanmamayı bulacaklar kız shsjdjjfj.
Bende bi köpek annesiyim onu yiyeceğim klsjdflf
Ben sorunumu buldum ya ben yaşlılıktan korkuyorum çocuk falan değil hep böyle biblo gibi kalsam dursam umrum olmaz :D

Çok haklısın destanlar yazan ellerine sağlık mune :)
Aslında çok çok eğlenceli ve o kadar gamsız bir insandım ki..
Taa ki 3 ay önce bu teşhisi alana kadar.
Hatta bana çocuk yap bir an önce bak olmaz falan diyenlere (korunurken) aman olmazsa olmaz herkes doğurmak zorunda değil derdim.
Ama ters psikoloji ya işte..
Zaten şuan uzaklaştım deli gibi iş açmak istiyorum kafamda planladığım bir şey var onu yapabilir ve büyütebilirsem en az 20 30 kadını işten faydalandırabileceğim. E napim ben o zaman dua topiklerine geçiyorum skdfjkjd D:
Aklınızı çocuk fikrinden uzaklaştırın, gerekirse psikolojik destek alın.
Ayrıca insanlar başkalarının hayatına maalesef hep haddini aşan müdahalelerde bulunur, bekarsınızdır bir an önce evlen derler, çocuğunuz yoktur çocuk şartmış gibi aman bir çocuğun olsun derler, tek çocuğunuz vardır bir çocukla olmaz ona kardeş lazım derler, oysa hayatınız alacağınız kararlar sadece sizi ilgilendirir, çevrenizin çocuk konusunda size söylediklerine kulak tıkayın, dediğim gibi anı yaşayın, şu an eşinizle mutlu musunuz gerisi boş.

Geleceği, yaşlılığı da o kadar düşünmeyin, çocuklu olmak yaşlılıkta avantaj da değil, 4-5 çocuğu olan nice yaşlılar var yine de yalnız kalıyorlar, pencere önünde çocuklarından bari biri gelsin diye bekliyorlar, nice çocuksuz yaşlılar da hayatlarının son anına kadar tadını çıkara çıkara yaşıyorlar.

Yaşlanınca bir evladın bakımına muhtaç olmak ondan medet ummak da kötü aslında ilgilenmezse üzüntü olur, ki çok hikayeler duyuyoruz anneye babaya bakmaya erinen evlatlarla ilgili.

Hep şöyle derim, Allah her şeyin hayırlısını versin, ailenin, eşin, evladın, işin gücün, arkadaşın, hayırlı olmayacaksa hiçbiri olmasın daha iyi, aileden zulüm gören, eşten çeken, hayırsız evladın elinde perişan olan, rast gitmeyen iş yüzünden batağa saplanan biri olmaktansa yalnız olup huzurlu olmak iyidir.

Umarım tüm hayallerinize kavuşursunuz 😌

Back