istenmeyen tüylere %100 son!

aldırmaya aldırırızda göbegimizidemi aldıralım gögüs aramızıdamı sırtımızıdamı bazı insanlar fazla tüylü oluyo malesef..

merhaba kızlar bastan sona okudum lazer hakkında da baya kötü şeyler yazmışsınız yapmayın amaa ben yaptıralı yıllar oldu lazeri cilt kanseri olcam diyemi bekliyim.. bu ürün hakkında fikrim yok ama lazer gayet iyi ve % 100 çözüm gittiğin yer kullanılan makina ile mi alakalı bilmiyorum ama 9 sene oldu hala çıkmadı. çok şükür böyle baya mutluyum.. bir zararınıda görmedim artı bana yapan kişi doktordu ve kendi 13 yasındaki kızına bile yaptı.. bence karalamayın işine yarayacak cok insan varr...

katılıyorum sonuna kadar bende yaptırıyorum lazer orada calısanlar kendılerıne de yaptırmışlar zararı olsa önce kendılerı denemezdi diye düşünüyorum.. lazerın farklı farklı cesıtlerı var ilk gıttıgım yerden hiç memnun olmadım bana işe yaramadı 2 ay önce hastanede yaptırdım %90 ı bıttı tüylerimin gayet memnun kaldım :)

aynen beimde ilk gittiğim yer çok pahalıydı gırla para verdim ikinci gittiğim yer çok daha ucuzdu bitti gitti işte.. çok şükür kurtuldummm...

aynen beimde ilk gittiğim yer çok pahalıydı gırla para verdim ikinci gittiğim yer çok daha ucuzdu bitti gitti işte.. çok şükür kurtuldummm...

aynı şekilde bende 2 yıl gıttım her defasında hormon testi yaptır dedıler kac defa hormon testi yaptırdım hepsi temiz cıktı... para desen benımde 1 veya 2 mılyarı bulmustur en ucuz yer biziz dıyorlardı madurumda madurum bu konuda

bitmedimi seninkiler peki?? ben biraz ayı cinsi oldugumdan 2bin tlden fazla gitmiştir hesaplamadım valla ama kurtuldummm

arkadaşlar vedusa ağda seti alın. 1 senelik ağda yapabilirsiniz. Hemde çok etkili kremi bandı makinası herşey kutunun içinde var. fiyatıda 299 tl ama 1 sene için değer yani

fiyatı biraz çok geldi ama eğer gerçekten işe yarıyorsa değer bence 100% demeleri biraz fazla iddalı sanki :44:

bitmedimi seninkiler peki?? ben biraz ayı cinsi oldugumdan 2bin tlden fazla gitmiştir hesaplamadım valla ama kurtuldummm

yok canım estagfurullah fotolarını gordum cok tatlı bir kadına benzıyorsun ilk gıttıgım yerde bbıtmedı.. fakat sımdıkı gıttıgım yerde 2 ay önce yaptırdım tüylerimin %90 ı bitti tek tük kaldı bidahakıne hiç birsey kalmaz inş çok memnunum şimdiki yerden... ben evlenmemeyı bıle dusunuyordum

merhaba
lazer tedavisi icin nereye giidyorsun ?

bende evlenmeden önce yaptırdım çok şükür tek tük kaldı od evlendiğim için gidemedim son 2 seansa bakalım ilk param oldugumda gideceğim gerçi bişi kalmadı ama 0 olmakta güzel olur

arkadaşlar vedusa ağda seti alın. 1 senelik ağda yapabilirsiniz. Hemde çok etkili kremi bandı makinası herşey kutunun içinde var. fiyatıda 299 tl ama 1 sene için değer yani

bu vedusa neyin nesidir.gerçekten bir sene boyunca hiç çıkmıyomu tüyler.eğer öyleyse çok iyi

kızlar bende lazer yaptırıyorum ama sanki hiç değişiklik olmadı. 2. seans bitti ama ben fark görmedim ( neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…