• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istenmeyen tüylere %100 son!

İçindekileri bulamadım ama bitkisel filan diyor umarım zararlı bi şey değildiiir.
Ya aradığımız çözüm bu eğer gerçek olursa en büyük sorundan kurtulmuş olucaaazz.
Yalnız içinde ağda seti filan var neden set koymuşlar ki yaa madem bi sefer kullanılcak?:44:

canım onların ağdası bilindik ağdalardan farklı gerçekten ben bunu fark ettim normalde bi sir ağdayı en fazla aynı yere 2 defa uygulayabilirrsin yoksa cildi tahriş ederki ben yüzüme belki onkere aynı yere sürdüm çektim tahriş falan olmadı zaten bilgilerde de bu var orda yoksa bile numaranı bırak seni arasınlar... detaylı bilgi alırsın yada yarın onlayn görüşme yap kafandakileri sor makina özel numarada ayarlanmış ve ağdasının falz olmasıda tüyleri alırken becermezde kıararsak diye fazlaögönderiyorlarki o kırılan tüylere tekrardan sürüp uygulamayı yapabillim

Evet evet, şimdi videosunu bulup izledim, aynen dediğin gibi. Cidden heyecanlandım he, 21 gün sonra cillop gibi olursun İnşallahhh!:52:

ya nedense benim pek inanasım gelmedi,inşallah yanılıyorumdur bazı arkadaşlar çok heyecanlanmış:1:
ben neredeyse 1 yıldır adet sonrası ağda yapıyordum 2 aydırda
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
bu linkte ki aycangülün yöntemini deniyorum ya inanamadım ama malum bölgedeki tüylerm kol tüylerim gibi çıktı bu ay :53:
böyle giderse yaza kıl tüy derdim kalmayacak:21:

ayy baştan sona okudum sen kadar sabırsızlıklaa bekliyoruz milidaa :))

mrb bende konuyu baştan sona okudum yıllardır tüylerden kurtulmak için araş tırma yapıyorum lazerin ilerde zarar verme riskine ragmen yaptırmya karar verdim ama şimdi bu konuyuda görünce kafam karıştı açıkcası lazer yasak falan denmiş ama öle olsa hastenlerde olmazdı oda abartı gibi geldi.bazı şeylerde inanılmaz reklamlar oluoyr etkileniyosun fos çıkıo.bende siyah maske almıştım mesala kadın övdü övdü çok güzel %100 etkili pırıl pırıl olcak cildin bir halt yaramadı sonra baktım işe yaramayınca başka markalar altında piyasaya farklı ürünmüş gibi sürülüyor alan bir daha almıyor çnkü bu üründa farklı isimle satılmayada başlamış oda kafaı karıştrdı diikatli olmakta fayda var umarım işe yarar hepimiz kurtuluruz kıldan tüyden

kızlar bende 6 7aydir hülya leyla çabukcunun bitki derman ürününü kullanıyorum.belki tv de izlemişsinizdir.o kada etkili konuşuyodu ki 6aya kadar bitmezse ben çalışma yerimi kapatıcam diyodu.120tl verdim aldım,6aydir kullaniyorum eskisi gibi değil tüylerim incelme gördüm fakat azalma yk :( bendede hormon bozukluğu var belkide bu yüzden. simdi tvde ömer faruk beyi görünce bu defa ona yöneldim.bende milidadan gelen sonuçları beklıyorum bu defa kesin çözüm olur ınşallah

ben tamamen çözüm olacağına inanmıyorum öyle olsa kimsenin kıl tüy derdi olmazdı. eğer çözüm oluyorsa 260 değil 500 tl vermeye razıyım ama inandırıcı gelmedi. yinede deneyenler sonuçları yazarsa sevinirim inş. paranız boşa gitmez...

Reklamlarını hiç görmedim ismini de duymamıştım ama inşallah para tuzağı değildir.İnşallah biz kadınların da tüy çilesi birgün biter ve sürekli acılar içinde pürüzsüz görünmeye çalışmayız.
Her ağda yaptırışımda anne beni neden kız doğurdun diye ağıt yakıyorum valla... :(

dönem dönem bu tip kremler çıkar piyasaya. kıl kökünü öldürecek bir krem cildi ne yapar bir tahmin edin:) eğer yapmıyorsa,kıl kökünede faydası olmayacaktır. kıllar kremlerle yada ağdayla yada eldivenle ancak inceltilebilir birazda azalabilir ama asla bitmez kızlarr.eğer bir gün gerçekten kılları bitirecek bir krem icadedilirse bilinki, bir kaç milyardan aşağı satılmaz. hangimiz vermeyizki?:46:

dönem dönem bu tip kremler çıkar piyasaya. kıl kökünü öldürecek bir krem cildi ne yapar bir tahmin edin:) eğer yapmıyorsa,kıl kökünede faydası olmayacaktır. kıllar kremlerle yada ağdayla yada eldivenle ancak inceltilebilir birazda azalabilir ama asla bitmez kızlarr.eğer bir gün gerçekten kılları bitirecek bir krem icadedilirse bilinki, bir kaç milyardan aşağı satılmaz. hangimiz vermeyizki?:46:

Yok yok öldürmüyormuş bu, kökü vitamin minarellerle dolduruyormuş kök uyuyormuş. Ayy gerçek olsa keşke, ben de veririm milyar.

Back